krzysztofplebs 17.12.04, 19:56 Ot, taki prosty najemnik, teraz w rękach jazonowatego jzp vel J. Zbigniewa Piątkowskiego....Za grosze, lub dyktę, albo ciepły kąt, jak Józio z Mińska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karp Re: 17.12.04, 20:34 krzysztofplebs napisał: > Ot, taki prosty najemnik, teraz w rękach jazonowatego jzp vel J. Zbigniewa > Piątkowskiego....Za grosze, lub dyktę, albo ciepły kąt, jak Józio z Mińska Grubo się mylisz , więc radzę : odpuść. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: 17.12.04, 23:02 karp napisał: > krzysztofplebs napisał: > > > Ot, taki prosty najemnik, teraz w rękach jazonowatego jzp vel J. Zbigniew > a > > Piątkowskiego....Za grosze, lub dyktę, albo ciepły kąt, jak Józio z Mińsk > a > > Grubo się mylisz , więc radzę : odpuść. Nic mi nie będziesz radził i możesz być pewny że nie odpuszczę, wreszcie cię mam na tacy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Po królewsku? 17.12.04, 23:37 Czy po żydowsku? Zresztą,nie ma różnicy, pozostaje ten sam niesmak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szerszeń Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 00:21 Karp, nie przejmuj się tymi prymitywami, wycinaj to chamstwo niereformowalne i nie wdawaj sie z nimi w dyskusje. Szkoda słów, a te palanty i tak niczego nie pojmują.Co kogo obchodzą procesy Plebsa i to, że ten typ z nikim nie potrafi normalnie współpracowac i odejść jak człowiek. Kolejny proces nie jest powodem do dumy i pysznienia sie, ale świadectwem bezmiernej głupoty i robieniem z siebie pajaca. On myśli, że jest wielki, a ludzie tylko stukają się w czoło.Zajmij sie też Sulejowkiem, bo tam nikt im nie przeszkadza i robią sobie co chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny z Sulejówka Ty, Szerszeń! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 03:18 Jakbyś bardzo chciał, to mogę ci pożyczyć kawał dobrego plastra... do zaklejania ust bliźnim! Oj, tęskni sie za cenzurką, co? Jak masz za złe, że ktoś pisze co chce ( a gdzie do cholery jest przymus czytania tego?) - przenieś się bardziej na wschód (albo od razu na Kubę!) - tam jeszcze (wg ciebie) jest "normalnie"! Nadgorliwość niektórych (karpia szczególnie) prowadzi tylko do wniosku, że ma w tym OSOBISTY powód, żeby wcinać sie w wypowiedzi innych (czytaj Plebsa). Jak w przysłowiu - uderz w stół....Fe! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Ty, Szerszeń! 18.12.04, 11:19 Gość portalu: wolny z Sulejówka napisał(a): > Jakbyś bardzo chciał, to mogę ci pożyczyć kawał dobrego plastra... do > zaklejania ust bliźnim! Oj, tęskni sie za cenzurką, co? > Jak masz za złe, że ktoś pisze co chce ( a gdzie do cholery jest przymus > czytania tego?) - przenieś się bardziej na wschód (albo od razu na Kubę!) - tam > > jeszcze (wg ciebie) jest "normalnie"! Nadgorliwość niektórych (karpia > szczególnie) prowadzi tylko do wniosku, że ma w tym OSOBISTY powód, żeby wcinać > > sie w wypowiedzi innych (czytaj Plebsa). Jak w przysłowiu - uderz w stół....Fe! Wniosek wysnułeś słuszny: karp i jego grupa bronią swojego dupska, ale do czasu! