mysza_81 30.03.06, 16:19 Kojarzycie kto spiewa piosenke...slowa leca tak: i brzuszek do brzuszka,styknely sie koluszka...na Naszym Radio slyszalam.Chodzi za mna ta piosenka,moze ktos zna???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuski Mysza 07.04.06, 02:15 M4v pewnie cosik zajety ostatnio, ale jak pokaze sie na forum, to z pewnoscia pospieszy Ci z pomoca Odpowiedz Link
mysza_81 Jak On sie pojawi,to... 07.04.06, 11:33 Jak On sie pojawi,to ja zdarze 500 razy przebiec caly stadion,hihihihi Odpowiedz Link
m4verick Marszalek Band 07.04.06, 17:37 spodobala ci sie pioseneczka? no na lato jak znalazl, spiwa ja Marszalek Band, ten sam co jestes piekna jak milion dolarow i kotraktorskie tango. w internecie nie znajdziesz ani jednej mp3 jego plyty tylko w Chicago mozna kupic jego, zdaje sie 2 plyty ma. ale jak dobrze pogadasz ze mna to bedziesz miala co chcesz wszystko ma swoja cene..hihi Odpowiedz Link
mysza_81 Kurde Mav... 07.04.06, 18:16 Kurde Mav,nawet okrazenia nie zdarzylam zrobic)),a Ty juz wrociles...co za porazka;] Dzieki za informacje...oczywiscie,ze sie spodobala,inaczej bym nie pytala o niaMowisz,ze w necie jej nie znajde,to nie dobrze,czyli mam sie szykowac na pewna smierc,heheh....cholera niech to sz*** Odpowiedz Link
mysza_81 Mav 07.04.06, 18:46 Mozesz zdradzic jeszcze jaki jest tytul tej piosenki,plissss Faktycznie nie ma,ale ja znalazlam 4 utwory,tylko ze za pirona nie idzie ich sciagnac...cierpliwosci,bo mnie cosik trafi PS.Ide konczyc,a raczej zaczynac przebiezke razy 500 wokol stadionu,a Ty moze mi odpiszesz,ehehehe Odpowiedz Link
mysza_81 Cuski 08.04.06, 11:24 Ja i bieganie...juz zadyszki dostalam,a to wszystko przez.... Odpowiedz Link
mysza_81 No przez Kogo?? 08.04.06, 15:14 Przeciez wiadomo Niech wikary sie wytlumaczy teraz,hehehe...juz jak patyk wygladam od biegania wokol stadionu: Odpowiedz Link
mysza_81 Oczywiscie zamawasz... 10.04.06, 09:47 Oczywiscie zamawasz dla mnie)).....dziekuje. PS.Ciesze sie wielce)))))))) Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Niech mnie ktos oswieci?? 07.04.06, 21:18 Jest tam jeszcze jedna piosenka: mam prawo nosic to co chce....jak kto co woli...to co moje jest...czy jakos tak?????? To wiem,ze w radiu nawet w RMF FM slyszalam i w necie napewno bedzie...chodzi mi tylko o autora i tytul PS.Dzieki z gory Odpowiedz Link
mysza_81 Sama sie oswiece:))) 10.04.06, 19:46 To jest Jamal-Policeman www.sendspace.com/file/u0igqy PS.Podziekowal,ehehehe Odpowiedz Link
mysza_81 Cuski 11.04.06, 08:33 Nie,Marszalek Band jest do mojego pierwszego posta,a ten drugi to Policman Jamala PS.Do you understand??-chyba tak sie to pisze i mowi Odpowiedz Link
mysza_81 I wlasnie leci ta piosenka:( 07.04.06, 21:36 Styknely sie koluszka,heheheh....umre Odpowiedz Link
mysza_81 Nie wiem:) 08.04.06, 11:23 Wiec cos zrobcie z tym....bo umre,hehehe PS.Ja tu tylko sprzatam Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Wiem, ze... 08.04.06, 15:19 Duzo roboty ni mam i dobrze Ale pasowaloby se kogos poszukac na moje miejsce,bo jak pojde wochac kwiatki od spodu(bo chyba nic temu nie przeszkodzi),to ktos musi dogladac interesu,czyz nie?? Odpowiedz Link
cuski Mysza 09.04.06, 07:06 Z tym wachaniem kwiatkow od spodu, to musisz jeszcze dlugo, dlugo poczekac Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Mysza 09.04.06, 14:33 Moze,ale nigdy nic nie wiadomo Zlego licho tak szybko nie bierze,ale w moim przypadku wszystko jest mozliwe,ehehe Odpowiedz Link
