ghurka 19.11.06, 05:12 co myslicie o zawieraniu takich kontraktow?ja mysle ze tak trzeba robic.niezaleznie od stanu majatku. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m4verick Re: temacik niepopularny:prenaptual lub intercyza 19.11.06, 17:06 ghurka, nie mozesz uzywac prostrzych wyrazow? Odpowiedz Link
jasminar Re: temacik niepopularny:prenaptual lub intercyza 19.11.06, 17:16 jestem tego samego zdania,ale chyba przestane pisac w Twoich "wątkach" bo zarzucaja mi niecne zamiary Odpowiedz Link
jasminar Re: Jasminar 19.11.06, 22:10 Przeciez nie bedziemy rozbijac sprawy o personaliaw kazdymbadz razie podobno mam chrapke na ghurke Odpowiedz Link
elen33 Re: Jasminar 20.11.06, 04:17 No widzisz Jasminar, intercyza moze sie przydac w razie czego.... a tak na marginesie, nie trzeba przejmowac sie niektorymi wypowiedziami, bo w pewnym wieku mozna pisac kompletne bzdury, bedac przekonany, ze ma sie calkowita racje. Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Jasminar 20.11.06, 17:47 No nigdzie tego nie znalazlam ze masz chrapke na Ghurke - to raczej on na Ciebie ale jesli macie oboje to bardzo dobrze ze lubisz intercyzy bo z nim bez niej nic Ci nie wyjdzie. Odpowiedz Link
jasminar Re: Jasminar 20.11.06, 19:42 Zastanawiam sie czy o intercyzie mozna powiedziec ze sie ja lubi)))) Odpowiedz Link
harajukugirl Zastanawiam sie tez... 20.11.06, 21:14 ...i wnioskuje ze raczej chyba sie nie da lubic... jestes jej zwolenniczka (intercyzy); powinnam byla napisac ale mam na to pisanie i dumanie nad doborem slow zbyt malo czasu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: temacik niepopularny:prenaptual lub intercyza 19.11.06, 17:17 Glupota,jak dla mnie. Odpowiedz Link
jasminar Re: temacik niepopularny:prenaptual lub intercyza 19.11.06, 17:40 Dlaczego głupota co Twoje to Twoje a co meża to jego np długi Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No nie,zadnych dlugow.... 19.11.06, 17:54 ...trza se poszukac faceta bez dlugow i bez kontraktow Odpowiedz Link
jasminar Re: No nie,zadnych dlugow.... 19.11.06, 17:56 załuzmy ze jak bedziesz slubowac to facet bedzie czysty jak łza a co jesli potem wpadnie w dlugi .....intercyza fajna rzecz. Odpowiedz Link
ghurka Re: Ja mu dam wpadac;) 21.11.06, 05:34 dlatego ci tak dlugo obrona zajmuje.mysle wiec jestem.kto to powiedzial? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol To do mnie bylo??? 21.11.06, 20:52 A dlaczego dzis mam spieprzony dzien??? Ghurka,zadajesz nie potrzebne pytania Bo sie prodziekanka nie zgodzila na 9 listopada jako termin obrony Odpowiedz Link
ghurka Re: To do mnie bylo??? 22.11.06, 02:38 jak to?mowilas ze 21 mialo byc?dziewiaty mamy juz dawno za soba.ja tam w Ciebie wierze.kurde obrona to smiech na sali.nieczym sie nie przejmuj. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Umiesz czytac ze zrozumieniem? 22.11.06, 08:10 Tlumaczac doslownie mojego powyzszego posta,ze bylabym wczesniej po obronie,a tak musialam czekac do 21. Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Intercyza fajna rzecz ? 20.11.06, 17:38 A znaku zapytania nie widzial? Odpowiedz Link
jasminar Re: Jasminar... 20.11.06, 19:43 Nie powiedziałam ze swoim doswiadczeniemdobrze uczyc sie na błedach ale cudzych Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Jasminar... 20.11.06, 21:15 jasminar napisała: > Nie powiedziałam ze swoim doswiadczeniemdobrze uczyc sie na błedach ale cudzy > ch Amen Odpowiedz Link
cuski Jasminar napisała: 21.11.06, 02:11 Jasminar napisała: - Nie powiedziałam ze swoim doswiadczeniemdobrze uczyc sie na błedach ale cudzych Spryciara )) Odpowiedz Link
ghurka Re: Jasminar napisała: 21.11.06, 05:39 madra.kurde czy po urodzie mozna poznac intelekt kobiety?mozna Odpowiedz Link
ghurka Re: Ghurka 22.11.06, 02:36 w tym przypadku idzie Tomek.ciesz sie ze ja masz na forum.ja juz wiem z kim mam doczynienia. Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Ghurka 22.11.06, 06:42 ghurka napisał: > w tym przypadku idzie Tomek.ciesz sie ze ja masz na forum.ja juz wiem z kim mam > doczynienia. Ta ale ona jeszcze nie. Odpowiedz Link