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: 18.12.04, 06:29 Gość portalu: szerszeń napisał(a): > Karp, nie przejmuj się tymi prymitywami, wycinaj to chamstwo niereformowalne i > nie wdawaj sie z nimi w dyskusje. Szkoda słów, a te palanty i tak niczego nie > pojmują.Co kogo obchodzą procesy Plebsa i to, że ten typ z nikim nie potrafi > > normalnie współpracowac i odejść jak człowiek. Kolejny proces nie jest powodem > do dumy i pysznienia sie, ale świadectwem bezmiernej głupoty i robieniem z > siebie pajaca. On myśli, że jest wielki, a ludzie tylko stukają się w > czoło.Zajmij sie też Sulejowkiem, bo tam nikt im nie przeszkadza i robią sobie > co chcą. Jestem bardzo ciekawy czy za tych "palantów" karp wykasuje cię, czy nie? A może uda,że nie czyta? Sprawdzimy szybciutko palancie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szerszeń Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 00:49 Nie wykasuje, bo to inteligentny gościu.A ty, piłeczko palantowa, nie wiesz, ze,palant to gra młodzieżowa? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs [...] 18.12.04, 11:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alf.net Traz imć moderator powinien wyciąć Plebsa 18.12.04, 12:26 za niecenzuralne słówka :-) /ale oczywiście zostawić w spokoju kolesia Szerszenia z jego demaskatorskimi >palantami< !!!/ Oj, chłopcy, chłopcy, do piaskownicy z wami - nawet nie macie poczucia, że przy okazji takich pościków, takiej szalonej moderacji, robicie SOBIE samym 'be' ! Odpowiedz Link Zgłoś
szepiet.07 Re: Traz imć moderator powinien wyciąć Plebsa 18.12.04, 17:24 A za co ma wycinać Plebsa, za to, że go pochwalił? Odpowiedz Link Zgłoś
nikita121 Re: Traz imć moderator powinien wyciąć Plebsa 19.12.04, 01:54 karp to obrzydliwy, obleśny ślimmakowaty kłamca, podawał się za moderatora Sulejówka i podaje sie nadal, a nim nie jest !!! Odpowiedz Link Zgłoś
karp Re: Traz imć moderator powinien wyciąć Plebsa 19.12.04, 01:59 W dalszym ciągu tak sądzisz ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szerszeń Re: Traz imć moderator powinien wyciąć Plebsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 03:38 Plebs ma już dawno wyciete, skoro sie tak zachowuje jak chamidło. Karp serdecznie ci współczuje, ze musisz systematycznie czytać te głupoty.Czy ktokolwiek jest w stanie powiedzieć, o czym ci ludzie rozmawiają? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Traz imć moderator powinien wyciąć Plebsa 19.12.04, 14:00 Dla ciebie Szerszeniu - podobnie jak dla karpia - rozmowy ludzi sa niezrozumiałe, nie ten szczebel ewolucji - daję ci co najwyżej 3 siwki... Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 [...] 19.12.04, 18:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Traz imć moderator powinien wyciąć Plebsa 19.12.04, 18:48 karp napisał: > W dalszym ciągu tak sądzisz ? :) Osądzi to dopiero sąd najbliższy twojemu zamiesazkania Karp! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Traz imć moderator powinien wyciąć Plebsa 20.12.04, 01:25 To więcej niż pewne! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: karp do wynajęcia 21.12.04, 03:54 Gula nadal jzp podchodzi do gardła. Najpierw nie przyjął ogłoszenia od pracownicy konkurencyjnego "Życia Mińska", bo uznał ją za swojego wroga( ciekawy system cenzorowania ogloszeń?!). Wystarczającym powodem było to, że pani ta była świadkiem chamskiej wypowiedzi jzp vel jazona24 vel redaktora naczelnego i jednocześnie wydawcy mińskiego "Co słychać?" czyli Jana Zbigniewa Piątkowskiego, który to w obecności burmistrza Mińska Zbigniewa Grzesiaka i jeszcze kilku osób ( bo to miało miejsce na konferencji prasowej) powiedział o twórcach nowego tygodnika "BEZ ZNIECZULENIA Tygodnik okołomiński" : naczelnej Małgorzacie Madziar i mojej skromnej osobie: "najgorsze odpady z "Cs?"..."Kult wodza" jest wielki... Oto obraził się on na przewodniczącego rady gminy Dobre, iż ten mimo jego sugestii nie przełożył opłatka z poniedziałku 20 grudnia na inny dzień. Powodem owych "wielkopańskich" żądać jzp był tradycyjny natłok pracy przy robieniu gazety. Wielu znam redaktorów i nawet ich różne fobie, ale takiego "redaktora" trudno gdziekolwiek znaleźć... Odpowiedz Link Zgłoś
