bolek2006 12.07.06, 04:56 A gdyby tak sprowadzic bociany z Polski...? Ciekawe jak by sie zachowaly...i gdzie odlecialyby na zime ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuski Apropos bocianow... 12.07.06, 04:58 ... to jeszcze nie widzialem zadnego tutaj w UESEJ Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: A gdyby tak....sprowadzic tu BOCIANY.... 12.07.06, 05:21 marzenia co brak wam dzieci bocki zostana u nas gdzie jest mila atmosfera one kochaja i wola pl niz usa zreszta nie pasuja do was co do bockow nie wiedzialam,ze lubia chodzic po polach na ktorych sie taka fajna maszyna jezdzi i zostawiaja fajne slady sorki ale ja nie ze wsi wiec nie znam sie na tych urzadzeniach do mojej kolezanki kiedys podszedl bociek blisko a za rok ur dzidzie wiec co w tym jest..............zartuje Odpowiedz Link
cuski Kurna ! 12.07.06, 05:25 Kurna ! To juz teraz wiem dlaczego jeszcze nie mam dzieciaka - nie ma bocianow, to i nieurodzaj na dzieci Odpowiedz Link
cuski Oooo nieee Tradycjo ! 12.07.06, 12:31 Oooo nieee Tradycjo, nie bede szukal w kapuscie, bo nie chce zeby moje dziecko bylo kapuscianym glabem, he he he... Odpowiedz Link
tadeuszx Spoko Tomasz, nie panikuj:)) 12.07.06, 09:54 Zdaje sie, ze we wrzesniu przyjezdzasz do Polski, to nadrobisz! To znaczy, narobisz!) Bociany jeszcze beda we wrzesniu, nie boj zaby! Masz szanse wyraznie poprawic ten nasz lichutki przyrost naturalny!)) Odpowiedz Link
cuski Tadeusz 12.07.06, 12:32 Na cale szczescie nie mam natury marynarza, tzn. co port, to dzieko, he he he... Odpowiedz Link
tadeuszx Nie no jasne! Prawdziwy chlop nie chwali sie 12.07.06, 13:56 tymi sprawami. Ale, Tomus musze Ci tu przypomniec pare drobnych faktow, ktore pewnie przez wrodzona skromnosc, chcesz pominac: Masz dziewczyne od dwoch lat, co Ci wcale nie przeszkadza umawiac sie z Polibelly na wspolny powrot do kraju)) Aniolkowi tez cos tak delikatnie nawijasz od niani Bogusi, co mozna zrozumiec jakbys liczyl na to, ze tu w kraju teraz ta Bogusia bedzie Cie usypiac, nie bede wspominal o Adrianie i tych Twoich oczkach do niej, czy wnikliwym dopytywaniu sie Gosi o tego jej TZ-ta)) Tak ze Tomus, lekko liczac juz tak ze 6 dziewczyn nawinales. A to sa tylko te, co ja zauwazylem!)))) Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Kurna ! 12.07.06, 20:06 przyjedz do polski dadza ci becikowe 1000zl dobre i to juz wiem bocki nic wam nie pomoga macie sztuczne zarcie pewnie by predko zdechly au nas w kochanej pl jest czyste swierze powietrze dobra juz nie wkurzam was Odpowiedz Link
bolek2006 Kto podbierze jaja bocianom w Polsce? 13.07.06, 03:33 Wyglada na to, ze na wiosne trzeba przemycic pare bocianich JAJ....Potem jakos nimi sie zajmiemy...Jajami znaczy sie. Szkoda, ze teraz jest za pozno. Kto wiec na wiosne bedzie w Polsce? Juz teraz trzeba zaczac planowanie. Ps. wtedy moze sypna sie forumowe dzieci....Hurrra!!!! Ale plan... Odpowiedz Link
bolek2006 Chmmm...wysiedzi... 13.07.06, 03:46 Czekam na inicjatywe naszych wspanialych PAN. One cos wymysla. Odpowiedz Link
cuski Myslisz, ze ... ? ;) 13.07.06, 04:07 Myslisz, ze wsrod naszych wspanialych pan znajdziemy jakas rasowa kwoke ? Odpowiedz Link
bolek2006 Na sasiednim forum... 13.07.06, 06:07 Na sasiednim forum choduja kroliki.... Kwoka? Nie mow tak, bo zadna sie nie podejmie zadania. A swoja droga to my tez mamy nieco praktyki w obchodzeniu sie z ..... Ha, hahaaaaaaaa. Odpowiedz Link
tadeuszx Nie!! Panoooowie, ja mieszkalem na wsi!! 13.07.06, 08:20 Do wylegania pisklat z jaj stosuje sie inkubatory! A dziewczyny stosuje sie do caaaalkiem czego innego)) Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Myslisz, ze ... ? ;) 13.07.06, 13:37 o mamo trzymaj mnie albo spiore dupe cuskiemu Odpowiedz Link