ghurka 16.09.06, 05:09 jak te babki potrafia nam w glowach namieszac,czasami na odleglosc.jest jakas recepta na to? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbuntowany8aniol Niedowiary!!!! 17.09.06, 19:46 Czyzby trafila Cie strzala Amora??? A co do tematu,to potrafimy namieszac,hehehe.....na odleglosc??Hmm,tego nie wiem,raczej na odleglosc sie nie da,choc moge sie mylic A co do recepty...recepta na co???Na to zeby nie trafic na takie namotanie??? Na kazdego jak ma przyjsc pora to przyjdzie i przed tym sie nie ucieknie. PS.Ghurka masz za swoje jak Cie trafilo,to kara dla Ciebie,hihii...sorry za uszczypliwosc <zeby>) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No ja nie wiem... 18.09.06, 11:40 ...ale jesli to jest milosc niespelniona,to jak ja nazwac??? Odpowiedz Link
zettrzy Re: kurde te kobiety.jestesmy niczym bez nich. 18.09.06, 03:29 jest zostan gejem Odpowiedz Link
ghurka Re: kurde te kobiety.jestesmy niczym bez nich. 18.09.06, 05:09 co za propozycja.niestety faceci mnie nie jaraja.zettrzy nie mow mi ze ty zastosowalas takie rozwiazanie.mam nadzieje ze nie. Odpowiedz Link
zettrzy Re: kurde te kobiety.jestesmy niczym bez nich. 18.09.06, 05:23 nie rozumiem bo strasznie namotales - ze niby geje mnie jaraja? Odpowiedz Link
ghurka Re: kurde te kobiety.jestesmy niczym bez nich. 18.09.06, 05:40 ciebie jako kobiete moze lesbijki.nie daj mi takich rad wiecej. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Zetka 18.09.06, 11:44 Mysle sobie,ze Ghurke nie kreci zostanie gejem,choc nigdy nic niewiadomo:} Odpowiedz Link
ghurka Re: Zetka 19.09.06, 04:53 jak juz to lesbijka wole byc w twoim towarzystwie ale nigdy gejem..idziesz na to? Odpowiedz Link
cuski Apropos gejow, to... 20.10.06, 02:57 ... podczas mojego ostatniego pobytu w Polsce, gdy juz nie moglem sie opedzic od wyglodnialych kobiet, to powiedzialem im, zeby mi daly spokoj, bo jestem gejem... i wiecie co, ZADZIALALO !!! he he he... Odpowiedz Link
ghurka Re: Apropos gejow, to... 20.10.06, 05:38 hmm.cos mi tu nie pasuje.kto zastapil wyglodniale kobiety? Odpowiedz Link