hanys_hans 15.12.06, 17:36 www.grupamlodziezowa-mikolaj.kamelot.pl/film-przebudzenie.htm Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
broneknotgeld Re: BETLEJKA 15.12.06, 19:05 No, gryfnie, dyć tukej tyz se werci polecić ciekawy wontek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28940&w=31964268 Możno kedyś i to bydom wystowiać. Zresztom, łońskego roku tako sie stało. Odpowiedz Link
rita100 Re: BETLEJKA 16.12.06, 22:57 Jak każdego roku wszyscy się radują bo przyszoł Bóg na świata Przy wigilijnym stole opłatek łaczy nas przyszlim po kolendzie i spiewamy wam najnowasza kolenda Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: BETLEJKA 01.12.07, 09:43 Toż betlyjek zdo sie czas Wontek niych niy pódzie w las. Odpowiedz Link
madohora Re: BETLEJKA 03.12.07, 17:30 Jak kiedyś dość dużo po Polsce jeździłam to się na Krakowskie szopki napatrzyłam Od tamtego czasu zmieniłam już wiele kalendarzy A mnie się ciągle zobaczyć znowu ten konkurs marzy Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: BETLEJKA 06.12.07, 22:33 Som betlyjki ślonske - Familijo Świynto Pastyrze i gowiydź - łod bajtla jo wiym to. Odpowiedz Link
madohora Re: BETLEJKA 06.12.07, 15:27 Zawsze mi sie data tego konkursu pomiyszo I potym sie dowiaduja że już przeszło Godom o Betlyjkach na rynku w Krakowie Że to niy jest piykne niych wtoś powiy Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: BETLEJKA 14.11.11, 22:49 A jo niy mom na swyj gowie Prawie tego co w Krakowie. Odpowiedz Link
madohora Re: BETLEJKA 06.12.07, 16:52 Do Panewnik zawsze się wybieram I tam na tę żywą z sympatią spozieram O Krakowie to już ciągle tutaj truję Bo tego widoku od lat mi brakuje A znów w Wambierzycach uwagę zwraca Misterna XIX wieczna rzeźbiarska praca A kto tam pojedzie to się przekona że w pewnej części szopka jest ruchoma I jest więcej niż te inne warta Bo od lat na mechaniźmie zegara oparta www.sanktuarium.wambierzyce.pl/html_p/Historia.htm Odpowiedz Link
madohora Re: BETLEJKA 06.12.07, 16:55 No i stało sie Krakow przegapiłach Bo tyn konkurs to już dzisiej było!!! Terozki ino mi wystawa zostaje I trza sie udać w te krakowskie kraje Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: BETLEJKA 01.12.08, 11:21 Sie zaczyno grudziyń prawie Kolyndami i Adwyntym Możno spotko Wos na jawie Nawet tyn Mikołoj Świynty Do Dzieciontka brif piszecie? Spełnio wszysko ze Godami Zdrowio, szczyńścio - jako chcecie Niych łobsypie gyszynkami. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: BETLEJKA 15.11.10, 18:19 Prawie skiż "Betlyjki" boł żech we Glywicach Zdo sie to ciekawo richtig okolica Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: BETLEJKA 13.11.12, 18:57 Latoś czasu jeszcze jest Rod Betlyjce czowiek fest. Odpowiedz Link