ghurka 26.10.06, 06:59 wiem cos niecos na ten temat.reszte niech damy dopowiedza.no i jaka jest recepta na taka milosc na dlugo?(milosc mowie nie zobowiazania ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbuntowany8aniol Ja powiem tyle i nie w temacie. 26.10.06, 10:00 Wszyscy faceci sa jedno trzydziesci i nie ma wyjatkow!!!! Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Wszyscy..nawet Ci idealni zdradzaja swoje wybranki 26.10.06, 14:44 ..i uwarzaja,ze to normalne,bo kazdy tak robi.Smiech na sali!! Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Powiedzmy,ze nie pakuje,ale tak mi jeden... 26.10.06, 14:50 ...powiedzial,ze wszyscy predzej czy pozniej zdradzaja. A on zdradza,bo to dla niego normalne,bo inaczej nie potrafi.Dla mnie to tacy faceci to "dupki"!!! Odpowiedz Link
cuski Za co kobiety kochaja facetow ? 26.10.06, 14:42 Za pieniadze Za gory pieniedzy PS. Ale to juz nie jest milosc, tylko kontrakt Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Wszystko sie rozchodzi o te "zasrane" pieniadze... 26.10.06, 14:43 ...a kij z nimi. Odpowiedz Link
tadeuszx Eno Tomasz, nie przesadzaj, nie tylko za 26.10.06, 17:09 pieniądze Są takie, które nawet płacą. Dobrze jest, gdy facet na tym nie żeruje. Bo to jest właśnie wykorzystywanie czyich uczuć, do oskubania danej kobiety z kasy!? Zakochanej kobiety, a więc... niezbyt normalnej)) Dla mnie jest to wyjątkowa podłość. Absolutnie i bez dwóch zdań! Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Eno Tomasz, nie przesadzaj, nie tylko za 28.10.06, 03:57 Tadeusz Ty tos zasadny mezczyzna widze. No i uzalezniony od internetu tez ale z zasadami. Co do pieniedzy to towar wymienny jest i jesli chodzi o milosc to pieniadze i milosc parami chyba nie chodza tak mi sie ostatnio wydaje moze sie myle a moze nie, mozem nie normalna sie zrobila i tu masz racje zeby powiedziec o pieniadzach kochanych to co powyzej to naprwade trzeba nie normalnej harajuku.Ale mnie koplo! Odpowiedz Link
cuski Apropos pieniedzy... 28.10.06, 15:53 ... to wiekszosc Moniczek, ktore znam nie przywiazuje do nich wagi Odpowiedz Link
ghurka Re: Za co kobiety kochaja facetow ? 27.10.06, 06:48 a gadka byla o kochaniu a nie o kontraktach.ja sie tak nie bawie. Odpowiedz Link
zettrzy Re: za co kobiety kochaja facetow? 27.10.06, 19:19 za dyskrecje - np. jak facet nie pyta bez przerwy za co kobiety kochaja facetow Odpowiedz Link
ghurka Re: za co kobiety kochaja facetow? 28.10.06, 05:56 to jak nie bede pytal to pokochasz? Odpowiedz Link