Dodaj do ulubionych

Polowanie na świnkę

IP: *.stacje.agora.pl 18.09.03, 13:04
Kilka dni temu na tym forum rozmawialiście o wychodzącym na spacer panu,
który na smyczy prowadza wielką świnkę. Chciałbym o nim napisać do "Gazety" -
niestety trzykrotnie się już nasadzałem na rogu Przy Bażantarni i al.
Kasztanowej, ale nie trafiłem. Ktokolwiek mógłby mi pomóc - przekazać adres
tego pana, numer do niego lub jeśli go znacie dajcie mu mój numer. Z drugiej
strony nie uniknę stania na rogu Al. Ken i Kasztanowej od świtu i polowania
:-).
Mój numer redakcyjny 555 41 38
Z góry dziękuje za pomoc.
Obserwuj wątek
    • agojama Re: Polowanie na świnkę 18.09.03, 13:14
      Wiele nie pomoge, ale zdaje sie ze swinka nazywa sie Max, mieszka w bloku i
      ryje parkiet. Wystapila kiedys w Rowerze Blazeja (a moze innym programie dla
      mlodziezy TVP1?) wraz z malpka kapucynka z Pruszkowa :-))
    • Gość: agatka_s Re: Polowanie na świnkę IP: *.acn.pl / *.acn.pl 18.09.03, 14:14
      Pana (ani świnki) nie znam osobiście, ale jakieś dwa dni temu spacerowała (ta
      świnka) z Panią (napewno!) , pod moim blokiem koło szkoły Fundacji Primus (tak
      około 7.30 rano). Może więc zmień róg !!!

PS

Ładna to ona nie jest ! (znaczy ta świnka)
      • Gość: nana Re: Polowanie na świnkę IP: *.acn.pl / *.acn.pl 18.09.03, 15:18
        Ja też widziałam świnkę z panią! W lesie,jakis tydzień temu.O mało z roweru
        nie spadłam...
    • Gość: roan Re: Polowanie na świnkę IP: *.acn.pl / *.acn.pl 19.09.03, 19:32
      Nie pomogę w znalezieniu namiarów, ale tak jak wspomniał przedmówca, zmień
      róg. Ja też widziałam tę świnkię na rogu , obok szkoły przy Zoltana Balo.
      choć dużo spaceruję i w różnych godzinach po całym kwartale to od zimy tego
      pana nie widziałam, ani w kasztanowej ani przy bażantarni
      • Gość: Bartosz Raj Re: Polowanie na świnkę IP: *.stacje.agora.pl 23.09.03, 10:53
        Max i Kapucynka?! Historia przeurocza - macie racje - zmieniam róg - a juz
        bałem się, że się może świnka z Ursynowa się wyprowadziła - jakbyście coś
        słyszeli o niej to dzwoncie 502 530 390
        No to jutro czas na polowanie
        Dzieki i pozdrawiam
    • Gość: xi Re: Polowanie na świnkę IP: *.acn.pl 23.09.03, 21:08
      Świnka mieszka naprzeciwko mnie, na rogu Telekiego i Bażantarni (biały blok)
      albo... kogoś tam codziennie odwiedza :)
      • Gość: Raj Re: Polowanie na świnkę IP: *.stacje.agora.pl 25.09.03, 12:57
        Max - bo tak się świnka nazywa - został namierzony. Dziękuję wszystkim za pomoc
        w jego odnalezieniu. Pozdrawiam
        Bartosz Raj
        Gazeta Wyborcza
        • trinka Re: Polowanie na świnkę 25.09.03, 17:37
          a kiedy będzie możliwość poczytania o figlasz maxa?:)
        • Gość: jacek świnka a sprawa Polska IP: *.u.mcnet.pl 26.09.03, 08:59
          oczywiscie - ogromny podziw dla redaktora gazety ogloszeniowej (d. wyborczej)

nie ma wazniejszej sprawy w Warszawie niz swinka

a temat prosty, latwy i przyjemny - w sam raz jako lekkostrawna papka
          towarzyszaca ogloszeniom - na pewno nie zniecheci czytelnika z target marketu
          ogloszeniodawcow
          • Gość: agatka_s Re: świnka a sprawa Polska IP: *.acn.pl / *.acn.pl 26.09.03, 12:05
            a ja chętnie się czegoś o śwince dowiem, bo mnie bardzo intryguje jak toto
            trzyma się w domu (co oczywiście nie przeszkadza mi w tym samym czasie czytać
            dzieła filozofów (Kanta ?) lub peozję Petrarki), wszystko dla ludzi nawet
            świnki (w gazecie) !!!!!!.

• Gość: jacek świnka a sprawa Polska IP: *.u.mcnet.pl 26.09.03, 12:33
              jak ktos czyta Kanta albo Petrarke to na pewno nie bedzie mial czasu na gazete
              ogloszeniowa (d. wyborcza), nie do niego tez sa skierowane reklamy i ogloszenia

poza tym niejaki Bartosz Raj jest jednym z wielu niedouczonych redaktorow tejze
              gazety swietnie realizujacych sie w powierzchownym i jednostronnym traktowaniu
              trudnych spraw - jesli je w ogole zauwazaja (po co denerwowac reklamodawcow ?)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka