Dodaj do ulubionych

Opowiadamy bajki :)

01.08.06, 04:44
Dawno, dawno temu w krainie miodem i krzemem plynacej
zyl poczciwy admin... byla tam tez, taka mala dziewczynka,
ktora bardzo kochala tatusia... no i ten tatus opowiadal jej bajki
o Binladenie i krolewnie sniezce, az tu nagle do pokoju wpadl niejaki Tadeusz
i krzyczy: Przywiezli mieso do marketu ! smile
Obserwuj wątek
    • zettrzy Re: Opowiadamy bajki :) 01.08.06, 06:20
      a maz mowi ze smutkiem do zony:
      - no ladnie, tam rzucili mieso do markietu, a ty sie tutaj tak zabawiasz
    • jozek_cork Re: Opowiadamy bajki :) 01.08.06, 07:37
      ja chetnie poczytam, moze sie czegos naucze, pozdrawiam
      • zbuntowany8aniol No ba,tatus czytaj i sie ucz,bo bajki musza byc... 01.08.06, 08:01
        ...na dobranoc...ziewammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,ja che bajke...tylko
        przypadkiem nie taka jak Tomus tu opowiada,bo znow bede sie bac:]
        • jozek_cork Re: No ba,tatus czytaj i sie ucz,bo bajki musza b 01.08.06, 08:16
          aniolku , a moze takie co puszcza m4verick w radiu ? ha ha h, pozdrawiam
          • zbuntowany8aniol Hahaha,tatus zle mnie uczysz,hahaha 01.08.06, 08:42
            A tak na powaznie,to juz slyszalam co Mav puszcza w radio i powiem,ze nie
            moglam w tym czasie pracowaccccccccccccccccccccccccccccccccccc,hihihih
          • cuski M4verick puszcza... 01.08.06, 12:38
            M4verick puszcza bajki dla duzych dzieci wink
        • cuski Aniol 01.08.06, 12:37
          A co w tej bajce strasznego ? smile
          • zbuntowany8aniol Re: Aniol 01.08.06, 19:58
            No wlasnie nie wiem <zeby>...
    • zbuntowany8aniol Re: Opowiadamy bajki :) 01.08.06, 07:57
      Kurde ta dziewczynka ja jestem,a tatus to Jozek...ale tatus o Binladenie i
      nawet krolewnie sniezce nie opowiadal,bo nie umiesadA co do Tadzia,to znow mnie
      nastraszyl krzyczac,ze miesa przywiezli...wrrr...tatussssssssssssssss,powiedz
      cos Tadziowi,bo mnie straszyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,hehehe
      • kiki-sriki bajki maverika 01.08.06, 09:57
        najlepsze bajki opowiada maverik hahahaha
        • cuski O tak ! 01.08.06, 12:39
          O tak, M4v na bajkach zrobil doktorat wink
          • aldona401 Re: O tak ! 01.08.06, 13:33
            poczekam na moral bajki zanim skomentuje hehe, a tak na marginesie to wszyscy
            piszemy ladne bajeczki, ktore pozniej opowiadamy innym i zdarza sie nawet, ze z
            czasem sami zaczynamy w nie wierzyc.
    • cuski Zaczynam nastepna bajke ;) 19.08.06, 17:39
      Zocha bier kubelko i korytko swiniowe... bier i wyjdz no na ulice,
      a moze jakis zaradny kawaler Cie dojrzy. Zocha zabrala to i owo
      i jeszcze kilka innych rzeczy i wyszla na ulice ale niestety nikt nie zwracal
      na nia uwagi...

PS. Ciekawe co spotka Zoche ? wink
      • kiki-sriki Re: Zaczynam nastepna bajke ;) 19.08.06, 17:54
        hahaha nie moge sie doczekacsmile)) co bedzie z ta Zochasmile)
      • aga309 ...., dlategóż poszła Zocha.... 20.08.06, 19:04
        ...., dlategóż poszła Zocha dalej z tym korytkiem świniowym ulicą.
        A jak tak szła , szła i szła chyba ze dwa kilometry, to korytko tak
        się zrobiło ciężkie, że nagle zawadziła o jakiś kamień i ......

Ps. CDN.smile
        • harajukugirl Re: ...., dlategóż poszła Zocha.... 20.08.06, 21:58
          ....I kamien ten Zochowy co o niego zadzwonila korytkiem przemowil do Zochy:
          "Zocha daj mi to twoje korytko swiniowe a ja w zamian spelnie twoje zyczenie".
          Zocha sie strasznie przestaraszyla ale mysli: "koryto zwykle swiniowe i jeszcze
          do tego stare a jak kamien gada to chyba cos sie fajnego wydazyc moze"...

CDN.
          • aga309 Życzenie... 20.08.06, 23:48
            "Życzenie?"- myśli Zocha- " a jakie ja tam mom życzenie".
            "Adyć chyba chciałabym jak każdo panieneczka kawalera szwarnego,
            i żeby mioł...

CDN.
            • harajukugirl Życzenie...cd... 21.08.06, 06:14
              ....zeby ten kawaler swarny miol chalupe ladna a w tej chalupie adyc zeby
              wszyckie luksusy byly; prolka frania do prania i mietla dobra do sprzatania...
              myslac to Zocha tak do kamienia pedziala: Je tobie moje korytko swiniowe dam za
              takie tylko moje zyczenie:...
              C.D.N.
              • kiki-sriki Re: Życzenie...cd... 23.08.06, 10:18
                hahahah macie kobitki fantazje!! dalej dalej plizzzzzzzzz!!
                • harajukugirl Re: Życzenie...cd... 23.08.06, 21:52
                  No czegam na Age, hej Kiki a moze Ty cos dorzuc???
                  • kiki-sriki Re: Życzenie...cd... 24.08.06, 14:45
                    ja jestem beztalencie w sprawie bajeksmile))
                    • jozek_cork a ja czekam i czekam ! 29.08.06, 00:13
                      juz nie moge doczekac sie konca tej bajki ha ha ha, pozdrawiam smile
                      • harajukugirl Re: a ja czekam i czekam ! 29.08.06, 01:07
                        No a ja czekam i czekam na Age. Aga gdzie jestes???
                        • jozek_cork harajukugirl 29.08.06, 17:30
                          a sama nie umiesz ? ha ha pozdrawiam smile
                          • harajukugirl Re: harajukugirl 29.08.06, 18:14
                            No sama umiem ale samemu to nie tak fajnie jak z kims... smile
                          • aldona401 Re: harajukugirl 29.08.06, 18:59
                            hehe co prawda to prawda, zapros Jozka do wspolpracy, niech nie czeka na
                            gotowe. Faceci to doswiadczeni bajkopisarze (opowiadacze), a do tego zawsze
                            chetni do pomocy kolezankom.
                            • jozek_cork Aldono 29.08.06, 21:39
                              tak, do pomocy może chetni, ale czy tacy doswiadczeni bajkopisarze ?
                              polemizowałbym, pozdrawiam smile
                              • aldona401 Re: Aldono 29.08.06, 22:01
                                a nie? majac takich przedstawicieli swojej plci, jak bracia Grimm czy Andersen,
                                cale zycie opowiadacie bajki swoim kolezankom, zonom, etc. Jakby tak kilka z
                                nich przelac na papier moglaby powstac ciekawa lektura. Cos w rodzaju
                                poradniaka dla nastolatkow " Bajka na kazda okazje" haha. Odpozdrawiam smile
                                • jozek_cork Re: Aldono 29.08.06, 22:15
                                  ha hah to moze ja wiecej nie zabieram głosu, bo cos mi sie wydaje ze gdybym
                                  napisal to wzbudzilbym bardzo niezdrowe emocje i jeszcze by nam cenzura tu
                                  weszła ha ha, pozdrawiam smile
                                  • cuski Jozek 30.08.06, 02:23
                                    Sprobuj smile
                                    • jozek_cork Re: Jozek 30.08.06, 06:27
                                      ha ha ha lepiej nie smile
                                      • kiki-sriki Zocha 31.08.06, 19:43
                                        no i kurna co z ta Zocha i tym korytkiem??
                                      • cuski Re: Jozek 31.08.06, 23:19
                                        Cooo ??? smile))

Wymiekasz ??? He he he...
                                        • jozek_cork Cuski 01.09.06, 00:48
                                          nie, ale sa tu za mlode osoby, a nie chce brac odpowiedzialnosci za
                                          zgorszenie smile
                                          • harajukugirl Zocha co sie zgorszyla... 01.09.06, 05:03
                                            ... o.k jutro napisze co sie stalo bo musze wstac oooo... bardzo wczesnie ( 6
                                            am) i jak dla mnie to wczesnie no ale juz nie bede czekala na Age napisze wam co
                                            sie tej Zosze przytrafilo; nieuwierzycie mowie wam; nie uwierzycie....
                                            • cuski Harajuku 02.09.06, 00:24
                                              Ja przez ostatnie 3 tygodnie wstaje o polnocy i jakos zyje smile
                        • zbuntowany8aniol No wlasnie... 05.09.06, 19:45
                          ...ja tyz czekam na Agesmile))