jasminar Re: Ghurka 22.11.06, 09:21 Za to widze ze mam kilku "adwokatów" którzy skutecznie dbaja o to zebym była z ta wiedza na bierząco Odpowiedz Link
cuski Aniol 19.11.06, 19:04 Czyli co, facet z dlugami jest zawsze gorszy od tego bez dlugow ? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Nie absolutnie nie,ale.... 20.11.06, 08:02 ...nie zamierzam za faceta spijac rozlanego piwa Kazdy sam odpowiada za swoje "bagaze zyciowe" Odpowiedz Link
cuski Jasminar 19.11.06, 19:03 Tyle tylko, ze wstepujac w zwiazek malzenski przyrzekacie sobie nawzajem byc razem na dobre i na zle Odpowiedz Link
jasminar Re: Jasminar 20.11.06, 10:48 gorzej jak partner odchodzi z całym Twoim "dobrym" a zostawia Ci całe swoje "złe" Odpowiedz Link
cuski Jakbym mial... 19.11.06, 19:01 Jakbym mial spisywac intercyze, to wolalbym sie wcale nie zenic. Odpowiedz Link
elen33 Re: Jakbym mial... 19.11.06, 19:42 Zle gadasz cuski, intercyza, to jedyna rzecz, na ktora w malzenstwie mozesz liczyc na 100%, reszta, to wielki znak zapytania. Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Jakbym mial... 19.11.06, 19:49 jesli sie ozenisz z niewlasciwa osoba ta ktorej nie kochasz i zenisz sie z jakich powodow innych poza czysta miloscia to jak najbardziej intercyza jest potrzebna lecz jesli w gre wchodzi prawdziwa milosc to nie zalezaloby mi czy ta kochana osoba mi kiedys cos zabierze... jak sie kogos naprawde kocha to chce sie jemu (jej) oddac wszystko. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Harajuku 20.11.06, 08:04 Dobrze powiedziane,to tak jakby nie ufac partnerowi,a przecie prawdziwy zwiazkek,to pelne zaufanie obojga do siebie Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Harajuku 20.11.06, 17:42 Wlasnie Bogusia - Prawdziwa milosc na tym polega. Kurde tam zycie fajne jest. Odpowiedz Link
ghurka Re: Jakbym mial... 21.11.06, 01:40 znam cie i wiem ze nie wierzysz w co mowisz. Odpowiedz Link
harajukugirl Ghurka 21.11.06, 14:53 No wlasnie wyobraz sobie ze mnie nie znasz - wogole, znasz to co Ci powiedzialam, aby poznac kogos trzeba go wiesz co; trzeba go naprawde poznac o i jeszcze zobaczyc w realu tez go trzeba. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Calkowicie sie zgodze z tym co napisala... 21.11.06, 20:57 ...Harajuku Odpowiedz Link
ghurka Re: Ghurka 22.11.06, 02:41 podoba mi sie ta odpowiedz.ja tam Ciebie zawsze bede lubial ,niezaleznie od okolicznosci. Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Ghurka 22.11.06, 06:55 Okolicznosci do lubieniowosci maja sie tyle co kosci do osci. Czyli malo. O! Odpowiedz Link
elen33 Re:Tak, zaufanie 20.11.06, 01:17 Wszyscy wychodzimy za maz, czy sie zenimy z wielkiej milosci, i z wielkim zaufaniem do partnera, a nie slyszales o takich wypadkach. ze po kilku, czy kilkunastu latach, milosc gdzies zanikla, i zaufanie rowniez? i co wtedy ci zostaje? *eksercyza* jedyna kochanka, ktora cie nigdy nie zawiedzie, hahaha Odpowiedz Link
kiki-sriki Re:Tak, zaufanie 20.11.06, 12:44 to sie w ogole nie hajtajcie i bedzie problem z glowy! Odpowiedz Link
harajukugirl Kiki... 20.11.06, 21:21 No ty cholera to zawsze dobrze gadasz. Musimy kiedys razem wypic wino! Odpowiedz Link
cuski Harajukugirl napisała: 21.11.06, 02:18 Harajukugirl napisała: - No ty cholera to zawsze dobrze gadasz. Musimy kiedys razem wypic wino! Albo "nalewke babuni" Odpowiedz Link
harajukugirl Cuski.... 21.11.06, 14:56 Wino jest klasykiem i znac sie na nim; rozrozniac, smakowac itd. nalezy do kunsztu kulinarnego... im szybciej to zrozumiesz tym lepiej dla Ciebie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski A kto powiedzial, ze ... ? 22.11.06, 02:16 A kto powiedzial, ze sie nie znam na winach ? PS. Kiedys nawet sam je robilem Odpowiedz Link
