cuski 24.01.06, 03:29 Pluskwy staly sie powaznym problemem w Nowym Jorku... dobrze, ze Chicago wolne jest od tego badziewia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuski Re: Nowojorskie pluskwy ! 24.01.06, 03:32 Pluskwa ma wielkosc pestki jablka. Potrafi ssac krew z ciala czlowieka do 10 minut, po czym ukrywa sie na kilka dni, a nawet miesiecy. Pluskwy przenoszone sa w bagazach, na ubraniach, w materacach i meblach. W walce z pluskwami pomaga goraca woda i wysoka temperatura. Odpowiedz Link
himera24 Re: Nowojorskie pluskwy ! 24.01.06, 19:11 cuski napisał: > Pluskwa ma wielkosc pestki jablka. Potrafi ssac krew z ciala czlowieka > do 10 minut, po czym ukrywa sie na kilka dni, a nawet miesiecy. > > Pluskwy przenoszone sa w bagazach, na ubraniach, w materacach i meblach. > > W walce z pluskwami pomaga goraca woda i wysoka temperatura. > no szczegolnie slyszalam ze w hotelach tego pelno jest, a ja tak lubie sypiac w hotelach bo mozna robic totalna demolke pokoju i halasowac do woli Odpowiedz Link
cuski Hotele sa fajne, szczegolnie wtedy... 24.01.06, 19:14 Hotele sa fajne, szczegolnie wtedy gdy room sevice jest urodziwy )) Odpowiedz Link
himera24 Re: Hotele sa fajne, szczegolnie wtedy... 24.01.06, 20:21 cuski napisał: > Hotele sa fajne, szczegolnie wtedy gdy room sevice jest urodziwy )) jeszcze takiego nie spotkalam. Odpowiedz Link
m4verick Re: Hotele sa fajne, szczegolnie wtedy... 24.01.06, 21:12 > no szczegolnie slyszalam ze w hotelach tego pelno jest, a ja tak lubie sypiac w > hotelach bo mozna robic totalna demolke pokoju i halasowac do woli a co wy mi tu za glupoty opowiadacie, ze lubicie sypiac w hotelach bo mozna robic totalna demolke w pokoju, itp.... powiedzcie otwarcie, ze lubicie tam zabierac chlopaka/dziewczyne po dyskotece na bzykanie i mozna szalec do woli..... chodz z tym halasowaniem to himera napewno to miala na mysli Odpowiedz Link
himera24 Re: Hotele sa fajne, szczegolnie wtedy... 24.01.06, 21:43 m4verick napisał: > > no szczegolnie slyszalam ze w hotelach tego pelno jest, a ja tak lubie sy > piac w > > hotelach bo mozna robic totalna demolke pokoju i halasowac do woli > > a co wy mi tu za glupoty opowiadacie, ze lubicie sypiac w hotelach bo mozna > robic totalna demolke w pokoju, itp.... > powiedzcie otwarcie, ze lubicie tam zabierac chlopaka/dziewczyne po dyskotece n > a > bzykanie i mozna szalec do woli..... chodz z tym halasowaniem to himera napewno > to miala na mysli Filip tobie jedno w glowie. ah te chlopy. Odpowiedz Link
m4verick Re: Hotele sa fajne, szczegolnie wtedy... 24.01.06, 21:48 a powiedz ze nie mialem racji jak mam spac, to tylko w swoim lozku! Odpowiedz Link
himera24 Re: Hotele sa fajne, szczegolnie wtedy... 24.01.06, 22:39 m4verick napisał: > a powiedz ze nie mialem racji > pewnie ze nie miales. > jak mam spac, to tylko w swoim lozku! alez dziwny jestes. Odpowiedz Link
cuski M4verick nie jest dziwny, tylko szalony :))) 24.01.06, 22:43 M4verick nie jest dziwny, tylko szalony )) Odpowiedz Link
mysza_81 Szalony... 25.01.06, 19:06 Szalony jest i to jak,heheh.A szalencow sie zamyka Odpowiedz Link
cuski M4verick napisał: 24.01.06, 22:41 M4verick napisał: - A co wy mi tu za glupoty opowiadacie, ze lubicie sypiac w hotelach bo mozna robic totalna demolke w pokoju, itp.... powiedzcie otwarcie, ze lubicie tam zabierac chlopaka/dziewczyne po dyskotece na bzykanie i mozna szalec do woli..... Ja tam wole szalec do woli w apartamencie mojej dziewczyny, he he he... Odpowiedz Link
m4verick Re: M4verick napisał: 25.01.06, 18:59 no pewno, wiec po co placi 49.99 za nocke w jakims super 8 Odpowiedz Link
m4verick Re: M4verick napisał: 25.01.06, 19:02 no chyba ze Himera myslala, o nieco innym standarcie, np. Sharatonie albo Drake w DT no wtedy to moge ci nawet pomoc zaniesc walizki do takiego hotelu, i moge spac w lazience obiecuje ze nie bede Cie badrowal w nocy Odpowiedz Link
mysza_81 Ciekawy watek sie zrobil... 25.01.06, 19:04 Ciekawy watek sie zrobil...najpierw o pluskwach,a teraz o hotelach i o spaniu PS.Nic dziwnego,ze pluskwy uciekly Odpowiedz Link