cuski 29.11.06, 11:30 Dzisiaj przylatuje do Chicago dwoch moich braci i moja bratowa... szykuje sie lekka popijawa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gwiazda_podkarpacia Re: Szykuje sie lekka popijawa ;) 29.11.06, 13:19 lekka?? czy jesteś pewien, że chciałeś uzyć słowa "lekka"?? heee... taaa.. jasne :] a dzień po to będziecie tak wyglądać Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Szykuje sie lekka popijawa ;) 29.11.06, 13:36 super tomeczku bawcie sie super fajnie spedzicie andrzejkowy wieczor no prosze ciesze sie,ze tak sie cieszysz nie przesadz tylko z alkoholem jesli mozesz wypij moje zdrowko bo ja chora mam angine pozdrowienia sle Odpowiedz Link
m4verick na tym zdjeciu najlepszy jest... 30.11.06, 02:15 na tym zdjeciu najlepszy jest sprzet do Palenia! Odpowiedz Link
cuski Rzeczywiscie ! 30.11.06, 02:34 Rzeczywiscie, sprzet do palenia jest niezly, he he he... Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Szykuje sie lekka popijawa ;) 30.11.06, 03:21 Tej, a skad oni tak licznie przylatuja? Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: Szykuje sie lekka popijawa ;) 30.11.06, 15:06 ooo byla harajuku !!! zyje zyje zyje!!!! Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: Szykuje sie lekka popijawa ;) 30.11.06, 15:06 a ta popijawa to chyba nadal trwa bo cuskiego cos slabo widac) Odpowiedz Link
gwiazda_podkarpacia Re: Szykuje sie lekka popijawa ;) 30.11.06, 16:14 mówiłam, że >lekka< to ona nie będzie, ale oczywiście szanowny Tomaszek śmiał stwierdzić iż nie mam racji! teraz wszyscy widzą kto tu się zna na "lekkich" popijawach ;] a niech jeszcze raz ktoś powie, że w tej kwestii się mylę, tooo.. yhhhh ;] Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Huuurrraaa :))) 03.12.06, 06:10 fajnie,ze nasz drogi cuski tak sie cieszy nie ma to jak najblizsa rodzinka i wszyscy sa razem tak jak powinno byc az troszke zrobilo mi sie przykro tez tak bym chciala chlopaki zazdroszcze wam bawcie sie wszyscy dobrze Odpowiedz Link
harajukugirl Hej Kiki... 03.12.06, 02:41 ...No zyje milo ze ktos na mnie czeka Wena mnie opuscila i czas. Odpowiedz Link