Dodaj do ulubionych

Temat dnia: Rozbieranie Aniola.

05.07.06, 09:05
Zaczynam skromnie: Aniol, gadaj, tylko bez sciemy - obwod w pasie (mierzony w cm).
Podpowiem Ci jak to sie robi, gdy nie ma sie krawieckiego metra. Bierze sie
kawalek zwyklego sznurka, owija sie nim dookola pasa, zaznacza dokad siega
koniec i mierzy tą odleglosc linijka. Dokladnosc pomiaru... +/- 2cm. Dla nas
wystarczy.
smile))))))))
Obserwuj wątek
    • zbuntowany8aniol Ze co prosze???????????? 05.07.06, 10:03
      Jacie,czy Wyscie zwariowali Tadzio????
      • tadeuszx Zapewniam, ze mysmy, czyli ja i Tadzio nie 05.07.06, 10:52
        zwariowaliwink) A co? To juz nawet nie wolno se Aniola rozebrac???! To co tu w
        ogole wolno na tym Forum?? Chyba juz nic nie wolno... nam!!! Czyli mnie i
        Tadziowi wink))))))
        I nie migaj sie, tylko wymiar dawaj. No co jest z tym Aniolem?? Ja doprawdy nie
        wiem!wink)
        • zbuntowany8aniol Ze mna jest okey:)) 05.07.06, 21:23
          Najpierw powiedz mi Tadzio czemu to jest temat dnia???Czemu akurat ja???Ja
          przecie Mysza,nie Aniol;P......i czemu ten watek ma sluzyc??Do czego Ci te
          wymiary potrzebne???
          Juz za jakis czas bedziecie mogli mnie zobaczyc w galerii,wiec zaspokoje Wasza
          ciekawosc;D
    • zbuntowany8aniol Tadzio,czy ten watek to po to by mnie uspokoic?? 05.07.06, 10:05
      Bym nie wyszla z siebie za te sprzeczki miedzy dziewczynami???
      • m4verick no to jak z tymi wymiarami? 05.07.06, 16:34
        ja sie podpisuje pod postem Tadka,
        chodz mnie obwod w pasie nie interesuje tak bardzo jak w biuscie,
        no w kazdym razie mozesz aby obu zadowolic podac oba wymiary ;]
        • magdeczka27 Re: no to jak z tymi wymiarami? 05.07.06, 16:50
          swintuch jestes bogusia tak ci nie powie nie mozna wiedziec wszystkiego
          • zbuntowany8aniol A skad wiesz,ze nie powiem??? 05.07.06, 21:44
            Przecie to nie grzechsmile)
            Ja sie nie wstydze ile mam tego tu i tam,a mam;P
        • zbuntowany8aniol Zadowolic,hmm???Sam sie mozesz zadowolic;P 05.07.06, 21:28
          Prosty sposob...wez moje zdjecie i se zmierz tu i tam,a potem dodaj jakies 60
          cm;P

PS.W wolnej chwili sie zmierze i Was poinformuje;D
        • cuski He he he... 06.07.06, 02:10
          He he he...

Mnie tam wymiary nie interesuja, bo w pierwszej kolejnosci
          zwracam uwage na oczy, nosek i usta smile
      • cuski Jakie sprzeczki ? 06.07.06, 02:08
        Jakie sprzeczki miedzy dziewczynami ?
        Czyzbym cos przeoczyl ?
    • jetpilot1 Re: Temat dnia: Rozbieranie Aniola. 05.07.06, 21:47
      podpisuje się wszystkimi członkami ciała pod tym wnioskiem!!
      • zbuntowany8aniol I Ty tez??? 05.07.06, 22:02
        Nastepny!!!