PS.Aga,gdzie jestes???
                          • harajukugirl Bajki ciag dalszy 06.09.06, 04:17
                            Zyczenie moje Zocha pedziala za to korytko swiniowe takie jest: by wszyscy na
                            swiecie chlopoki w Zosze sie kochali jak tylko ja na oczy uwidza!!! "Jak se
                            Zocha winszujesz tak tez i sie stanie" pedziol jej kamien a idz w swiat dodal i
                            ino sie za to zyczenie nie poplacz i po korytko mi nie wracaj bo powrotu nie
                            ma... C.D.N.
                            • zbuntowany8aniol Ciekawe co... 06.09.06, 09:59
                              ...bedzie dalej??
                              Obstawiam,ze Zocha sie wroci.
                              • cuski Moze... 06.09.06, 14:58
                                Moze Tadeusza trzeba bedzie zapytac, co dalej bedzie z Zocha smile
                                • zbuntowany8aniol Eeee... 06.09.06, 21:50
                                  ...Tadzio by Zoche wykonczylsmile)
                                  • harajukugirl Re: Eeee... 07.09.06, 13:47
                                    ...I by musiala po korytko wracaC!
                                    • zbuntowany8aniol Harajuku... 07.09.06, 21:48
                                      ...cos mi sie wydaje,ze Zoche juz Tadzio wykonczyl tylko,ze jakos nie widac
                                      tego korytka...gdzie ono???Bom chyba nie doczytala <zeby>
                            • cuski Bajki ciag dalszy... 11.09.06, 07:18
                              Mimo, ze nikt nie zwracal uwagi na Zoche, to i tak jej to nie zrazilo
                              i probowala dalej. Tym razem poszla na basen, ktory byl przepelniony... mimo to
                              Zocha zaczela plywac... doplynela do filizanki kawy i mala czarna zwabila
                              czarnego z malym... no i to postawilo ja na rusztowaniu... chwycila rajberke
                              w dlon a przed nia stal juz jakze przystojny brunet o niebieskich oczach...
                              Zocha zakochala sie w nim i poszli do marketu po dwa jajka, poniewaz jajka
                              niebieskookiego bruneta okazaly sie lekko nieswieze smile))

Ciag dalszy nastapi...
                              • harajukugirl Re: Bajki ciag dalszy... 11.09.06, 19:13
                                Ha,ha tu mi z mojej bajki perwersji prosze nie robic!!! Ale jajaka mi sie
                                podobaly, widze Cuski ze przejmujesz paleczke Zochowa; niech Ci palka lekka
                                bedzie ( a co ja gadam :niech ciezka zawsze bedzie!!) ha,ha.
                              • tadeuszx Ale że Zocha lubi tylko wyłysiało-siwych 18.09.06, 22:34
                                blondynów, to wypięła się na bruneta. Dwa jajeczka z marketu, ugotowała sobie na
                                miękko i zjadła bez mrugnięcia powieki. A jako że cierpi na niechęć do seksu, to
                                swą miłość lokuje w chwastach, potocznie zwanych kwiatkami doniczkowymi. Trzyma
                                dietę i coraz pulchniejsza się robi. Trudno wyczuć dlaczego nie ma ochoty być
                                zgrabna? Ostatnio zakolegowała sie dziewczyną tak ok 5-cio letnią. Rozumieją sie
                                prawie bez słów, ale coś żadna nie chce podrywać facetów?? Lubią za to
                                bobofruty. Obie żłopią to paskudztwo na litry? Nie wiem, co za dziwne gusty
                                smakowe? I nawet nie szumi w głowie?...
                                To poboczny wątek tej bajki. Główny nurt ciągnie admin smile.
                                • aga309 Pannie Zosi.... 03.10.06, 13:24
                                  Pannie Zosi tak bardzo zasmakowało nowe życie ,
                                  że postanowiła nie wracać. Poszła więc dalej,
                                  nie ogladając się za jajkami.) A jak tak szła, szła i szła,
                                  nagle, spotkała takiego piękniuchnego Aniołeczka. Ten
                                  Aniołeczek miał pikne niebieściuchne oczka i zwał się ....

CDN.
                                  • harajukugirl Re: Pannie Zosi.... 04.10.06, 11:34
                                    BOBOFRUT!
                                    • aga309 BOBOFRUT?..... 05.10.06, 14:27
                                      BOBOFRUT? ....pomyślała Zocha. A to ci dopiero,
                                      aż mi ślinka cieknie... po brodzie. I nagle zachciało jej się pić.
                                      Aniołeczek - Bobofrutek miał na tą jej zachciankę radę, postanowił...
                                      • zbuntowany8aniol ....postanowil... 06.10.06, 09:26
                                        ...pojsc do pobliskiego zrodelka i przyniesc kilka kropli wody zyciasmileJak tak
                                        szedl i szedl,napotkal po drodze wiele przeszkod.Zmeczony droga wkoncu doszedl
                                        do owego zrodelka,gdzie spotkal...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka