madohora Re: Dobry Humor 30.01.16, 17:11 - Mój pies jest coraz bardziej leniwy - Dlaczego tak sądzisz? - Wcześniej jak chciał wyjść przynosił mi smycz. Teraz przynosi mi kluczyki do samochodu. Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 30.01.16, 17:17 W rosyjskim banku doradca mówi do klienta: - Nasz rząd twierdzi, że nadal najbezpieczniej jest trzymać oszczędności w rublach - No i tak właśnie robię. Dolary owijam w ruble Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 30.01.16, 18:14 Aktor i reżyser Henryk Szletyński podczas okupacji pracował jako konduktor w kolejce EKD. Jeden z jego znajomych zobaczył go na Nowogrodzkiej wychylonego z wagonu w czapce konduktorskiej, zaskoczony i niemal przerażony zapytał: - Co pan tu robi? - Ukrywam się - odpowiedział uśmiechając się Szletyński Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 31.01.16, 10:52 Nie chcę tego tranu, bo mi po nim łuski rosną Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 31.01.16, 10:55 Poproszę striptuz intensywny na bolące gardło (strepsil intensiv) Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 31.01.16, 10:58 Proszę takie tabletki dla syna aby synowa po wiosce się nie puszczała Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 31.01.16, 11:26 Poproszę czopki nitroglicerynowe dla dorosłych Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 31.01.16, 11:40 - Zatrudnił się pan w poprzedniej firmie 2 stycznia a już 24 się pan zwolnił. Dlaczego? - Im bardziej trzeźwiałem tym mniej mi się tam podobało Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 31.01.16, 11:50 Moja żona wróciła z pracy po dwunastogodzinnej zmianie: - Obiad będzie gotowy za pół godziny - krzyknąłem z pokoju - Świetnie, umieram z głodu. Co jemy. - Nie mam pojęcia co jemy. Mówię, że obiad ma być gotowy za pół godziny! Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 14.02.16, 19:03 Telewizja kłamie! Radio kłamie! Ksiądz kłamie! Cyganka prawdę ci powie! Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 14.02.16, 19:12 Rozmawiają dwie blondynki: - Poszłam wczoraj do kosmetyczki i przekłułam sobie uszy -I co? Lepiej słyszysz?! Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 02.05.16, 13:52 Rzęsistkiem można się zarazić sikając na brudne powierzchnie Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 02.05.16, 14:29 - Mamo! A Janek napisał brzydkie słowo na murze! - A ty nie pisałeś? - Nie, bo mi zabrał spray Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 02.05.16, 14:49 Blondynka spod prysznica do swojej koleżanki: - Podaj mi szampon - Przecież masz go pod prysznicem - Ale ten jest do włosów suchych a ja już zmoczyłam! Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 05.06.16, 10:56 - Co je Miś Uszatek przed kolacją? - Pora na dobranoc Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 05.06.16, 11:01 Na lekcji religii Katecheta zwraca się do dzieci: - Co robimy kiedy jest post? - Komentujemy i dajemy lajka! Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 05.06.16, 11:04 - Halo, można rozmawiać z Kasią - Niestety nie, jest na porodówce - O! A co się stało? Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 05.06.16, 11:07 Dwie małe dziewczynki stoją przy wadze. Jedna ostrzega drugą: - Nie wchodź na nią, od tego się płacze Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 05.06.16, 11:08 Gdyby każdy detektyw zajął się śledzeniem własnych spraw, brakło by mu czasu na śledzenie innych Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 15.07.16, 13:51 Milioner zrobił przyjęcie urodzinowe. Zaprosił mnóstwo ludzi, nagle woła wszystkich nad basen i mówi: - Organizuję konkurs - kto przepłynie basen pełen krokodyli otrzyma nagrodę, czyli 1 000 000$. Brak chętnych. - OK - mówi milioner - dostanie milion i moje Ferrari... Nadal brak chętnych. - Hmm... Milion dolców, Ferrari i... moją najlepszą ku*wę! Nagle plusk i... w basenie gość macha ręk ami ile sił i płynie tak szybko, jak tylko daje radę. Wychodzi po drugiej stronie basenu i zdyszany mówi: - Gdzie jest ta ku*wa? Na to milioner: - Spokojnie, masz tu milion dolarów... - Gdzie jest ta ku*wa? - powtarza gość z basenu. - Spokojnie, masz milion i moje Ferrari... Na to zadyszany gość: - Gdzie jest ta ku*wa co mnie wepchnęła?! Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 15.07.16, 14:01 Jak nazywa się film, w którym rudy ścina się na łyso? Oszukać przeznaczenie. Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 15.07.16, 14:08 Ludzkość od niepamiętnych czasów zadaje sobie pytania: - Kto wymyślił pracę? - I jak to możliwe, że pozostali go nie zabili? Odpowiedz Link