ghurka 26.09.06, 05:56 sa tu super ludzie ,szkoda ze tak zajeci. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ghurka Re: LUBIE TO FORUM 27.09.06, 03:15 ja i podlizywanie.chyba juz mnie troche znasz.nikomu sie nigdy nie podlizuje.jak moj boss lata temu wyskoczyl z jakimis pretensjami to powiedzialem wprost ,ok skoncze co zaczalem i znikam.no i on sie musial zaczac podlizywac. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol LUBIE TO FORUM.... 26.09.06, 16:40 ...ale zawsze pozostaje ale. Ghurka,nie wszyscy maja full czasu tak jak Ty.Czasem jest tak,ze poprostu nie ma sie weny,tak jak u mnie...powodow jest mnostwo,takze niech kazdy pisze tyle ile moze i tyle ile chce.Nikt nikogo nie przymusza,przynajmniej nie ja. Odpowiedz Link
ghurka Re: LUBIE TO FORUM.... 27.09.06, 03:18 zgadzam sie. natchnienie wroci.ja mam czas bo mam tyle pracy ze po prostu rezygnuje z niej, zeby sie nie zapracowac.na szczescie pracuja inni.ale i tak zaleglosci sie robia. Odpowiedz Link
jowitta17 Re: LUBIE TO FORUM 26.09.06, 16:43 ghurka napisał: > sa tu super ludzie ,szkoda ze tak zajeci. > ja też lubię ,ale jestem tutaj ile mogę >a nie ile chcę pozdrawiam Odpowiedz Link
tadeuszx Re: LUBIE TO FORUM 27.09.06, 16:23 ... taaaa, zaraz będzie na Tadzia... hahaha.... Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: LUBIE TO FORUM 27.09.06, 18:01 ja ostatnio stracilam jakos natchnienie! poprostu mi sie nie chce! Odpowiedz Link
ghurka Re: LUBIE TO FORUM 28.09.06, 04:04 a z tym calowaniem w dupe to uwazaj .jak tylu bedzie chetnych to mozesz w koncu to polubic .badziej niz w >>>. Odpowiedz Link