PS.Widze,ze petycje piszecie...ciekawe czy wniosek przejdzie??
        • tadeuszx Wyglada na to, ze Tomaszowi zostanie 05.07.06, 22:07
          tylko formalnosc. Podpis, pieczec i zatwierdzic.wink)
          • zbuntowany8aniol Re: Wyglada na to, ze Tomaszowi zostanie 05.07.06, 22:26
            Proponuje ten watek przyszpilicbig_grin
            • jetpilot1 Re: 05.07.06, 22:34
              przyszpilić to się powinno aniołka big_grinbig_grin
              • zbuntowany8aniol A to czemu Jet???? 05.07.06, 22:40
                Tak,chyba tego rozebranego???smile))))))
                • cuski Hey Panowie ! 06.07.06, 02:14
                  Hey Panowie !
                  To mi wyglada na zbiorowe molestowanko, he he he...
                  • tadeuszx Nieeee, skad, nieee. Ja nic, ja tylko kibicuje 06.07.06, 11:35
                    Jetpilotowiwink Tomus, badaj jaki szybki, juz sie kreci i chce Aniolka
                    przyszpilic...hihihi...
                  • zbuntowany8aniol No wlasnie,dziekuje,ze ktos wogole to zauwarzyl 06.07.06, 11:36
                    tongue_out......a tak na marginesie skladam doniesienie na najblizszy komisariatbig_grin
            • cuski Zastanowie sie ! 06.07.06, 02:13
              Zastanowie sie nad przyszpileniem tego watku smile
              • zbuntowany8aniol No co Ty!!! 06.07.06, 11:37
                Ja zartowalam tylkosmile
              • tadeuszx Tomasz, jestes za demokracja czy nie? 06.07.06, 11:55
                Ja wiem, ze jestes. No to nie ma sie co zastanawiac?! Wszyscy sa za, a Ty masz
                jakies watpliwosci?wink)
                • cuski Zatem otwieram urne wyborcza... 06.07.06, 12:06
                  Zatem otwieram urne wyborcza i czekam na karty do glosowania smile

Kto jest "ZA" przyszpileniem tego watku ? wink
                  • tadeuszx Re: Zatem otwieram urne wyborcza... 06.07.06, 12:25
                    JA!
                    • zbuntowany8aniol Ja... 06.07.06, 12:30
                      ...nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!
          • cuski Moi Drodzy ! 06.07.06, 02:13
            Moi Drodzy !
            Ja tam z tych pomiarow sie wycofuje - niech wszelkich formalnosci
            dopilnuje moj wikary wink
            • zbuntowany8aniol Re: Moi Drodzy ! 06.07.06, 11:38
              Z deszczu pod rynnebig_grin
            • magdeczka27 Re: Moi Drodzy ! 06.07.06, 12:38
              tchorzysz moj drogi no tak ty nie mozesz co by pow na to twoja dziewczyna
              jeszcze doszloby do wojny a po co ona nam potrzebna
              niehc pozostanie tajemnica jakie nasz bogusia ma wymiary
              • cuski Magda 06.07.06, 12:39
                Ja nie tchorze, tylko nie mam w zwyczaju rozbierania aniolow wink
              • zbuntowany8aniol Magda,a ja sie juz zmierzylam:P 06.07.06, 12:40
                A do Tadzia...przecie Anioly to ciala niematerialne wiec po co sie mierzyc???
                O matko swinta,co ja tutaj robie uuuu....big_grin
                • tadeuszx No wlasnie Aniol. Niematerialne, wiec nie ma sie 06.07.06, 21:04
                  co przejmoooowac. No chlopy, do roboty! A Ty Aniol, nie sluchaj Magdy. To jest
                  kobieta i pewnie przemawia przez nia zazdrosc. Dziwne, ze sie pcha w taki
                  temat?! Nie rozumiem dlaczego to ma dotyczyc Magdy??
                  • zbuntowany8aniol Nie wiem,ja wciaz nie uzyskalam odpowiedzi 07.07.06, 12:52
                    na moje pytania i wciaz czekam czemu to ma sluzyc???
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=44701024&a=44746332
                    PS.Dzien sie skonczyl,a ten watek wciaz jest na topiesmile
                    • tadeuszx Aniol, kurcze blade! Staram sie jak moge promowac 07.07.06, 16:52
                      Aniola, reklamowac gdzie i jak sie da, a ona jeszcze sie tu rzuca? To zle Ci, ze
                      watek o Tobie jest ciagle na topie??? Aaaaaaniol... pomyśl, to jest niezwykle
                      skuteczna reklama!wink))
                      • zbuntowany8aniol Wlasnie Tadzio,zauwarzylam,ze to dobra reklama:) 07.07.06, 18:30
                        Juz na czacie ludzie przegladaja moja wizytowke...obled,niedlugo to mnie zjedza
                        zywcem za te Twoja pozytywna reklamewink)))
                        • tadeuszx Nie no Mysza, spoko, nie zjedza;) 07.07.06, 18:35
                          Uciekniesz!wink
                          • zbuntowany8aniol Uciekne chyba... 07.07.06, 18:41
                            ...rozebranawink
                            • tadeuszx No a badaj Aniol, ta się sama rozebrala ... 08.07.06, 10:12
                              i atakowala, na w koncu swieta zostala! Czyli Joanna d'Arc. No to widzisz,
                              czasami oplaca sie dac rozebrac, a nawet samemu to zrobic! Bez zadnej namowy,
                              czy przymusuwink images3.fotosik.pl/99/f130344724b47c6a.jpg
                              • zbuntowany8aniol Ale masz argumenty:))))))))))) 08.07.06, 11:27
                                smile))))))))))))))))))))))
                              • cuski Tadeusz 08.07.06, 13:46
                                Nie wiem czemu, ale ta foteczka pasuje troche do naszego Zbuntowanego Aniola wink
                                • zbuntowany8aniol A chyba wiem,ale musze troszku o Niej 08.07.06, 13:51
                                  poczytac.
                        • cuski Apropos czata... 08.07.06, 02:34
                          ... to zauwazylem, ze nawet bot "radio_chicago" reaguje na slowo "mysza" smile))
                          • zbuntowany8aniol Tomek,nie denerwuj mnie:P 08.07.06, 11:28
                            Wiem ja tyz to zauwarzylam i na imie Aga tez reaguje,hihi....dobre to tylko
                            przez te eksperymenty to mi komp wolno hulabig_grin
                            • cuski Przez jakie eksperymenty ? 08.07.06, 13:47
                              Przez jakie eksperymenty ?
                              • zbuntowany8aniol No,te z fotkami Agi,Myszy,Sly:) 08.07.06, 13:52
                                O tych eksperymentach mowiesmile
                                • cuski Przez te fotki, komp chodzi Ci wolniej ??? 08.07.06, 13:53
                                  Przez te fotki, komp chodzi Ci wolniej ???
                                  • zbuntowany8aniol Nom,Natalka sie zacina. 08.07.06, 13:53
                                    Ale to nic.
                                    • cuski U mnie wszystko hula bez zarzutow 08.07.06, 13:56
                                      U mnie wszystko hula bez zarzutow, a tez uzywam "natalki".
    • zettrzy Re: Temat dnia: Rozbieranie Aniola. 07.07.06, 03:36
      a juz myslalam ze chodzi o rozbior gramatyczny i logiczny
      • tadeuszx Zetka, przeciez widzisz posty Aniola. 07.07.06, 09:26
        I co tam rozbierac?wink
        • zettrzy Re: Zetka, przeciez widzisz posty Aniola. 09.07.06, 01:22
          znaczy, gramatycznie czy logicznie?
          • tadeuszx Zettrzy najlepiej fizycznie!. Dorwac gdzie w 09.07.06, 08:08
            takim miejscu, zeby nie mogla uciec i pozbawic ja ciuszkow, ktore wtedy mozna by
            zaprezentowac na Galerii w watku "W czym jestesmy dzisiaj". Oczywiscie
            nalezaloby nadmienic, ze tu obowiazuje czas przeszly-dokonany. Czyli, po
            modyfikacji: w co byla dzisiaj ubrana Mysza zwana Aniolemwink
            • zbuntowany8aniol W co byla dzisiaj ubrana Mysza zwana Aniolem??? 09.07.06, 12:20
              Spodnie dlugie,czarne w prazki biale,sandaly w kolorze kremowym i ta bluzka
              brazowa z bufoniastymi rekawami,ktora tu juz kiedys prezentowalam w watku
              bodajze "Moda"....czy wystarczy????
              • tadeuszx A skad! A co pod spodem? Zadnej bielizny? 09.07.06, 15:33
                Przeciez jak juz by sie udalo, to mysza bylaby rozebrana detalicznie ... jak
                kura do rosolusmile)) A Zetka wpuscila Cie do Galerii Mody?
                • zbuntowany8aniol Tadzio,to oczywiste,ze pod spodem mam 09.07.06, 19:40
                  bieliznetongue_out
                  Zetka wpuscila mnie na swoje Forum pod nickiem Mysza_81,a ze go nie mam to mnie
                  w Jej modnych progach nie ma.

PS.A jesli chodzi o prezentacje,o ktorej pisalam w poscie wyzej,to bylo tu na
                  naszym Forumsmile
                  • tadeuszx Heh, nie ma Cie na Galerii jako Aniol, bo sie nie 09.07.06, 20:45
                    zglosilas! Przeciez Zettrzy Cie wpusci bez problemow.
                    • zbuntowany8aniol Wiem,ale jest jedno ale:] 09.07.06, 21:32
                      Tam pisza min.ludzie z Forum LISTA,a ja na tamto Forum nie mam juz wstepu i nie
                      chce psuc Zetce atmosfery swoja osoba,dlatego lepiej bedzie jesli nie bede tam
                      pisac.
                      • cuski Ja tez nie mam wstepu na... 10.07.06, 04:05
                        Ja tez nie mam wstepu na forum LISTA, ale jakos nie ubolewam z tego powodu smile
                        • zbuntowany8aniol Tomek,ja Cie prosze nie przypominaj mi:] 10.07.06, 11:55
                          Ja tez juz nie ubolewam i lepiej zamknijmy ten temat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka