magdeczka27 06.07.06, 17:00 cuski mam nadzieje,ze nie obraziles sie na mnie,ale to jest wrazliwy dla mnie temat Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbuntowany8aniol Jesli moge slowko wtracic,to chcialabym 06.07.06, 17:14 powiedziec bys nastepnym razem najpierw sie zastanowila co chcesz napisac,a potem klikaj "wyslij")) PS.I nie jest to kolejny atak na Ciebie,tylko kazdego dotycza te same zasady,wiec ich przestrzegaj. Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Jesli moge slowko wtracic,to chcialabym 06.07.06, 20:51 jasne wiecej nie odezwe sie na tym forum mam nadzieje,ze jestes happy dowidzenia wszystkim Odpowiedz Link
dj_sly Re: Jesli moge slowko wtracic,to chcialabym 07.07.06, 07:10 No i sie porobilo.... Heh forum jest po to zeby wyrazac swoje przemyslenia... I celem kazdej wypowiedzi jest nadanie tematu do dyskusji, nie widze tu powodu zeby sie obrazac na kogos za to co mysli czy tez napisal... Razem wszyscy damy rade!!! Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Masz racje,ale widac,ze pewne osoby nie 07.07.06, 10:46 umia inaczej,a szkoda. PS.Wszyscy damy rade!!! Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Magda,a pewnie obraz sie na cale Forum tylko 07.07.06, 10:35 dlatego,ze powiedzialam co mysle. PS.Nie jestem happy.Wiem,ze wrocisz i wiesz,ze mam racje. Odpowiedz Link