cuski 28.07.09, 16:23 Bylem wczoraj z samochodem na tescie spalin i dzieki Bogu pomyslnie przeszedl test... bede mial spokoj na kolejne 2 lata. PS. A tak na marginesie, to znacie jakies triki, ktore pomagaja przejsc test spalin ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zettrzy Re: Test spalin 28.07.09, 22:25 przeciez ten test zawsze sie przechodzi, on juz tak ma ale co dwa lata? ja musze robic co rok Odpowiedz Link
easy.kobra22 Re: Test spalin 28.07.09, 23:03 Tez jeszcze nie mialam problemu z przejsciem testu na spaliny a ty Cuski nie kombinuj, tylko jak masz cos nie tak, to usun usterke, i po klopocie Odpowiedz Link
cuski Re: Test spalin 29.07.09, 02:21 Jakbym mial cos nie tak, to samochod nie przeszedlby mi testu... po prostu sie balem, bo wczesniej bylem nowszym samochodem na tescie i wynik byl negatywny. Odpowiedz Link
cuski Re: Test spalin 29.07.09, 02:18 Nie zawsze sie przechodzi... 2 lata temu bylem na tescie 6-letnim Nissanem i samochod nie przeszedl mi testu. Odpowiedz Link
jaka.mac Re: Test spalin 29.07.09, 19:50 Stare autka sa zwolnione z testu spalin. Nie wiem tylko jakie roczniki. Powiedzial mi o tym mechanik samochodowy. Rzeczywiscie od kilku lat nie przysylaja mi wezwan. Stara Honda... jezdzi, wiec nie zmieniam. Zreszta na Chicago i parkowanie na ulicy, szkoda dobrego samochodu. Odpowiedz Link