harajukugirl Re: A kto powiedzial, ze ... ? 22.11.06, 06:44 No to co z ta nalewka za przytyk? Odpowiedz Link
cuski Kiki 21.11.06, 02:17 Ja sie musze hajtnac, bo suma sumarum: - Z baba zle, a bez baby jeszcze gorzej Odpowiedz Link
elen33 Re: Elen 21.11.06, 23:52 Powiedzial, co wiedzial, a czego nie wiedzial, tez wiedzial.... Odpowiedz Link
ghurka Re: Jakbym mial... 21.11.06, 05:43 a Monika nie spiszesz.niech tem zwiazek trwa az do smierci. Odpowiedz Link
harajukugirl Intercyzy w kinie.... 20.11.06, 17:43 A widzeleiscie ten Film z Kathren Zeta Jones i Goerge Cloony o intercyzach? No i na co im byly? Odpowiedz Link
ghurka a ja mowie ze jasminar i elen maja racje. 21.11.06, 01:47 milo ze elen sie pojawila a jasminar to ma zawsze racje ,jak narazie.bardzo madre spojrzenie na zagadnienie.bo przeciez nie chodzi tylko o piekna i gola marysia co sie wydaje za bogatego faceta.intercyza to tez zabezpieczenie kobiety w razie jak wielka milosc sie okaze nieodpowiedzialna.jasminar jestes gwiazda.naturalna. Odpowiedz Link
harajukugirl Re: a ja mowie ze jasminar i elen maja racje. 21.11.06, 15:06 No ja mysle ze one maja swoje racje bo juz w milosc nie wierza. I ty tez. Ja natomiast tak jak Kasia i Kiki nie wierze w malzenstwo o i tyle tylko chcialam zaakcentowac. A co do gwiazdy to masz racje - naturalna tak jak caly swiateczny katalog VS. Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: a ja mowie ze jasminar i elen maja racje. 21.11.06, 16:56 o hola hola ja nie twierdze ze nie wierze w malzenstwo! mi chodzi tylko o to ze jak ktos traktuje malzenstwo jak kontrakt na bycie dwoch osob razem a jednoczesnie osobno tworzac roznego rodzaju umowy takie jak intercyza to dla mnie nie ma sensu! dla mnie malzentwo to cos wiecej niz tylko umowa! chociaz nie jestem mezatka! albo razem na dobre i na zle albo wcale! Odpowiedz Link
harajukugirl Re: a ja mowie ze jasminar i elen maja racje. 21.11.06, 20:53 No ja wlasnie to mialam na mysli albo sie zenisz i jestes z kims bez umow albo wogole sie nie zenic. Odpowiedz Link
ghurka Re: a ja mowie ze jasminar i elen maja racje. 22.11.06, 05:46 swiete slowa kiki.a co by bylo jakby ktos ci zaproponaowal 6 mln zlotych za rok wspolzycia partnerskiego?wzielabys czy bys olala? Odpowiedz Link
kiki-sriki hmmm ghurka 22.11.06, 09:18 ja bym tego nie nazwala wspolzyciem partnerskim! Odpowiedz Link
ghurka Re: a ja mowie ze jasminar i elen maja racje. 22.11.06, 05:41 zlosliwe to bylo.ladna ona jest i madra.nie badz zlosliwa.wiesz kto jest numer 2. Odpowiedz Link
harajukugirl Re: a ja mowie ze jasminar i elen maja racje. 22.11.06, 06:57 A to tez zlosliwe bylo; Numer dwa to Ty jestes wiesz no nie ? A wlsciwie numer trzy. Odpowiedz Link
ghurka Re: a ja mowie ze jasminar i elen maja racje. 23.11.06, 02:47 o to juz numer trzy?hmm.ty bylas zawsze numer jeden ale widze ze trzeba szukac zastepstwa.trzymaj sie. Odpowiedz Link
cuski Ghurka 21.11.06, 02:20 Czasy moze sie i zmieniaja, ale to nie znaczy, ze i ja musze sie zmieniac Odpowiedz Link
himera24 Re: temacik niepopularny:prenaptual lub intercyza 21.11.06, 01:54 ghurka napisał: > co myslicie o zawieraniu takich kontraktow?ja mysle ze tak trzeba > robic.niezaleznie od stanu majatku. ja mysle ze malzenstwo to glupota Odpowiedz Link
cuski Himera24 napisała: 21.11.06, 02:21 Himera24 napisała: - Ja mysle ze malzenstwo to glupota Kaska, a kiedy Twoje weselisko ? Odpowiedz Link
ghurka Re: Himera24 napisała: 21.11.06, 03:22 Kaska przesadzila.ale moze ma racje po tym road rage przypadku.tak szczerze zycze cuskiemu idealiscie pelni szczescia. Odpowiedz Link
cuski Ghurka 21.11.06, 03:28 Moze to zbrzmi glupio, ale kazdy z nas powinien darzyc do idealu. Odpowiedz Link
ghurka Re: Ghurka 21.11.06, 03:33 Tomek .ty zakochany jestes i masz idealy.zycze ci jak najlepiej.zycze ci idealu.a jakby cos nie wyszlo kiedys ,znajdziesz sie w tej samej skrzynce co ja .nie zycze cie tego.pozdrawiam. Odpowiedz Link