karp Pisz na temat. 21.12.04, 09:32 Nie dość, że wątek nie na temat to zupełnie niezwiązany z tym forum. Proponuję rozwinąć taką dyskusję na forum Mińska Mazowieckiego lub jakimś innym poświęconym np. prasie lokalnej, wydawcom itp. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Pisz na temat. 21.12.04, 19:05 Na forum Mińska? Przecież to takie samo gó... jak np.Wesoła czy Sulejówek! Poświęcić się można jedynie na łamach jakiejś prasy "na poziomie", ale szkoda stron, aby poświecqać je "piątkowym rybom"! Odpowiedz Link Zgłoś
karp Re: Pisz na temat. 22.12.04, 00:06 To Twoja opinia. Mnie tam Mińsk na przykład obchodzi mniej niż Wesoła bądź Sulejówek, a na pewno nie są "takim samym g...". I w dalszym ciągu podtrzymuję zdanie jeśli chodzi o post 'krzysztofplebsa'. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Forum Mińska mi akurat wisi. 22.12.04, 02:47 karp napisał: > Nie dość, że wątek nie na temat to zupełnie niezwiązany z tym forum. Proponuję > rozwinąć taką dyskusję na forum Mińska Mazowieckiego lub jakimś innym > poświęconym np. prasie lokalnej, wydawcom itp. Doskonale wiesz karpiu, bo zapewne jesteś w stałym kontakcie z jzp vel jazonem24 vel Janem Zbigniewem Piątkowskim, że ja na Forum Mińska Mazowieckiego nie będę dyskutował, bo niejaki Albin czyli moderator w twoim stylu, postawił tam przede mną szlaban, a poza tym to zdechłe forum pod egidą jazonka ( 112 wpisów to jak na miasto powiatowe wielki pryszcz) mi wisi i powiewa... Akurat jest to na temat, bo "Co słychać?" docierało do Wesołej ( za moich w nim czsasów, czyli jeszcze stosunkowo nie tak dawno) i dociera nadal do Sulejówka, więc ludzie powinni znać całą prawdę o jego naczelnym, skoro on tak lubi się grzebać w "całej prawdzie" o innych. Odpowiedz Link Zgłoś
szepiet.07 Re: Podaj cennik 22.12.04, 04:29 Karp, ile bierzesz za "kryptoreklamę" Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Twój jazonek robi bokami. 23.12.04, 03:28 Kolejny wyczyn jazonka vel jzp vel Jana Zbigniewa Piątkowskiego naczelnego i wydawcy "Co słychać?": ksiądz jeszcze nie skończył modlitwy, a ten w kapeluszu na łbie wlazł do środka otwieranego dziś komisariatu policji w Sulejówku. Przecież on, Piątkowski musiał być tam pierwszy, bo on jest najbardziej dla ludzkości ( i tego komisariatu) zasłużony...Redakcja poniosła kolejny ubytek. Tym razem opuścił pokład tonącego stateczku Jacek Lichomski ( a zapewniam, że będą następne i następni). Wcześniej jednak "mistrz" sztuki dziennikarskiej i kilku innych ( wsadzania np.)jzp zakazał rozmów Jackowi Lichomskiemu z Krzysztofem Plebsem, bo jak powiedział; " ja z nim nie będę rozmawiał, to i nikt z redakcji "Co słychać?" nie będzie rozmawiał. Wtedy jeszcze nie wiedzial, że oto rozmawia ze swoim byłym już pracownikiem...Prezent świąteczny Jacek Lichomski miał mu złożyć na tradycyjnym środowym zebraniu ok. 20.00. Czy złożył nie wiem. I żeby nie było nieporozumień: nikogo z "Co słychać? nie kaperuję do swojej gazety "bez znieczulenia". Jej łamy są otwarte dla wszystkich ( poza Andrzejem Klimmem i Janem Zbigniewem Piątkowskim), którzy chcą i potrafią pisać, ale nikogo za sobą z "Co słychać?" nie wyciągnąłem. A to, że niektórzy chcą się przeprowadzić to zupełnie inna bajka... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs [...] 23.12.04, 09:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwatorka15 Re: Do Karpia! Memento cd!!! 23.12.04, 22:13 Czy ten niezwykły czas jakim jest wigilia Wigilii skłonił Cię do niezwykłej aktywności na forum. Bo aktywność Twoja Karpiu rzeczywiście była niezwykle nieprzemyślana. Nastawiona na ilość nie na jakość! Ilość bezpodstawnie skasowanych wątków w dniu dzisiejszym jest porażająca. Specjalnie czy też przez zamierzoną pomyłkę złamałeś regulamin w dniu dziesiejszym kilkanaście razy! Dzisiaj przeszedłeś sam siebie! Dlatego Twoje dzisiejsze osiągniecia kwalifikują Cię do wpisu w Księdze Rekardów Guinnessa, a dyskwalifikują z roli moderatora forum! Kilkakrotnie powtarzałam, że nie jesteś OBIEKTYWNY, dzisiaj jeszcze dodam, że "JESTEŚ JESZCZE BARDZO MŁODY", ponieważ przyspieszyłeś swoją agonię na forum! Na koniec powiem, że prawdziwego mężczyznę poznaje się nie po tym jak zaczyna, lecz po tym jak kończy. W twoim przypadku początek był nienajlepszy a i końca nie widać. Dlatego pomogę Ci zakończyć działalnośc na forum. Myślę, że znajdą się osoby które mi w tym pomogą. Dalszego ciagu nie będzie, dalej będą tylko przykre dla Ciebie konsekwencje! Obiecuję. Obserwatorka Odpowiedz Link Zgłoś
karp Re: Do Obserwatorki. Post mortem. 23.12.04, 22:50 Mylisz się. Spójrz na Forum Warszawa: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=17990121 Tam nie jestem moderatorem a posty 'krzysztofplebsa', których skasowanie mi zarzucasz zostały usunięte przez administratorów. Posty na Forum Sulejówek równiez zostały ocenzurowane przez adminów portalu. Nie mam zamiaru z Tobą dyskutować w tej kwestii, tym bardziej, że numer IP o którym pisze (właściwie 'pisał') Plebs, dostał od Ciebie (stwierdzam, że mamy inne pojęcia na temat prywatności korespondencji, ale tego akurat się spodziewałem). Odpowiedz Link Zgłoś
obserwatorka15 Re: Do Karpia! - bez tytułu 24.12.04, 09:37 Zapewne mamy różne spojrzenie na wiele spraw. Plebsowi przekazałam jedynie wirtualne poparcie. Jestem tylko użytkownikiem forum i nie mam wglądu do mumeru IP, natomiast TY owszem (chociaż tylko częściowe). Jeżeli szukasz winnego poszukaj wśród moderatorów lub adminów. Pisałam już, że nie jesteś obiektwny dzisiaj dodam jeszcze, że kłamiesz publicznie i rzucasz bezpodstawne fałszywe oskarżenia, a to już oszczerstwo. Ponieważ dzisiaj jest Wigilia to życzę Ci abyś pozbył się chociaż części nienawiści, którą kierujesz do swoich przeciwników. Ta nienawiść sieje destrukcję, która pośrednio uderza w Ciebie i Twoich najbliższych. I jeszcze jedno ponieważ, obraziłeś mnie na forum, na forum powinieneś mnie porzeprosić. (ale przyznania się dobłędu, raczej się po Tobie nie spodziewam) Obserwatorka Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs [...] 27.12.04, 23:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
franek.alcatraz Re: Wylecz wreszcie kaca! 27.12.04, 23:29 Jak powszechnie wiadomo najlepsze na kaca jest powietrze z pompki od materaca! :-) (kto oglądał ten wie o co chodzi :]) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs [...] 27.12.04, 23:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś