gingerus 09.07.03, 11:06 Co uzywacie na pekajace naczynka - jakie preparaty - jakie rezultaty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda010 Re: PEKAJĄCE NACZYNKA- POMÓŻCIE!!! 09.07.03, 17:56 Rutinoscorbin wzmacnia naczynka, a poza tym masci, ale nie wiem, gdzie pekaja Ci naczynka? Odpowiedz Link Zgłoś
moboj Re: PEKAJĄCE NACZYNKA- POMÓŻCIE!!! 09.07.03, 18:34 właśnie dostałam do skrzynki spis najnowszych artykułów z pewnego portalu medycznego. jest tam artykuł o leku podobnym do rutinoscorbinu. lek nazywa się Cerutin i 100 tabletek kosztuje okolo 6 złotych. środek ten wzmacnia i uszczelnia naczynka krwionośne. Odpowiedz Link Zgłoś
gingerus Re: PEKAJĄCE NACZYNKA- POMÓŻCIE!!! 09.07.03, 19:15 Pękają mi na udach i łydkach. W aptece pani farmaceutka powiedziała, że efekty są po braniu dużej ilości rutinoskorbinu, ale wątroba moze nie wytrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
kukus1 Re: PEKAJĄCE NACZYNKA- POMÓŻCIE!!! 10.07.03, 11:23 MAm to samo, pekaja mi na udach i zaczynaj na lydkach- koszmar!!! Stosuje masc Vescin (wyciag z kasztanowca) oraz Hepryne w masci. Szczerze mowiac nie widze zadnej pooprawy, wrecz przeciwnie coraz ich wiecej!!! Rutinoscorbin - slyszalam, ze jak najbardziej. Kuracja 30-sto dniowa i potem przewra. Podobno pomaga. Ja od dzisiaj zaczynam i mam nadzieje, ze moje naczynka troche sie wzmocnia Odpowiedz Link Zgłoś
ewaes Re: PEKAJĄCE NACZYNKA- POMÓŻCIE!!! 10.07.03, 17:00 Mam ten sam problem Oprócz Rutinoscorbinu (2x dziennie 3 tabletki) dermatolog przepisał mi też Capivit A+E forte (2x dziennie 1 tabletka) i zwracał uwage na właściwe nawilżenie skóry (zaproponował krem Izostin). Oprócz pękających naczynek moje nogi sprawiają wrażenie, że są z betonu- okropnie ociężałe i bolące (praca 8 godz. na siedząco). Bardzo pomaga ruch np. aerobik 1- 2 razy w tygodniu albo chociaż rower. Odpowiedz Link Zgłoś
idalia21 Re: PEKAJĄCE NACZYNKA- POMÓŻCIE!!! 11.07.03, 00:46 Mi tez pekaja naczynka a naprawde zylki pajeczykowate ale to pewno wina ciazy (5 ty miesiac)Ginekolog powiedzial -Rutinoscorbin. Odpowiedz Link Zgłoś
ariete75 Re: PEKAJĄCE NACZYNKA- POMÓŻCIE!!! 12.07.03, 14:12 Może żel Lioton 1000 (w aptekach) byłby pomocny. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: PEKAJĄCE NACZYNKA- POMÓŻCIE!!! 11.07.03, 15:48 Ja osobiście polecam i wierzę w Cyclo3fort! Rzeczywiscie jest skuteczny Odpowiedz Link Zgłoś