mysza_81 23.01.06, 12:36 Niedawno wrocilam do domciu z czego sie ciesze,bo u mnie -20*C,ale na darmo pojechalam na uczelnie...zmarzlam jak pies,brrr.Pocieszajace jest to,ze juz w srode ma byc duzo lepiej PS.A jak u Was? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuski A u nas... 23.01.06, 15:42 A u nas w piatek sypnelo sniegiem, a juz w sobote zaswiecilo sloneczko i wszystko zaczyna topniec. PS. Pogoda w Chicago jest zmienna jak kobieta Odpowiedz Link
mysza_81 No i nici z moich planow.... 23.01.06, 16:59 No i nici z moich planow:/Mialam jutro zamiar zostac w domu,ale musze przyjechac na uczelnie i nastawic probki i do tego jeszcze na 18 pozniej:/Ciekawe o ktorej wroce z tego "zadupia"?Do tego ma byc jutro - 18*C,fuc...super dzien bedzie,zajebiscie sie ciesze,ze bede marznac,hehehe Odpowiedz Link
mysza_81 Cuski napisal 23.01.06, 19:39 Cuski napisal: "To na tym zadupiu nie macie ogrzewania ? He he he..." Mamy,ale tam tak pizdzi,ze hej....uczelnia w szczerym polu jak przystalo na AR Odpowiedz Link
aga309 Bogusiu 25.01.06, 03:26 U nas było -30stopni, i doszłam do wniosku, że najlepsza na rozgrzewkę jest wtedy piersióweczka z czymś ostrym. Spróbuj, wtedy nawet na uczelni nie zmarzniesz Ps. Tylko nic po takiej dawce "nie zmajstruj" ) Poczujesz się odlotowo ) Odpowiedz Link
cuski Aga 25.01.06, 11:25 Aga, lepiej nie namawiaj Myszy do picia na zajeciach, bo jeszcze wysadzi w powietrze cale laboratorium, he he he... Odpowiedz Link
mysza_81 Tomku 25.01.06, 16:47 Tomku,pilo sie,a raczej degustowalo na technologii przemyslow fermenatacyjnych Takze spoko....uczelnia jeszcze bedzie stala Odpowiedz Link
mysza_81 Witaj Aga! 25.01.06, 16:45 Witaj Aga! Fajnie,ze zajrzalasSzkoda,ze mnie nie bylo wczoraj Aga,a co mam niby zmajstowac??? Niestety,albo stety przewaznie panuje nad sytuacja Odpowiedz Link