zbuntowany8aniol 13.09.06, 15:37 ...czy chce pisac ponownie na Forum i dzis dostalam maila z Jego zgoda. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dj_sly Nie wiem czy moja obecnosc na 14.09.06, 09:04 Nie wiem czy moja obecnosc na forum nie bedzie komus przeszkadzala , ale skoro juz tu jestem to niech bedzie. W tym momencie ciezko mi sie poruszac po forum bo pisze z komorki z wykorzystaniem WAP Browsera i wszystko wyglada zupelnie inaczej niz na ekranie komutera. Nie bede sie rozpisywal bo ciezko pisac na klawiaturze komorki wiec ogranicze sie do WIELKIEGO HELLO!!! i zobaczymy co bedzie dalej. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol A zapomnialam dodac:))) 14.09.06, 09:13 Wez sie nie rozdrabniaj na drobne!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
tadeuszx Czeee Sly;-))) No i dobrze, że jesteś. 14.09.06, 14:36 A coś Ty taki delikatny? Daruj sobie takie teksty, że jak bedziesz komuś przeszkadzał... A czym się przejmujesz?? Jeśli Ty komuś przeszkadzasz, to niech ON się tym martwi!? To nie jest Twój problem!?)) Pisz co chcesz twardo i zdecydowanie i tyle! I nie bój się nikogo, bo niby z jakiej racji? Nikomu nic nie zrobiłeś, więc nie ma powodu?? Spoko Stary, dasz radę)) Jeśli ja daję, taki dziad stary, to Ty tym bardziej! )) Pozdrówka.. Odpowiedz Link
ghurka Re: Nie wiem czy moja obecnosc na 15.09.06, 00:28 adas zwany sly.twoja obecnosc napewno nikomu tu nie przeszkadzala nigdy.bo niby czemu mialbys komus w czyms przeszkadzac.no chyba ze sam masz jakies poczucie winy w stosunku do kogos.to go nie miej. Odpowiedz Link
cuski Ne ma problema :) 14.09.06, 18:29 Ne ma problema Wlasnie schodze z kortu tenisowego Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No to fajnie:))) 14.09.06, 18:38 A kort tenisowy zostaw se w realu,a na Forum tylko usmiech)))))))))) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Tak sie sklada, ze... 14.09.06, 18:44 No to jeszcze lepiej sie trafilo Odpowiedz Link