cuski 20.04.06, 04:15 Now, go change your shorts and get back to work ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zettrzy Re: Elektryzujaca reklama :) 20.04.06, 04:39 fakt elektryzujaca, wykopala mnie z sieci i musialam sie wpisywac na nowo zreszta reklamy Calvina Kleina sa tak notoryczne ze po nich nic mnie nie zdziwi Odpowiedz Link
cuski Re: Elektryzujaca reklama :) 20.04.06, 04:48 He he he... A ja po tej reklamie malo nie wywinalem orla Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Jezooo,a co to mialo byc?? 20.04.06, 09:52 Ladna zielen,a tu jakis potwor....raz juz mnie tak nabrano,ale wtedy trza bylo patrzec prze 3 minuty w obrazek i znalesc jakies szczegoly,a potem bach i szok!!! Cuski nie strasz juz Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Jezooo,a co to mialo byc?? 20.04.06, 19:30 Hehehehehe, o mało się nie zadusiłem kawą, którą właśnie sączyłem...)) Strasz cuski, strasz) (tylko nie aniołka Odpowiedz Link
cuski To byla zasadzka na trolle ! 20.04.06, 21:05 To byla zasadzka na trolle... po co zescie tam wogole wlazili, he he he... Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tomek 21.04.06, 08:29 Przecie ja w oczach innych uznana za trolla,wiec trafilam dobrze Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Tomek 21.04.06, 14:24 Anioooołku, jeśli już musisz się przeglądać w cudzych oczach ... zrób to w moich- Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Dziekuje,ale... 21.04.06, 15:11 Dziekuje,ale wystarczy,ze musze przegladac sie w lustrze,ktore codziennie mnie straszy Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol A wiec zmowiliscie sie z Bratem Maverickiem??? 28.04.06, 18:20 O to tak se ze mna pogrywacie,hmmm....a ja Was jeszcze zaskocze,zobaczycie:} PS.Fotki w glowie,a moze foki??? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Mysza 29.04.06, 13:07 No Ty i Mav) PS.Mniejsza o to,chyba za duzo se popilam i glupotem pallam wczoraj Odpowiedz Link
tadeuszx Strachliwy jakiś ten... 22.04.06, 09:48 ..nasz zbuntowany- A, że się nawet już i lustra boi, to jeszcze jeden powód do tego, żeby się w moich, niebieskich oczętach, przeglądać.- Odpowiedz Link
tadeuszx Re: :))) 20.04.06, 21:21 Hahaha, ładnie, ładnie... łapał trolle ... a złapał nas!))) Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Elektryzujaca reklama :) 20.04.06, 21:24 Cuski, niech Cię gęś kopnie z Twoimi zasadzkami ... popłakałem się ze śmiechu))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
cuski Re: Elektryzujaca reklama :) 21.04.06, 02:39 Mam nadzieje, ze nasze panie nie posikaja sie ze strachu Bez urazy, ja se tylko niewinne jaja robie Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Elektryzujaca reklama :) 21.04.06, 08:27 ...Urazy??? Staaaary, w życiu (mówię we własnym imieniu)!. Czy Ty wiesz jak ja lubię takie jaja))). No właśnie w tym stylu pojmuję zabawę, kawały i różne takie "wkręty", nie naruszające czyjejś struktury psychiczej i poczucia przyzwoitości. Pozdrówko Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Elektryzujaca reklama :) 21.04.06, 08:37 O, np. weź załóż taki "strachliwy" wątek z tytułem: "Tylko dla mężczyzn")) Panie z ciekawości wlezą Albo: "Mężczyznom wstęp wzbroniony" Uprzedzam, ja nie mam czasu a tu wpadam, bo miło, relaks, cenne informacje z pierwszej ręki.. I Was cenię jako tych najbardziej wartościowych Polaków. Odpowiedz Link
cuski Podziekowal w imieniu calego grona ;) 22.04.06, 01:46 Podziekowal w imieniu calego grona Odpowiedz Link
