easy.kobra22 24.07.09, 03:23 dayofmydeath.com/p/index.php -- Czy te oczy moga klamac? Chyba nie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zettrzy Re: Sprawdz, kiedy umrzesz... 24.07.09, 20:18 klikam i klikam w ten test i niiiic... nic sie nie zmienia, tylko u dolu pojawia sie message "done, but with errors on page" znaczy, przez pomylke losu bede zyla wiecznie? Odpowiedz Link
nataliaos Zetka. 24.07.09, 22:14 Tu masz działający link dziensmierci.com/start.php PS. Test jest bezpłatny, ale żeby poznać wynik trzeba zapłacić Odpowiedz Link
easy.kobra22 Re: Zetka. 24.07.09, 22:26 Dzieki Nataliaos za poprawki niektorych moich linkow, zanim je wstawiam, to sprawdzam i sie normalnie otwieraja Odpowiedz Link
zettrzy Re: Zetka. 25.07.09, 16:23 buahahaha... "wyslij smsa, koszt iles tam zeta" oczywiscie, "wynik jest niepokojacy" ciekawe czy ktos sie na to nabierze, i czy ktos nie zejdzie na nagly atak serca jesli mu np. powiedza ze umrze jutro Odpowiedz Link
karciiq Re: Sprawdz, kiedy umrzesz... 21.11.09, 13:18 hahahaha! o niee ! to mnie rozwalilo ^ to znaczy 'zrobione, ale jest blad na stronie'. lol hahaha ;DD Odpowiedz Link
darima_ka Re: Sprawdz, kiedy umrzesz... 27.07.09, 17:05 Eeee, tam ja wiem,że będę życ aż do śmierci Odpowiedz Link