zbuntowany8aniol 20.04.06, 10:20 I kolejny dzien z molami ksiazkowymi:] Leb mi peka od tego i od tego...wiadomo od czego,wiec ide pobuszowac po ksiegach bibiotecznych,ale wroce,bo tu najfajnie PS.Przepraszam,az mi wstyd:] Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeuszx Re: Bibioteka,siet!!! 20.04.06, 10:44 Aniołku ósmy, (mówię w swoim imieniu), nie wykazuj nadmiernej poprawności (nie politycznej), z tym przepraszaniem) Każdy ma emocje... i pewne sprawy, naruszą nawet najtwardszego)) Pozdrówka Odpowiedz Link
cuski Wlasnie, wlasnie... 20.04.06, 13:09 Wlasnie, wlasnie... nikt nie jest z kamienia i wczesniej czy pozniej kazdemu nerwy moga puscic. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Oki,nie bede sie z Wami klocic:) 20.04.06, 16:01 Ale mnie chyba za czesto puszczaja nerwy:] PS.Juz bez komentarza Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Co znaczy??? 20.04.06, 18:52 A cuski jest WIELKI! A aniołek daje się uprosić. Czyli nie jest uparty ani zbuntowany)) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=39477517&a=40568461 Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tadeuszu 20.04.06, 18:56 Czyli "paciemu",jak to Cuski napisal,to niby co,bo dalej nie kumam bazy??? PS.Ten Twoj post teraz na ktorego odpowiadam,nie jest chyba odpowiedzia na moje pytanie co do "paciemu"...cholercia,chyba jestem zmeczona...no to zmykam Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Paciemu = Dlaczego 21.04.06, 08:56 A ja jeszcze myslalam,ze Ci literki sie poprzestawialy i wymyslilam a czemu? PS.Dzieki Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Co znaczy??? 20.04.06, 19:13 ...może lepiej by cuski Ci to mailem wyjaśnił? Nie wiem co Wy na to... Odpowiedz Link
cuski A po co mailem ??? 21.04.06, 02:47 A po co mailem ??? Posta juz strzelilem powyzej, he he he... Odpowiedz Link
cuski Tadeusz 21.04.06, 02:44 Ja jestem zwyczajnym czlowiekiem, ale zajebiscie upartym w swoich dazeniach. Nie oznacza to jednak, ze ide do celu po trupach. Po prostu, tam gdzie widze ewidentne zlo, zawsze reaguje, nawet z narazeniem wlasnego zycia. Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Wywołałeś mnie do... 21.04.06, 07:41 ..."tablicy", trzeba odpowiedzieć... Nie cuski, nie zwyczajny. Takie czasy, że trzeba się wykazać odwagą cywilną, aby podjąć walkę ze złem Niezależnie od płaszczyzny... niezależnie stary, bo tak się tak rozrosło i rozpleniło, że objęło całość naszej egzystencji. I jest wszędzie!? Na każdym kroku, a że ja zawsze "pod prąd", więc jestem z Tobą) Odpowiedz Link
cuski Tadeusz 22.04.06, 02:38 Tylko tchorze ide z fala i moda - i nie kojarzyc mi tutaj nic Galeria Mody na ktorej rzadzi Zetka Odpowiedz Link
tadeuszx Cuski, nie zalewaj... 22.04.06, 08:55 ... Zetka na Galerii nie rządzi. Ona tam roztacza opiekę!- Między innymi nad piszącym te słowa, hehehe.- Broni, łagodzi niesnaski, chwali ... heh, słowem cud dziewczyna (w dodatku adminka)... - Odpowiedz Link
cuski Tez tak uwazam ;) 22.04.06, 17:57 Tez tak uwazam Juz dawno to zauwazylem... kiedys pamietam, stanalem w jej obronie na FoF i tak jakos zaczela sie nasza znajomosc PS. Dobrze, ze ta dwa fora wspieraja i uzupelniaja sie na wzajem Odpowiedz Link
speranzaa Re: Co znaczy??? 21.04.06, 05:57 Tomek zle napisal, trzeba bylo napisac " paczemu" to by zakumali wszyscy)) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Co znaczy??? 21.04.06, 09:00 Nie wszyscy...ja nie,hihihi PS.Speranzaa jak po switach?? Odpowiedz Link
speranzaa Re: He he he... 22.04.06, 19:16 cuski napisał: > He he he... > > Napisalem tak jak sie wymawia Odpowiedz Link
speranzaa Re: He he he... 22.04.06, 19:17 wymawia sie paczemu nie paciemu! jeszcze nigdy nie slyszalam paciemu)) Odpowiedz Link
cuski Tak ??? 22.04.06, 22:04 Tak ??? Cholera, juz od tego pobytu w stanach jezyk mi sie plata i akcent zmienia Odpowiedz Link