mysza_81 Re: I wlasnie leci ta piosenka:( 08.04.06, 16:29 I znow....yyyyy,nie zlamie sie Odpowiedz Link
mysza_81 A moze jednak... 10.04.06, 08:57 A moze jednak sie zlamie,ehehe PS.I znow poniedzialek,ale fajnie...ciesze sie jak cholera))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
mysza_81 Cuski 12.04.06, 21:07 W poniedzialek najblizszy bedzie lany poniedzialek....wiec ten mysle,ze scierpisz) Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Mysza 19.04.06, 16:12 O kurcze, ale tu jest fajny, bajerowy wątek)) Ale najpierw się muszę z tą myszką przywitać. Witam Cię myszko81 - jestem nowy i mam młodszy swój rok urodzenia od Twojego, o jakieś 30 latek, phe ale mi to wcale nie przeszkadza. Co innego przeszkadza - ta cholerna odległość Bo admin i sponsor się tak z Tobą droczą o tę piosenkę, a ja bym ich ubiegł, dostarczył... hehehe i oczywiście odebrał nagrodę)) Odpowiedz Link
cuski Tadeusz 20.04.06, 02:57 Spozniles sie troszku, bo Myszy juz nie ma - mam nadzieje, ze powroci do nas w innym wcieleniu. PS. Takie droczenie na naszym forum, to norma, jednak niektorym to sie nie podoba Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Tadeusz 20.04.06, 09:48 Cuski wybacz, może lepiej w takiej formie: cuski napisał: > Spozniles sie troszku, bo Myszy juz nie ma - mam nadzieje, > ze powroci do nas w innym wcieleniu. ------> Ach tak!? A z tego co się zorientowałem, za przyczyną marxxa...? Po cichutku liczyłem, że jednak przetrwała i się odezwie. Dlatego ten wątek ruszyłem. Bo z jej postów wynika, że jest świetna. Dowcipna, inteligentna, wesoła. Duża strata dla forum, tak sądzę. Czy można coś zrobić, żeby powróciła? > PS. Takie droczenie na naszym forum, to norma, ------> I mam nadzieję, że tak pozostanie. Rozmowa z Tobą to dla mnie przyjemność. Gdyż np. w tym temacie, jestem przekonany, że się rozumiemy iż pewnych granic przekraczać nie wolno. Ja bywam impulsywny, stąd czasami zdarza mi się "przedobrzyć" czyli przegiąć. Jeśli to się zdarzy, proszę bez ogródek, sprowadzić Tadzia z "obłoków na ziemię". Daję słowo, że się nie obrażę) > jednak niektorym to sie nie podoba ------> Nie... żartujesz chyba? To jak? Mało im jeszcze powagi i "sztywniactwa" w realu?! Mnie się wydaje, że forum towarzyskie, to relaks, zabawa, swobodna wymiana pomysłów, zawieranie wirtualnych znajomości (z ew. możliwością przejścia na kontakty mailowe, nawet real, ale za absolutną wolą stron!). Wymiana różnych informacji (w tym często ważnych i potrzebnych komuś), przedstawianie własnego punktu widzenia, i opinii w danej sprawie... ...ale może się mylę? Hmmm, z mojego krótkiego doświadczenia w sieci, też wynika, że są tacy ludzie! Np. byłem kilkakrotnie "obiektem" ataków trojanów, programów szpiegowskich? (np. wlazł mi gość prze gg i dokonał idiotycznych wpisów!?) Inne "wieszają mi się na kursorze, utrudniając "przewracanie karteczek" czy obsługę poczty, zmieniają układ w folderach... Takie "cyrki" trwają czasami kilka dni. I to znika. I znów jest dobrze. I to się dzieje w sytuacji, gdy sam, dobrowolnie udostępniam bardzo dużą ilość informacji o sobie. Prawdziwych do bólu! Wiesz,(tu zakląłem szpetnie), zupełnie nie rozumiem mentalności takiej. Jakiejś chorobliwej ciekawości, która pcha ludzi do zwykłej podłości. Ech, dobra, nic się nie da zrobić, z wyjątkiem unikania tego typu osób i obrony przy pomocy różnych zapór i programów antywir, antyspyware itp. Stary... ja się np. nie bawię nawet w tzw. "rozgryzanie adwersarza", poprzez wyszukiwanie jego wcześniejszych postów... zwyczajnie "olewam", co mnie to obchodzi, co tam ktoś kiedyś napisał i jak myśli. Teraz z nim dyskutuję i teraz się odnoszę do jego postu. I tyle... tylko i aż. Ale się zdarza, że inni tak "cudują", że mi resztki włosów "stają dęba" na głowie.)) Zadziwia mnie to, a czasami tak śmieszy (jeśli mi nie utrudnia), powiem więcej, często nawet sprawia satysfakcję (oczywiste, że się nie będą interesować, byle jakim przeciętniakiem, hahaha). Ale... zupełnie nie rozumiem tego, jeśli ja ludziom daję spokój, to jakiej cholery oni chcą ode mnie??? Oooooo, ale się rooooozpisaaaaałem)) Pozdrówka Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No i teraz wiem co mial na mysli Mav piszac... 20.04.06, 10:03 No i teraz wiem co mial na mysli Mav piszac kiedys w jednym z postow,zeby nastepnym razem byly cztery linijki,ehehe PS.Witam serdecznie na Forum,jak cos to sprowadzimy na ziemie Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Enoooo..... 20.04.06, 16:04 Enoooo,przecie...a nic nie bede mowic,bo mi nie wypada PS.A gdzie moja piosenka obiecana???No i teraz po Czterdziestce leci))) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol I juz leci:) 20.04.06, 18:16 Fajnie....sorry za pisanie po 200 razy tego samego,ale sami wiecie jak to z muzyka jest...co ja bede mowic PS.A slonce bombarduje nasze mlode twarze...... Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Dalej 21.04.06, 08:33 Dalej sie ze mna droczysz???? Nie dobrys i tyle,eheheh PS.Sly dzisiaj jakies dzezy puszcza,yyyyy...............wymiekam Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tomek 22.04.06, 12:05 Bierzesz mnie na przeczymanie?? A niech Ci bedzie,nie poprosze o te piosenke,sama se skombinuje,ot to PS.Jestes niemozliwy))))))))))) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Enooooo 21.04.06, 08:35 Przecie kiedys Ci przywale))) No jak to jaka??? PS.Wy mnie wykonczycie,ale ja chce moja piosenke i brzuszek do brzuszka....nie znam tytulu,bo Mav nie podal,zolza z Niego:} Odpowiedz Link
cuski Zareczam, ze... 22.04.06, 02:42 Zareczam, ze M4v nie jest zadna "zolza" lecz 100-proc. facetem, he he he... Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Wiem 22.04.06, 12:07 Mowisz 100% facetem??? A skad to Ty wiesz??....oczywiscie,zartuje,zeby nie bylo Odpowiedz Link
cuski Oj Aniolku, Aniolku... 22.04.06, 14:45 Oj Aniolku, Aniolku, jak Ty mnie podbierasz Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Oj Aniolku, Aniolku... 22.04.06, 15:15 Sam zaczales,wec sie teraz nie dziw Odpowiedz Link
cuski Re: Oj Aniolku, Aniolku... 22.04.06, 15:19 Zaczalem, ale konczyl nie bedem, bo kiepski ze mnie majster Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Oj Aniolku, Aniolku... 22.04.06, 15:24 Wszystko na mojej glowie,no okey niech bedzie PS........ no nic chcialam cos napisac,ale...a juz nie wazne Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Tadeusz 20.04.06, 18:39 Admin, sorki, ale moja zasługa jest tu minimalna. Twoja odwaga i determinacja (widoczna w wątku przypiętym u góry) były niepodważalne! Takie działania utwierdzają mnie w przekonaniu, że to forum jest wzorcowe (wraz z Galerią Mody). Niech patrzą jak trzeba chronić swoich ludzi, zwalczać trollizm i chamstwo wszelakie. Pozdrowienia)) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Tadeusz 20.04.06, 18:43 Juz nie jest przyszpilony...najprawdopodobniej administracja,go usunela. PS.Zeby potem nie bylo na mnie i Admina. Odpowiedz Link
