17.06.06, 17:22
Masz 2 maile zwrotnesmile
Obserwuj wątek
    • tadeuszx Re: Tadzio 17.06.06, 18:55
      Dziekuje slicznie. Dla Ciebie jeden z Re. Oj, trudna sytuacja biednego Tadziasad(
      • cuski Tadeusz 17.06.06, 22:30
        To co sie znowu porobilo ?
        • tadeuszx Tomasz, masz @ na drugiej skrzynce 17.06.06, 23:24
          Nie tej gazetowej.
          • cuski Okey ! 18.06.06, 00:00
            Okey !
            • cuski Tadeusz 18.06.06, 00:31
              Jeszcze nic nie dostalem.
      • zbuntowany8aniol Biednego??To ja tu jestem biedna przy Was;))) 18.06.06, 12:44
        Jak nie Ty,to Mav...Cuski czasem cos tam narzeka na mniewinkWszyscy narzekacie,a
        ja taka biedna Mysza jestem wsrod Waswink))
        • cuski Ja tam nie narzekam, bo... 18.06.06, 19:48
          Ja tam nie narzekam, bo mi tam myszy nie przeszkadzaja, he he he...
          • zbuntowany8aniol Dobrze,zes to dodal:))) 18.06.06, 20:07
            Robaczkusmile)
    • zbuntowany8aniol Tadzio,masz odpowiedz:) 18.06.06, 12:50
      Boziu,bo chyba zwatpie w swoje powolaniewink)))
      • tadeuszx Dzięki za budujące słowa 18.06.06, 13:18
        dobra kobietowink
        • zbuntowany8aniol Alez bardzo prosze:) 18.06.06, 13:19
          Polecam sie na przyszloscwink))
          • tadeuszx Najpierw spelnij to co teraz obiecalas 18.06.06, 19:53
            i zalatw tam na gorze to wybaczenie. I nie boj, nie boj, zdarze jeszcze sporo
            nagrzeszyc to na pewno sie jeszcze nie raz Tadziowi przydaszwink))))))
            • zbuntowany8aniol Tadzio,Szefoncio nie ma czego Ci wybaczac:))) 18.06.06, 20:08
              Jak nagrzeszysz wiecej,to hurtem moze odpuscitongue_out
              • tadeuszx Ciekawe, czy ten podryw zakonnicy, ktory 18.06.06, 21:15
                uskutecznialem pod warzywniakiem, tez sie w ramach tej amnestii zmiesci??sad
                • zbuntowany8aniol Hmmm....??? 18.06.06, 22:15
                  Tadzio z zakonnicami flirtowal???Wow...nom zalezy jaka to zakonnica byla lub
                  jest???Szefocio kreci glowo z niedowierzanie,hmmm...co za oszolomtongue_out
                  • tadeuszx Ale nieskutecznie... narazie. Bo wstep byl taki 18.06.06, 23:14
                    calkiem obiecujacy i nawet ... co ja to chcialem powiedziec? Psiakosc,
                    zapomnialemwink)
                    • zbuntowany8aniol Re: Ale nieskutecznie... narazie. Bo wstep byl ta 20.06.06, 09:11
                      No ja tymbardziej nie wiem co Tadzio chcial powiedziecsmile
                      • tadeuszx A to chcial Tadzio powiedziec, ze jak tylko 20.06.06, 09:21
                        sorobujesz zostac zkonnica, to nie mysl, ze przed podrywem od Tadzia, Ty
                        bedziesz bezpieczna!wink A wprost przeciwnie! Znajde Cie i sie bede czail i
                        podrywal Aniolke na kazdym kroku!wink Pojde nawet do siostry przelozonej i
                        naklamie, zeby mi oddala moja zone!wink))
                        • zbuntowany8aniol A wiesz,ze klamstwo ma krotkie nogi?? 20.06.06, 09:25
                          Myslisz,ze komu uwierzy mnie czy Tobie???Zakonnice nie klamia i zeby Ci nazlosc
                          zrobic,to pojde do klasztoru;P
                          Dlugo bys ze mna nie wytrzymal,dlatego uwolnie swiat od takiej jednej Myszywink)
                          • tadeuszx Jesli pojdzie dlatego, zeby mi zrobic na zlosc, 20.06.06, 09:34
                            to bedziesz miala grzech! Bo do zakonu sie idzie z powolania, a nie zeby uciekac
                            od swiata i Tadziawink))
                            • zbuntowany8aniol No tak masz racje,ale skad wiesz,ze nie czuje 20.06.06, 09:50
                              Mysza powolania??I skad mozesz wiedziec czy ucieka przed czymkolwiek??Przecie
                              tego nie wiesz wiec...??
                        • cuski :) 20.06.06, 12:22
                          smile
    • zbuntowany8aniol Tadzio,przeczytalam.przyjelam do wiadomosci 20.06.06, 09:17
      i sie tylko usmiechne lekko,bo mnie wszystko pieczetongue_outP