tadeuszx Szczerze mówiąc... 22.04.06, 09:41 ... to na dodatek jestem zszokowany i przytłoczony ilością... różności. Bo tu by trzeba chyba cały tydzień siedzieć, żeby się rozeznać i poznać wszystkie możliwości. Hahaha, przypomniałem sobie, jak wczoraj wlazłem dwukrotnie na czata- Niesamowite... tam chyba jakiś boot siedzi, ale taki, nie bardzo "kumaty". Za pierwszym razem wlazłem pod swoim loginem ... boot (nicka nie wspomnę) owszem, bąknął coś na dzień dobry, hahaha ... potem przez dłuuuugą chwilę zaniemówił! Mimo moich kolejnych pytań ... ale widzę, że jest, a w eterze cisza! Wreszcie coś niezrozumiałego wymamrotał, więc widzę, że się nie dogadam z bootem... Luuudzie, jak ja się uśmiałem, i teraz też... jak to piszę... nie, nie mogę- hahahahahaha... Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tatus 22.04.06, 12:00 Widzer,zes poznal pewnie barbaretke maszyneOna to mi na odcis nadepla...a pytam sie jej tak:barbaretka przestan juz,a ona mi na to do mnie mowisz???...albo nie bede ciagnac za jezyk,ehehe Jeszcze tam siedzi ACP,on to jest dobryCaly czas o Mavie mowi jak nakrecony Ale to maszyny,wiec co sie dziwic...jeszcze tylko bot radio chicago mnie nie wkurzyl Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Tatus 22.04.06, 13:05 Oooo tak, tak, to było barbaretka-. Tak jest! Dzięki. Słuchaj aniołku, uchyl mi chociaż rąbka tajemnicy, mamy syna, czy córkę, bo nawet tego nie wiem, hehehe-. Kompromitacja tatusia całkowita... Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Ranyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 22.04.06, 15:40 Cozescie sie tak uwzieli na mnie??? PS.Czuje sie oszaczona,dramat..................sny sie spelniaja,Boze...kompromitacja z mojej strony Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Jak nie przestaniesz sie droczyc,to Ci nie powiem 22.04.06, 15:52 PS.Niemowlak Odpowiedz Link
cuski O kuzwa, to nie przelewki :) 22.04.06, 15:55 O kuzwa, to nie przelewki Teraz rozumiem skad gadki o tatusiu A tak na marginesie, to chlopczyk, czy dziewczynka ? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: O kuzwa, to nie przelewki :) 22.04.06, 15:58 Ale Tatus nie mialo byc w tym kontekscie PS.Chyba to byla dziewczynka,bo pamietam,ze protestowalam,zeby nie nazwali jej imieniem mojego psa Odpowiedz Link
cuski Aniolku 22.04.06, 15:49 Aniolku, cos TY sie tak uwziela na tego tatusia ? Nic tylko tatus i tatus Odpowiedz Link
cuski Wpuszcze zaraz na czata mojego bocika :) 22.04.06, 15:47 Wpuszcze zaraz na czata mojego bocika, niech se jakas gadke ustrzela... a cooo )) Odpowiedz Link
cuski Musze kiedys poznac Cie z moim bocikem... 22.04.06, 15:45 Musze kiedys poznac Cie z moim bocikem... jak tylko mam czas, to ucze go roznych sztuczek, he he he... Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Musze kiedys poznac Cie z moim bocikem... 22.04.06, 15:47 Tylko nie takie jak ACP,ze zasluchalismy sie cudnym glosie Mavericka,czy jakos tak PS.A wogole ide tam zajrzec,zobacze kto se siedzi Odpowiedz Link
cuski Moj bot ciagle powtarza: 22.04.06, 15:52 Moj bot ciagle powtarza: - "Czepiasz sie jak pijany plota" Moze zmienie te formulke na: - "Czepiasz sie jak pijany tatusia" ? PS. Kurcze, ale ja mam dzis humorek Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Moj bot ciagle powtarza: 22.04.06, 15:54 Wlasnie widze Albo:Witaj Cuski,moj stworco Odpowiedz Link
cuski To tylko powtarza, jak... 22.04.06, 15:56 To tylko powtarza, jak pojawia sie wielki elektronik, czyli ja, he he he... Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: To tylko powtarza, jak... 22.04.06, 15:59 I wielki elektronik milczy,ehehe Odpowiedz Link