cuski Zgadza sie ! 21.04.06, 02:56 Zgadza sie ! Przyszpilony watek zostal usuniety przez administracje, ale ja se go przywrocilem. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Cuski napisal: 11.10.06, 11:12 Cuski napisal: "PS. Takie droczenie na naszym forum, to norma, jednak niektorym to sie nie podoba " Dokladnie masz racje,to bylo,jest i bedzie nasza norma PS.Odkopalam ten watek,zeby co po niektorym pokazac,ze na Forum nie da sie byc sztywnym i nie wiem jakby kto udawal,to nie da sie na dluzsza mete nie byc soba.Kazdy z nas mowi o sobie tyle ile moze i na tyle ile chce powiedziec,a jesli nawet sie droczymy i tam z lekka jakby to Tadzio powiedzial "podszczypujemy",to nic nie oznacza...poprostu widac,ze ludzie sie lubia,dogaduja jakos i jesli nie przekraczaja granic dobrego smaku a przede wszystkim jesli nie szkodza innym (mam na mysli to,ze nie ma to wplywu na ich zycie prywatne),to jest dla mnie to jak najbardziej okey i nie ma powodow do zazdrosci,nienawisci,wmawiania komukolwiek czegos czym nie jest. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tadeuszu 20.04.06, 09:59 No jako Mysza bym cos powiedziala,ale jako Zbuntowany Aniol przemilcze tego posta usmiechem)) PS.No ale musze wrzucic trzy grosze....wkoncu sie usmiechnelam,heheh Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Tadeuszu 20.04.06, 10:35 ach tak!)))))) Bardzo się cieszę Dziękuję za miłe słowa... otuchę i miód wlałaś w serce moje)) A ten uśmiech... to może i coś dla mnie? (że zapytam nieśmiale i cichutko?) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tak sie smieje Zbuntowany Aniol 20.04.06, 16:06 ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) A macie co i byscie byli usmichnici,eheee. Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Tak sie smieje Zbuntowany Aniol 20.04.06, 18:23 ślicznie))) A... aniołeczku lubisz może muzyczkę Apache? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Tak sie smieje Zbuntowany Aniol 20.04.06, 18:31 Nie znam tego wiec nie odpowiem na Twoje pytanie. Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Tak sie smieje Zbuntowany Aniol 20.04.06, 18:46 Świetne, relaksujące, na motywach indiańskich przetransformowane subtelnie przy użyciu elektroniki do czasów współczesnych. Zrobiło silne wrażenie na koledze "grajku knajpowym". Wczoraj mi umknęło, przepraszam cuskiego. Na wszelki wypadek tu lik do mojego odniesienia: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=39477517&a=40568461 Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Muzyki nie znam:) 20.04.06, 18:51 A co do przeprosin ja za bardzo nie wiem czemu przepraszac,ale to do Cuskiego,wiec moze sie polapie Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Muzyki nie znam:) 20.04.06, 19:04 Przeprosiłem cuskiego, że nie zauważyłem jak na mnie scedował swoje zasługi. Bo on jest człowiek skromny, ale ja nie jestem ślepy i chociaż wczoraj nie dopatrzyłem, to wiem jak to wygląda. Bo ja tak sobie biegam, to tu, to tam gdzieś... Ja mogę się tylko cieszyć że jakąś drobną cząstką się przyczyniłem. Jeśli zechcesz podeślę Ci jeden utwór przez tę "służbową" skrzynkę dostępną z wizytówki. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Oki 21.04.06, 08:38 Ale prosze mnie nie straszyc!!!)))) PS.Zobaczymy co to za klimaty,ehehe Odpowiedz Link
