cuski 11.03.06, 04:53 W co powinien byc wyposazony idealny samochod dla kobiet ??? Wedlug mnie, idealny samochod dla kobitki powinien posiadac system GPS, ktory przy uzyciu prostych komend jest w stanie zlokalizowac wszystkie centra handlowe w promieniu 500 km )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdeczka27 Re: Idealny samochod dla kobiet :))) 11.03.06, 17:12 cuski napisał: haha\dowciapny jestes cuski,ale masz szczescie,ze cie troszke lubie,ale jestem za i zgadzam sie ztym co nap uwielbiamy centra handlowe,ale trzeba znac umiar ja go mam ciao > W co powinien byc wyposazony idealny samochod dla kobiet ??? > > Wedlug mnie, idealny samochod dla kobitki powinien posiadac system GPS, > ktory przy uzyciu prostych komend jest w stanie zlokalizowac > wszystkie centra handlowe w promieniu 500 km )) > > Odpowiedz Link
mysza_81 Magda,ja np... 11.03.06, 17:58 Magda,ja np.nie cierpie centrow handlowych.Dlatego w samochodzie bym tego urzadzenia niechciala miec Odpowiedz Link
speranzaa Re: Magda,ja np... 11.03.06, 18:08 ja niewiarygodnie sie mecze w tych centrach, wydaje mase kasy i wychodze zla sama na siebie za strate czasu. przez ten czas moglam pojezdzic na rolkach a nie lazic po tych sklepach w poszukiwaniu wczorajszego dnia. Odpowiedz Link
mysza_81 Nie wiem jak Wy,ale ja... 11.03.06, 18:11 Nie wiem jak Wy,ale ja nie przepadam za duzymi skupiskami ludzi,gdzie jeden drugiego traca. Odpowiedz Link
cuski Mysza napisała: 11.03.06, 22:34 Mysza napisała: - Nie wiem jak Wy,ale ja nie przepadam za duzymi skupiskami ludzi,gdzie jeden drugiego traca. Ja tez nie przepadam za tego typu miejscami )) Odpowiedz Link
himera24 Re: Idealny samochod dla kobiet :))) 11.03.06, 20:38 powiedz to swojej pannie, na pewno sie ucieszy ze tak stereotypujesz kobiety. Odpowiedz Link
speranzaa Re: Idealny samochod dla kobiet :))) 11.03.06, 22:25 Cuski sobie zartuje z tym samochodem a Ty jak zwykle masz czarne poczucie humoru.. Odpowiedz Link
cuski Himera24 napisała: 11.03.06, 22:36 Himera24 napisała: - Powiedz to swojej pannie, na pewno sie ucieszy ze tak stereotypujesz kobiety. Moja panna o tym doskonale wie. Odpowiedz Link
bolek2006 Ona jak wyjdzie za maz to.... 11.03.06, 23:17 Ona, boje sie wymienac nicka, jak wyjdzie za maz to zlagodnieje...albo nie. Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Ona jak wyjdzie za maz to.... 12.03.06, 00:11 ))))))))))))))))))) PS.Nie musisz wymieniac...wszyscy wiemy o kim mowa Odpowiedz Link
zettrzy Re: Ona jak wyjdzie za maz to.... 12.03.06, 01:39 bolek2006 napisał: > Ona, boje sie wymienac nicka, jak wyjdzie za maz to zlagodnieje...albo nie. wyjdzie? Odpowiedz Link
zettrzy Re: Idealny samochod dla kobiet :))) 11.03.06, 21:41 jak mawial kiedys kolega z pracy, "nie moge jezdzic samochodem zony bo sam sciaga do kazdego centrum handlowego" Odpowiedz Link
cuski Zettrzy napisała: 12.03.06, 00:31 Zettrzy napisała: - Jak mawial kiedys kolega z pracy, "nie moge jezdzic samochodem zony bo sam sciaga do kazdego centrum handlowego" A nie mowilem, he he he... Odpowiedz Link
nanuk24 Re: Idealny samochod dla kobiet :))) 12.03.06, 07:56 o nie! przepraszam najmocniej! Ale to maz moj powinien miec zamontowany ten system w swoim aucie. ja jestem dzielna, po sklepach nie laze. Za to maz - tragedia! Odpowiedz Link
aga309 Re: Idealny samochod dla kobiet :))) 13.03.06, 05:10 Ja mam GPS w samochodzie, ale to nie tylko pomoc przy szukaniu centr handlowych.)To nie jest najważniejsze Jest to świetny przewodnik, kiedy chcemy dojechać w jakieś miejsce, którego nie znamy, chociażby wekendowe Nie pozwala nam się wtedy pogubić Odpowiedz Link
aga309 Re: Aga 13.03.06, 05:23 Ja mam jeden samochód, a moja druga połowa drugi I tylko tyle. A Ty myślałeś , że mam ich więcej ? )) Ps. A tak wogóle, to lubię jeździć pociągiem...od czasu do czasu) Odpowiedz Link