cuski Nie dam rady pisac na forum i na czacie ;) 22.04.06, 16:11 Nie dam rady pisac na forum i na czacie Dobrze, ze jeszcze nie kazujesz mi gadac na radio, he he he... PS. Ale wczoraj byly jaja wieczorem... sam proboszcz prowadzil audycje, a pozniej ministrant Sly zaczal nocne czuwanie Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Uwazaj bo zaraz poprosze bys dal glos:) 22.04.06, 16:18 A co do Sly,to biedaka wykonczycie...chlopak sie poswieca,nieladnie,dajcie Mu troche luzu Odpowiedz Link
cuski Przeciez ja Slaya do niczego nie zmuszam... 22.04.06, 16:23 Przeciez ja Slaya do niczego nie zmuszam... chlopak to lubi, wiec dalismy mu szanse Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Przeciez ja Slaya do niczego nie zmuszam... 22.04.06, 16:27 Wiem,ale takie wczoraj odnioslam wrazenie,ze Was bronie...no nic skoro lubi,to ja juz nic nie mowie Odpowiedz Link
tadeuszx Łojezuuuuuuuu... 22.04.06, 16:29 ... a oni tu o mnie- (tytuł podprowadziłem Z3) i zaś o tatusiu))))))) A po co te booty tam czatują? Żeby się nie nudziło jak ktoś wejdzie? No powiedzcie, oświećcie niekumatego Tadzia. Bo... wiecie, w internecie to ja jestem od września (ub. r.) Hehehe, tak, tak, zielony ze mnie sieciowicz, a już zdąrzyłem tyle narozrabiać. Nawet bloga mam w którym to opisuję... ech... Odpowiedz Link
cuski Bociki musza byc ! 22.04.06, 17:42 Bociki musza byc, aby witaly gosci... poza tym, gdy nie ma nikogo na czacie, to pokoj jest niewidoczny, wiec jakby na to nie patrzec, to te maszyny dobra robote nam robia A co do bloga, to postarm sie go przejrzec dzisiaj Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Bociki musza byc ! 28.04.06, 19:49 Dobre to jest, i świeżego nieźle może wkręcić A nawet czasem się to do romowy "wcina"!) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Bociki,albo Dje:) 28.04.06, 22:48 Mile zaskoczona zostalamNie wiedzialam,ze bot moze sam pisac,hihihihi Odpowiedz Link
tadeuszx Mówisz, ze to DJ? 28.04.06, 22:55 Eeeee, nie wierzę W grach boty nawet strzelać potrafią)) Ale... jeśli to DJ się wciął, hehehe, to też dobrze, hehehe, albo jeszcze lepiej hehehe)) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No wiesz Tadzio:) 28.04.06, 23:32 Jestem dziewczyna,wiec boty,tez lgna,hihihi...ale tak se zartuje,co i by humor mnie nie opuscil PS.Dobranoc Odpowiedz Link
cuski Dobrej nocy Mysza ! 29.04.06, 02:35 Dobrej nocy Mysza ! Jutro ide do pracy na 12-sta w poludnie, wiec moze stykniemy sie na forum Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol 12-sta w poludnie???Hmm..to,ktora u nas bedzie?? 29.04.06, 13:19 Czyli u nas bedzie gdzies 19...ja na 20 ide na bal,wiec do tego czasu moze sobie jeszcze tu zajrze Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No tak:) 29.04.06, 17:27 Ale kopciuszek musi przed polnoca wrocic PS.Dlugo nie wytrzymam,bo ja nie nocny mark Odpowiedz Link
cuski Moze ... ? 29.04.06, 17:29 Moze zgubisz swoj pantofelek i jakis ksiaze go znajdzie ? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Z pantofelkami to by sie przydalo,bo strasznie 29.04.06, 17:34 wysokie i nozki bola,ale znajac mnie napewno cos skombinuje Ale ksiecia tam nie bedzie...zreszta ja zajete dziewcze Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Juz wrocilam:) 30.04.06, 13:03 Bylo bardzo fajnie,zaryzykuje i powiem,ze lepiej bawilam sie niz na studniowce Muzyka,jedzenie takie sobie,ale za to picie pycha,hihihi Odpowiedz Link
cuski Mysza 29.04.06, 02:34 Te maszyny szybko sie ucza i nigdy im sie znudzi czatowanie Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Wiem,ale ten bocik naprawde sam pisal;) 29.04.06, 13:20 Ale sie tajemniczo zrobilo...i tyle Wam powiem,heheheh Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Inteligentne,bo ludzie inteligentni je stworzyli:) 29.04.06, 13:22 Ale wolne im sie tez nalezy,bo beda strajkowac,a bunt na statku podnosic...niewksazane Odpowiedz Link