cuski Admin sie polapal w pore :) 21.04.06, 03:00 Admin sie polapal w pore, he he he... Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Admin sie polapal w pore :) 21.04.06, 08:39 No to fajnie,bo myslalam,ze bede kolejna zagadke rozwiazywac Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tak 22.04.06, 12:08 Szkoda,ze...a nic Zreszta kto czytal,to moze i wie...i sama teraz jestem zagadka Odpowiedz Link
cuski Tadeusz 21.04.06, 02:58 Jak masz jakies fajne mp-trojeczki, to wyslij mi je na maila - bedziem grali Odpowiedz Link
tadeuszx Cuski... 21.04.06, 08:16 ... osobiście w kompie nie mam (z wyj. The Beatles), na płytce mam tych Apache. Ale pogadam z Maćkiem (świeży absolwent politologii) on mam sporo. Albo z Wojtkiem..? Ja mam sporo "kumpli" w grupie dwudziestoparolatków. Rozejrzę się Odpowiedz Link
cuski Tadeusz 22.04.06, 02:45 Polityka to moj konik, wiec chetnie poznalbym tego Macka Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Cuski 22.04.06, 08:34 Już z nim gadałem jakiś miesiąc temu. Nie wchodzi na żadne forumy, bo razem z dziewczyną zakładają firmę... jakąś reklamową dla polityków, no... jakieś takie cóś, żeby dany polityk właściwie w mediach umiał się zachować. A założyć w Polsce firmę ... uuuu, to jest sztuka, i sterta papierów- Odpowiedz Link
cuski Dalej taka biurokracja ??? 22.04.06, 14:52 Dalej taka biurokracja ??? Ale powiem Ci, ze i tutaj w Ameryce, na kazdym kroku tylko wypelniasz papiery - inna sprawa, ze te formularze tutaj sa bardzo proste... bo jakby byly tak skomplikowane jak w Polsce, to przeciez wieksza polowa Amerykancow, nie potrafilaby by ich wypelnic, he he he... Odpowiedz Link
tadeuszx Re: dod. 22.04.06, 08:41 Na razie nie ma szans. Ale poczekam, spoko- Założą... i nie będą mieć roboty... to przyjdą. Rozumiesz jak to jest, po studiach - entzjazm wielki, później... samo życie... niestety. No chciałem ich tym polityczny forum Kraj, koniecznie zainteresować. Po kierunku i plama. Brak czasu. Odpowiedz Link
cuski Praca jest wazniejsza 22.04.06, 14:53 Praca jest wazniejsza, a zabawy internetowe moga poczekac. Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Niech mnie ktos oswieci?? 22.04.06, 08:45 ... a, jeszcze coś o oświecaniu. A może tak? img89.imageshack.us/img89/6593/ja347nieo347wieconyjmbarroso1f.jpg Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tatus 22.04.06, 12:10 Mam nadzieje,ze te zarowki,to nie sa tej slynnej firmy Osram???,hihihi PS.A wogole,to nie ja ta tym zdjeciu,zeby nie bylo Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Tatus 22.04.06, 14:18 Absolutnie nie miałem na myśli żadnej złośliwości. Wrzuciłem to zdjęcie w celu pokazania p. Barroso (czołowego decydenta w Unii) w krzywym żwierciadle- A temat wątku był jedynie pretekstem do tego. Że "oświecenie" można i tak interpretować- Bardzo przepraszam, jeżeli to zostało zinterpretowane wbrew moim intencjom. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol A za co... 22.04.06, 15:17 A za co tu przepraszac??Przecie ja sie nie gniewam Odpowiedz Link
cuski Tadeusz 22.04.06, 14:56 Z jakiego hostingu korzystasz zamieszczajac fotki na forum ? Odpowiedz Link
tadeuszx Adminie.. 22.04.06, 15:39 ..z tego imageshack.us/?x=my6&myref= lub z fotosika (rzadziej) Odpowiedz Link
cuski Oooo spoko... 22.04.06, 15:41 Oooo spoko, ten hosting jest niezly... sam czesto z niego korzystam. Odpowiedz Link
tadeuszx Ja!!!!!!!!!!!!!!! Ja Cię oświecę!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.10.06, 09:30 images3.fotosik.pl/201/a2296049a66cb4b6.jpg Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Czyzby na tym zdjeciu... 13.10.06, 10:54 ...byl facet ze swieca?? Takiego to szukac,hihihi Odpowiedz Link