cuski 27.07.06, 05:23 Dlaczego niektorym osobom tak trudno przyznac sie do tego, ze kogos kochaja ? Kuzwa, nie potrafie ich zrozumiec ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tradycja1 Re: Dlaczego niektorym osobom ... ? 27.07.06, 05:58 Proste, pomysl... Ludzie zostali wychowani w domach gdzie okazywano i moze nie mowiono o uczuciach, Maja pewne blokady ( chca ale nie przychodzi im to latwo) Sparzyli sie kilka razy, nabieraja ostroznosci przesadnej moze Zwyczajnie sie wstydza swoich uczuc Odpowiedz Link
cuski Re: Dlaczego niektorym osobom ... ? 27.07.06, 06:07 Czyli jednym slowiem sa nieszczerzy ? Tak ? Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Dlaczego niektorym osobom ... ? 27.07.06, 06:22 Nie. Nie kazdy umie sluchac swojego serca tez, jest ciagly brak pewnosci czy kocham juz czy jeszcze nie. Poza tym czy prawdziwie kocha ten co milosc swa glosi? a moze ten co gestem dziala i w sercu nosi? Niesmiali tez kochaja i nie lekko takie slowa im przechodza przez gardlo, nie jest to wynikiem nieszczerosci. Odpowiedz Link
cuski Tradycjo 27.07.06, 12:24 Wiem jedno, nigdy nie zwiazalbym sie z kobieta, ktora nie potrafi wyrazac swoich uczuc. Odpowiedz Link
goskaa.l Cuski 27.07.06, 12:29 O wiele częsciej trafiają sięfaceci, którzy nie umieją ich wyrazić. Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: Cuski 27.07.06, 13:30 czy mowimy o wypowiedzeniu slow :KOCHAM CIE czy o okazywaniu uczuc!! Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Tradycjo 27.07.06, 14:26 Lepiej czuc a nie umiec pokazac niz nie czuc a sie deklarowac , tak te sie zdarza. Bo mowic to mozna rozne rzeczy. Co nie znaczy ze jestem zwolenniczka skrywania w sobie milosci. Odpowiedz Link
tadeuszx Tradycjo - potwierdzam! 27.07.06, 15:19 Można gadać dużo i różnych... ale często bzdur, niestety. Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Tradycjo - potwierdzam! 27.07.06, 15:38 "Kochac , jak to latwo powiedziec " Odpowiedz Link
cuski Slowo KOCHAM 28.07.06, 03:31 Dla mnie slowo KOCHAM jest slowem tabu i uzywam go tylko wowczas, gdy jestem pewny swych uczuc, ale tych nieskrywanych uczuc. Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Slowo KOCHAM 28.07.06, 03:47 swieta racja tomek zgadzam sie ztoba trzeba byc pewnym uczuc a nie szastac slowkiem kocham na prawo i lewo wtedy mozna zranic Odpowiedz Link
harajukugirl hmm 28.07.06, 05:55 tadeuszx napisał: > Można gadać dużo i różnych... ale często bzdur, niestety. Dobrze gada dac mu... co tam daja tu dobrego... Odpowiedz Link
cuski Co dobrego tutaj daja ? 28.07.06, 11:43 Co dobrego tutaj daja ? Hmmm... Tadeusz caly czas jakimis jabolami sika po forum Odpowiedz Link
zettrzy Re: Dlaczego niektorym osobom ... ? 28.07.06, 03:58 no wiesz, skoro juz "przyznac sie" to tak jakby byli czegos winni moze rzeczywiscie odbieraja milosc jako rodzaj winy i oczywiscie nie chca sie przyznac a uczucia okazuje sie niekoniecznie slowami Odpowiedz Link
tadeuszx A jak jeszcze Zetka? 28.07.06, 12:35 zettrzy napisała: > a uczucia okazuje sie niekoniecznie slowami Odpowiedz Link
zettrzy Re: A jak jeszcze Zetka? 29.07.06, 04:08 jest taki jeden rodzaj spojrzenia, ktory widzialam tylko w jednej okreslonej sytuacji i ktory dla mnie znaczy wiecej niz wszystkie slowa, zwlaszcza ze w meskich oczach zwykle wiele nie widac Odpowiedz Link
cuski Spojrzenie spojrzeniem, a ja i tak uwazam, ze... 29.07.06, 04:47 Spojrzenie spojrzeniem, a ja i tak uwazam, ze My faceci jestesmy mniej tajemniczy, niz kobiety Odpowiedz Link
zettrzy Re: Spojrzenie spojrzeniem, a ja i tak uwazam, ze 30.07.06, 05:00 i wlasnie dlatego takie spojrzenie jest duzo bardziej szczere od wszystkich przemowien Odpowiedz Link
jozek_cork Re: Spojrzenie spojrzeniem, a ja i tak uwazam, ze 30.07.06, 12:45 i bardziej tchorzliwi niestety, wolimy to zdusic w sobie, pozdrawiam Odpowiedz Link
tadeuszx Aaaa tak, tak, wiem! 30.07.06, 11:10 Potoczna nazwa - spojrzenie zakochanego idioty... Też tak kiedyś miałem Odpowiedz Link