cuski 08.08.06, 06:02 I znowu ceny ropy wzrosly (powyzej 77 dolarow za barylke), tym razem z powodu zamkniecia jednego z najwiekszych pol naftowych na Alasce... przyczyna zamkniecia jest przeciek rurociągu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jozek_cork Re: Ceny ropy 08.08.06, 07:54 jeszcze troche a przesiadziemy sie na rowery, o ile zdrowiej bedzie ha ha Odpowiedz Link
cuski Re: Ceny ropy 08.08.06, 13:04 Juz widze tych amerykanskich grubasow jezdzacych na rowerach Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Ceny ropy 08.08.06, 15:12 Na skuterach i motorkach widze jakby wiecej osob. Odpowiedz Link
cuski Re: Jozek 09.08.06, 12:54 Ja ja juz o tej przyjemnosci zapomnialem, bo nie pamietam kiedy ostatni raz jezdzilem na rowerze Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Ceny ropy 10.08.06, 01:03 O prosze kolejna papka amerykanskiej prasy, ktora wszyscy lykaja ceny paliwa ida w gore bo jeden rurociag zamkneli; yeahh right!!!!Bzdura!!! A co do rowerow to pomysl przedni tylko na odleglosci amerykanskie napewno nie mozliwy a co do scigacza to tez rozwazam ta opcje; rok temu zmienilam SUV na Sedana a za rok Sedana na motora... ciekawa co potem? Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Harajuku 10.08.06, 08:21 Potem to bedzie takie ocieplenie ziemi ze nawet sie republikancy nie pozbieraja i rower mam bialy juz... kupilam bialy rower... naj Odpowiedz Link
cuski Re: Ceny ropy 14.08.06, 02:50 Podobno Ryszard Krauze kupil jakas wielka rope w Kazachstanie PS. Ciekawe, czy Polska na tym skorzysta ? Odpowiedz Link