magdeczka27 06.07.06, 09:15 postanowilam schdunac 8kg w 2 tyg ciekawe jaki bedzie efekt pewnie imponujacy i zaczne dzialac mezczyzni bojdzie sie zartuje teraz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jetpilot1 Re: poczatek diety cud 06.07.06, 09:30 hehe...jak Twoja dieta będzie wyglądać tylko na niejedzeniu to wątpie czy schudniesz te 8 kg ) proponuje dobry mecz w piłke nożną - w 90 minut możesz schudnąć 2 kg Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: poczatek diety cud 06.07.06, 11:49 haha kupilam specjalna herbatke na odchudzanie do tego lykam tabletki i pije duzo wody do tego 2 jogurt dziennie to wszystko uda mi sie wiem to pozdrawiamcie Odpowiedz Link
speranzaa Re: poczatek diety cud 07.07.06, 05:06 MAgda prpponuje sport, zamaist diety cud, biegaj, poplywaj ( jest lato), rowerem pojezdzij, ruszaj sie a dieta cud pewno i zadziala, ale w 2 tygodnie po diecie wrocisz do poprzedniej wagi, gdyz takie cuda-wynalazki nie daja dlugotrwalego efektu. Odpowiedz Link
cuski Dobrze rowniez jest... 06.07.06, 12:18 Dobrze rowniez jest wybiegac sie na korcie tenisowym Odpowiedz Link
cuski W zeszly wtorek... 06.07.06, 12:17 W zeszly wtorek moja mama ugotowala jakas potrawe, rzekomo z diety Kwasniewskiego... w smaku przypominala bigos, ale ponoc potrawa ta jest bardzo dietetyczna Odpowiedz Link
dj_sly Re: poczatek diety cud 07.07.06, 07:06 Ja to znam inne sposoby na odchudzanie... hehehe i jestem tego zywym przykladem ze dziala... Taki chudy jak teraz to ponoc jeszcze nigdy nie bylem... Ale sekretu nie zdradze. Odpowiedz Link
cuski Podobno osoby, ktore... 07.07.06, 12:17 Podobno osoby, ktore pala "trawke" chudna w oczach Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Podobno osoby, ktore... 07.07.06, 12:26 dzieki ja nie pale nic i nie bede probowac juz troszke spadlam na wadze pije specjalna cherbatke a wczoraj umieralam po niej w nocy pol godz siedzialam w ....................ale efekty sa mam mniejszy brzuszek Odpowiedz Link
cuski Magda 07.07.06, 12:28 Wedlug mnie, to nie odchudzanie, tylko katowanie organizmu Odpowiedz Link