Gość: nan IP: *.chello.pl 03.11.06, 00:03 ktos oglądał? jaikie są ogólne wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kim_jestem Re: EMA IP: *.elblag.dialog.net.pl 03.11.06, 09:02 polish act? kto wygral? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko dżambo Re: EMA IP: *.chello.pl 03.11.06, 09:49 porazka, blog 27.wogole ema to syf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olivka Re: EMA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 12:47 a mi zablokowali mtv w necie puszczali tylko 'show' zza kulis porażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: EMA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 20:22 A co, wolałbys Dodę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko dżambo Re: EMA IP: *.chello.pl 03.11.06, 22:50 wolałabym Comę lub sistars? a ty kim jestes obrońco uciśnionych? Tolą, czy jak jej tam? Odpowiedz Link Zgłoś
meetsue Re: EMA 04.11.06, 15:58 Wrażenia? Blog 27 -wstyd i porażka dla kraju Justin w roli prowadzącego jako tako (podobało mi się gdy odbierając nagrodę powiedział "Thanks to my mom, because she made me- the best male! Kanye West - nie po raz pierwszy nie umie przegrywać... kiepsko kiepsko.. Pharrell- niezłe kozaki i czapa The Killers- świetny występ a w ogóle to nie oglądałam uważnie i w całości, więc może mnie coś ominęło Odpowiedz Link Zgłoś