PS.Ladna sygnaturka agencie "001wink"...wiem skad jest,heheheheh
      • tadeuszx Aha, wszystko piecze? To znaczy, ze sie opalalas? 20.06.06, 12:11
        Widzisz? A jak bys zostala zakonnica, to juz bys nie mogla!smile)) I by Ci bylo
        goraco i czarno i smutno bez Tomka, Mava i... Tadziawink
        Co do sygnaturki... lubie wyraziste dziewczyny, takie z nerwem, agresywnewink
        • zbuntowany8aniol To bylo musowe opalanie z grabiami w reku i 20.06.06, 13:43
          calym polem,ktore nawet nie wiem ile ma.Ale 8 ladnych kop wlozylismy,a ja sie
          raczej opalilam poki co na czerwono i ledwo chodze i mnie wszystko pieczesad
          Zapewniam nie bedzie mi smutno....mam zero sentymentow do Was;P
          A co do sygnaturki,to ladny kamuflaz...oj przede mna nic sie nie ukryje;P
    • zbuntowany8aniol Tadzio moja riposta odnosnie moderowania:) 20.06.06, 17:27
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=33540492&a=33565728
      • zbuntowany8aniol No i druga riposta:) 20.06.06, 17:30
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=33165861&a=33165861
        • tadeuszx Hehehe, a moze jeszcze siegniesz do 20.06.06, 17:49
          papirusów ze starozytnego Egiptu i tez cos tam wygrzebiesz na riposte
          ...hihihihi... Mysza, Ty nie stresuj Siebie i nie rozsmieszaj mnie do łez. To
          bylo pół roku temu!? Dawno i nieprawda! Teraz masz taka pozycje na Forum, ze
          Tomek bez Ciebie jak bez prawej reki!? Co zaproponujesz, to bedzie!wink Zreszta,
          Tomek sam Ci to potwierdzi. No przeciez wie najlepiej jak jest.wink)
          • zbuntowany8aniol Oj Tadzio i dalej nie rozumiesz,hmmm... 20.06.06, 18:00
            ....jesli trza bedzie to siegne jeszcze dalejwinkNie stresuje sie,bo nie ma
            czym.Tak faktycznie bylo pol roku temu,ale mysle,ze to jest nadal aktualne to
            co napisal Tomek.Mylisz sie co do pozycji...nie mam jej i sie ciesze z
            tego...widzisz o tak sie ciesze i pokazuje moje krzywe mysie
            zubysmile)))))))))))))))))))))))))))))Nie zamierzam nic nikomu narzucac bo i po
            co???Wole jak kazdy ma swoje zdanie,a nie takie z musu takie nijakie...chyba
            skonczylam...ale tylko chyba;D

PS.Nom i to byla riposta taka odemnie fest trzy grosze do wspolnego interesu;P
          • cuski Potwierdzam, potwierdzam... 21.06.06, 03:14
            Mysza jest jak moja prawa reka smile

PS. A jesli chodzi o radio, to wikary jest niezastapiony smile
        • cuski Oczywiscie admin... 21.06.06, 03:11
          Oczywiscie admin podtrzymuje wszystko to, co napisal kiedys tam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka