Gość: jaca IP: *.crowley.pl 18.04.05, 15:23 Czy coś słyszeliście o zamiarach likwidacji kina Iluzjon? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mokot Re: Iluzjon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 00:24 Człowieku nie strasz mnie !!! Uwielbiam Iluzjon i nic nie słyszałem o takich planach.Jak coś będzie wiadomo piszcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baster Kiton Re: Iluzjon IP: *.cable.net.pl / 80.48.241.* 29.04.05, 06:53 Przestrach uzasadniony, bo u nas wszystko się likwiduje. Wszystko się nie opłaca, zlikwidowali kino Moskwa, bo była wredliwa nazwa, a teraz go brak. Trzeba krzyczeć Iluzjon musi zostać ! Tu jest jego miejsce, wrósł w to miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Iluzjon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 09:33 RĘCE PRECZ OD ILUZJONU !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciejk Re: Iluzjon -Stachanowcy!! Czekamy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 17:53 A z jakim przyjęciem znalazłoby się hasło: "Wszystkie ręce do Iluzjonu"? Jak ostatnio wchodziłem do kina, to miałem wrażenie, że wstępuje do obsmarowanego farbą i sperjami szaletu. Światynia X muzy!! JEdyna taka w Warszawie! A wygląda jak nieużywany kibel. za przeproszeniem. Z tego co się zorientowałem, kino jest obłożone piaskowcem, a tenże pomalowany białą farbą(?). Może w ramach porządków pomalujemy "w czynie społecznym" ściany zewnętrzne podobną farbą elewacyjną? Oferuję się z pędzlem i jedną sztuką Farby Elewacyjnej białej*, w terminie weekendowym. pozdrawiam maciejk Odpowiedz Link Zgłoś
mmeva Re: Iluzjon 28.04.05, 18:29 Czy to kino ma stronę internetową? jesli ktoś zna proszę o info bo nie mogę tego znaleźć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mvitti Re: Iluzjon 29.04.05, 07:30 mam dziwne wrażenie że napisales o likwidacji, że zrobic aferę...nie ladnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos program iluzjonu w sieci jest tutaj: 29.04.05, 12:45 www.europaeuropa.pl/co/iluzjon.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmeva Re: program iluzjonu w sieci jest tutaj: IP: *.chello.pl 15.05.05, 23:00 dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: Iluzjon IP: *.crowley.pl 18.05.05, 14:03 O zamiarach likwidacji dowiedziałem sie od znajomych. Nie wiem ile w tym prawdy dlatego pytam na forum.Być może plotka poszła w związku z ustawą o kinematografi i wprowadzanymi przez jej zapisy zmianami instytucjonalnymi.Tak czy inaczej trzeba być czujnym. :) Odpowiedz Link Zgłoś