madohora Re: Dobry Humor 28.04.13, 11:52 Nie, nie chciałbym być bogaczem...To musi być starsznie przykro mieć więcej pieniędzy niż można przepić.... Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 28.04.13, 11:52 Anna. napisz na kartce "w podróży" i przypnij do drzwi wejściowych. Doniczka z kaktusem spadła na głowę jakiegoś przechodnia Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 28.04.13, 11:53 Syn: - Tatusiu, muszę ci wyznać pewną tajemnicę a nie chciałbym abyś się gniewał. Kocham się w tej tancerce Poli Niegraj Ojciec: - Dlaczegóż miałbym się gniewać na ciebie, przed 28 laty gdy byłem w twoim wieku też się w niej kochałem. Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 28.04.13, 11:53 - Dlaczego rzuciałaś swoje ostatnie zajęcie? - To była posada bez przyszłości, szef już był żonaty... Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 28.04.13, 11:54 - Mamusiu, gdziś w szkole dostałam nagrodę, Kazano wszystkim wypisać szereg imion kobiecych. Ja napisałam najwięcej - A skąd znasz tyle imion? - Wypisałam imiona wszystkich służących, które służyły u nas w ciągu roku. Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 28.04.13, 11:54 W więzieniu: Dozorca: - Hej, tamm 45 przyszła żona i chce mówić z tobą Więzień: - Obejdzie się ! Proszę jej powiedzieć, że nie ma mnie w domu! Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 28.04.13, 11:55 Nie jego syn - Panie, proszę ukarać swego syna i pilnować go lepiej. Ten łobuz strzelił do mnie z wiatrówki - Trafił pana? - Dzięki Bogu nie! - Nie? To to nie był mój syn! Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 28.04.13, 11:56 - Czy użebrzecie tyle codziennie, że możecie wyżyć z tego - Nie, łaskawa pani. Czasami muszę dołożyć coś z własnych pieniędzy Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 28.04.13, 11:56 - Uprzedzałem świadka aby mówił prawdę a świadek coś kręci. Zeznaje świadek, że ma tylko jednego brata a siostra świadka przed chwilą zeznała że ma dwóch Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 28.04.13, 11:57 - Ciesz się Jasiu, patrz mamusia przyniosła ci w prezencie braciszka - Dziękuję! Ja chciałem słonia na kółkach. Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 28.04.13, 11:58 - Nie masz pojęcia jak bardzo mi żal tych czasów, gdy miałem sześć miesięcy! - No a z jakiego powodu? - Ano wystarczało abym zapłąkał a już mi dawali coś do picia! Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 28.04.13, 12:01 Praktyczny Szkot Pewnemi Szkotowi na dworcu skradziono walizkę. Ktoś zauważył jednak kradzież i zwraca się do poszkodowanego: - Panie, skradziono panu walizkę! - Cóż to, myśli pan że tego nie spostrzegłem?- odpowiada Szkot -\ Ale każę złodzieja aresztować dopiero na peronie i zaoszczędzę w ten spoób opłatę za przeniesienie bagażu Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 28.04.13, 12:02 Na wyścigach - Tatusiu, dlaczego ten pan strzela z takiego małego rewolweru? Gdyby strzelił z armaty przestraszyli by się jeszcze więcej i uciekali prędzej... Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 28.04.13, 12:03 - Pan Majer wyjechał na dwa tygonie - Dla przyjemności? - Nie sądzę! Pani pojechała razem z panem! Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 28.04.13, 12:03 Zwierzenia: - Wyobraź sobie, moja droga obiecał że mi połamie kości i nazwał mnie głupcem! - Co ty mówisz! A skąd on cię zna? Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 28.04.13, 12:04 U rzeźnika: - Chciałbym gęś średniej wagi, niezbyt tłustą - Pan będzie łaskaw zaczekać chwileczkę, zaraz przyjdzie moja żona Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 28.04.13, 12:05 *- Ach Jasiu. patrz jak ten byk strasznie patrz na nas. Broń mnie! - Nie bój się nic, to nic. To nie jest niebezpieczne. Zresztą jak chcesz poczekaj tu chwilę a ja pobiegnę do wsi i sprowadzę pomoc. Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 28.04.13, 12:06 Pan profesor sprawił sobie nowe ubranie. Właśnie ubiera się w nie po raz pierwszy. Nagle woła żonę: - Pójdź tylko Czesiu i popatrz. Trzeba je zaraz odesłać do krawca: przy kamizelce u góry jest jeden guzik za mało a na dole o jeden za dużo! Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 28.04.13, 12:09 - Chętnie sprzedam panu auto na kredyt, panie baronie ale nie mam przyjemności znać pana...Może ma pan przy sobie paszport albo jakie papiery urzędowe?... - Paszportu nie mam, ale mam tu urzędowe poświadczenie "świadectwo ubóstwa" - czy to wystarczy? Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 28.04.13, 12:10 *- To jest straszne. Teściowa po czterech tygodniach powraca do nas. - A kiedy wyjechała? - Wczoraj! Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 28.04.13, 12:10 Automobilista: - Panie, pan spacerujesz po całej jezdni tak jakby ulica tylko do pana należała Przechodzień: - A pan jeździ tak jakbyś za swoje auto zapłacił już ostatnią ratę! Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 12.01.16, 22:57 Niektóre bakterie rozkładają obornik na kompot Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 12.01.16, 23:06 Linie papilarne pozwalają zdezynfekować przestępcę Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 12.01.16, 23:11 Autor opisuje swoich najbliższych przyjaciół, choć ich wcale nie miał i to jest właśnie dziwne Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 12.01.16, 23:17 - Mój pies jest coraz bardziej leniwy - Dlaczego tak sądzisz? - Wcześniej jak chciał wyjść to przynosił mi smycz a teraz podaje mi kluczyki do samochodu! Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 30.01.16, 16:36 Mąż był bardzo zdenerwowany, gdy ujrzał zwłoki żony leżące przy swoich Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 30.01.16, 17:09 Dzwoni telefon, pies odbiera i mówi: - Hau - Halo? - Hau! - Nic nie rozumiem - Hau! - Proszę mówić wyraźniej - H jak Henryk, A jak Agnieszka, U jak Urszula Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 30.01.16, 17:15 Piotr Curie zwraca się do żony Marii: - Ależ tu promieniujesz! - Bo jestem uradowana! Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 30.01.16, 17:21 Zamężna córka z płaczem zjawia się u matki: - Pokłóciłam się z Zenkiem, a on mi kazał iść do diabła Na to matka podejrzliwie: - To dlaczego przyszłaś akurat do mnie? Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 31.01.16, 11:38 Kowalski woła do kelnera: - Proszę pana, pan nie może mi podawać kiełbasek palcami - Ależ ja muszę. Chyba nie chce pan by trzeci raz upadły mi na podłogę! Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 31.01.16, 11:44 - Tato! Tato! Mogę spróbować skoku na bungee? - Lepiej nie synku. O ile sobie przypominam od samego początku prześladowały cię wypadki z gumą... Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 14.02.16, 19:16 Blondynka spod prysznica do swojej koleżanki: - Podaj mi szampon - Przecież masz pod prysznicem - Ale ten jest do włosów suchych a ja już zmoczyłam! Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 02.05.16, 14:00 Jeżeli włosień zaatakuje mięśnie dochodzi do silnych odczuć dyskomfortu Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 02.05.16, 14:10 Objawami zatrucia łasiczką lancetowatą (łysiczka) są nudności, biegunka i zatwardzenie. Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 02.05.16, 14:21 Do zakażenia owsika może dojść również, gdy jaja spadają z pościeli sąsiada wietrzonej na oknie. Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 02.05.16, 14:36 Para zabawia się w łóżku. Odzywa się ona: - Kochanie, mój mąż wraca za tydzień - Tak, wiem, już mówiłaś - To gdzie ty się tak spieszysz? Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 02.05.16, 14:45 Ojciec oznajmia synkowi, że mama spodziewa się dziecka: - Jasiu, pewnego dnia przyleci do nas bocian i przyniesie nam dzidziusia - Tato, tylko żeby ten ptak nie wystraszył mamy, bo ona jest w ciąży! Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 02.05.16, 15:14 Mama zwraca się kategorycznie do syna: - Ten twój kolega Michał to łobuz. Jest dla ciebie złym przykładem i dlatego nie pozwalam ci się z nim bawić - Dobrze mamo - zgadza się synek. Ale po chwili mówi - A jednak Michał powinien się ze mną bawić, bo kto mu da dobry przykład? Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 05.06.16, 10:57 - Co mówi ogrodnik do ogrodnika? - Przesadziłeś! Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 05.06.16, 10:58 - Co robi kucharz, gdy go atakują? - Wzywa posiłki Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 05.06.16, 11:02 Szczęśliwy Jaś wraca do domu i mówi: - Nauczyłem się dziś liczyć do dziesięciu: 2,3,4,5,6,7,8,9,10 - Jasiu, a gdzie jest jedynka? - pyta mama - Jedynka jest w dzienniczku Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 05.06.16, 11:06 Dostałam anonim. Ktoś nazwał mnie ?starą krową? i ?głupią gęsią?. Kto mógł do mnie tak napisać - zwierza się sąsiadka sąsiadce - Hm... Trudna sprawa....ale jedno jest pewne. Ten ktoś cię bardzo dobrze zna Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 05.06.16, 11:08 Matka tłumaczy swojemu synkowi informatykowi: Ile razy mam ci powtarzać, że ja cię urodziłam a nie ściągnęłam z Internetu!: Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 15.07.16, 13:59 Dwaj złodzieje po włamaniu do dużego sklepu odzieżowego sortują garderobę, odkładając do dużych toreb wszystko co, stanowi większą wartość. Nagle jeden ze złodziei pokazuje drugiemu kolorowy sweter. - Spójrz! Kosztuje 590zł! Przecież to rozbój w biały dzień! - Racja, to zwykłe złodziejstwo. Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 15.07.16, 14:05 Kilkuletni chłopczyk i dziewczynka w tym samym wieku kąpią się razem w wannie. Dziewczynka dostrzega siusiaka i pyta chłopczyka: - Mogę dotknąć? Chłopczyk oburzony: - Nie ma mowy! Swojego już urwałaś! Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 15.07.16, 14:11 Kiedy moja żona zostawiła mnie z powodu mojej, jak ona powiedziała, "niedojrzałości", byłem zdruzgotany. Ale jestem optymistą: pomyślałem, że po prostu pójdę do McDonald's, zamówię Happy Meal, pobawię się nową zabawką i zrobi mi się weselej. Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 15.07.16, 14:16 - Ania, pójdziesz ze mną do łóżka za stówę? - Nie ma mowy. - No proszę Cię. Pilnie kasy potrzebuję. Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 15.07.16, 14:23 Na egzamin "wtacza się" wyraźnie pijany student: - Ppanie ppprofesorze, czy przyjmie Pan pijanego? - Proszę wyjść i wrócić trzeźwy! - Aaale ja bardzo Pana proszę... - Bez dyskusji! Proszę wyjść! - Ale Panie profesorze... To naprawdę ostatni raz... - Nie. Wynocha stąd! - Ale naprawdę, niech się Pan zgodzi... - No dobrze ale żeby mi to było po raz ostatni... Na to student otwiera drzwi i krzyczy: - Chłopaki, Wnieście go! Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 15.07.16, 15:57 Nowy manager zatrudnił się w dużej międzynarodowej firmie. Pierwszego dnia wykręcił wewnętrzny do swojej sekretarki i drze się: - Przynieś mi ku**a tej kawy szybko! Z drugiej strony odezwał się gniewny męski głos: - Wybrałeś zły numer! Wiesz z kim rozmawiasz?! - Nie! - Z Dyrektorem Naczelnym, ty idioto!! - A wiesz, z kim ty ku**a rozmawiasz?! - Nie! - No i dobrze! Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 07.10.16, 19:49 Przyjeżdża Amerykanin na wieś i gospodarz do niego mówi: - Idź do chlewa i wyciepej gnój. Amerykanin mówi do gospodarza: - What? - Łot krowy i łot konia. Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 07.10.16, 19:58 Mamo! Mamo! - krzyczy synek na podwórku. Matka wychyla się z okna: - Czego chcesz pieroński mozolu? - Tomek nie chciał uwierzyć że masz zeza. Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 07.10.16, 20:07 Spotyko się Gerda z Trudom: Gerda: Trude, Ty se kup nowe gerdiny bo ja wszystko widza co Ty ze swoim starym wyrobiosz... Truda: A Ty se kup nowe bryle, bo ja nie ze swoim wyrobiom ino z Twoim Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 07.10.16, 20:24 Mama wysłała dwie córki do Zakopanego. Dziewczyny po raz pierwszy jadą same na wczasy, więc mama ich przestrzega: - Pamiętajcie abyście bawiły się jak damy Po tygodniu mama otrzymuje kartkę: - Bawimy się jak damy Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 07.10.16, 20:35 Poszedł górnik do spowiedzi. Cóż tam pospowiadał się i po chwili zastanowienia mówi: - Prosza ksiyndza, jo mom jeszcze jednyn grzych - Godej synek, miłosierdzie Boże jest wielkie - Prosza ksiyndza jo je ze Sosnowca - To noy grzych sunu. To gańba! Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 07.10.16, 20:47 Spotkoł roz kolega drugiego i pyto go: - Co tam u ciebie słychać? - An starzeja sie i chca sie ożenić coby mi mioł wto oczy zamknąć - No wiysz - pado kolega - jo ci powiym prowada. Miołech dwie baby i one mi dopiyro oczy łotwarły! Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 18.10.16, 19:49 Samolot wystartował z lotniska. Po osiągnięciu wymaganego pułapu, kapitan odzywa się przez intercom: - Panie i Panowie, witam na pokładzie samolotu. Pogodę mamy dobrą, niebo czyste, więc zapowiada nam się przyjemny lot. Proszę wygodnie usiąść, zrelaksować się i... o kur...! Po chwili ciszy intercom odzywa sie znowu: - Panie i Panowie, najmocniej przepraszam jeśli przed chwilą państwa wystraszyłem, ale w trakcie mojej wypowiedzi drugi pilot wylał na mnie filiżankę gorącej kawy. Powinniście państwo zobaczyć przód moich spodni. Na to odzywa się jeden z pasażerów: - To pewnie nic, w porównaniu z tyłem moich spodni. Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 18.10.16, 19:54 Misiu z Zajączkiem złapali złotą rybkę i of cóż rybka do ze nich starym tekstem, że 3 życzenia i w ogóle, tylko wypuśćcie ją. Na to Misiu: - Chciałbym żeby w naszym lesie były same niedźwiedzice tylko ja sam jeden niedźwiedź. Rybka myk-bzyk i w lesie same niedźwiedzice i żadnego samca prócz Misia. Teraz kolej Zajączka: - A ja chciałbym motorek. Miś na niego gały wywalił, rybka mało orła nie wywinęła, ale cóż. Myk-bzyk i Zajączek już ma motorek. Misiu podjarany, ciągnie dalej: - Ja to bym chciał, żeby w całej Polsce były same niedźwiedzice, tylko ja sam jeden niedźwiedź. Rybka myk-bzyk i w Polsce same niedźwiedzice i żadnego samca prócz Misia. Zajączek skromnie poprosił o kask. Myk-bzyk Zajączek w kasku. Misiu podjarany wali: - Rybka, ja to bym chciał, żeby na całym świecie były same niedźwiedzice, tylko ja sam jeden niedźwiedź. Rybka myk-bzyk i na całym świecie same niedźwiedzice i żadnego samca prócz Misia. Misiu cały happy i napalony jak buhaj po urlopie, leje z Zajączka. Zajączek wsiadając na motorek, rzuca na odchodnym: - A ja bym chciał, żeby Misiu był pedałem. Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 18.10.16, 20:12 Blondynka grała w "Milionerach".Dostała pytanie : Który z wymienionych ptaków nie zakłada własnego gniazda : a)orzeł b)jaskółka c)szpak d)kukułka. Blondynka zdecydowanie każe zaznaczyć d)kukułka. Wygrała pieniądze. Spotyka ją koleżanka i mówi: - Słuchaj, skąd wiedziałaś, że to kukułka? A blondynka na to: - Każdy głupi by wiedział, że kukułka mieszka w zegarz Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 18.10.16, 20:36 Małżeństwo poszło spać, po chwili mąż szturcha żonę, ale ona mówi żeby poczekał, bo dziecko nie śpi. Sytuacja powtarza się parę razy, aż mąż z niecierpliwością mówi: - Chce mi się bardzo pić. Na to żona: - To idź do kuchni i się napij! Poszedł do kuchni ale patrzy, że nie ma nigdzie nic do picia, więc zagląda do lodówki - jest szampan. Otwiera szampana a tu oczywiście korek z trzaskiem wyskakuje. Żona krzyczy teatralnym szeptem: - Co ty tam wyrabiasz?! Na to z drugiego pokoju głos dziecka: - Nie dałaś mu , to się zastrzelił!!! Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 18.10.16, 20:56 Oma posłała wnuka do kościoła w Boże Ciało, ale on już za piytnoście minut był nazod w doma. - A czymu ty synek żeś sie tak gibko wrócił do dom? A on pado: - A bo wiysz, kościół bydom sztrajchować. Bo wszystko z niego wynoszom! Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 18.10.16, 21:03 Jedyn policjant pyto sie drugiego: - Ty czy lotnia to jest ptok drapiyżny? - Niy wiym a skuli czego sie pytosz? - Bo żech wczoraj wystrzelił cały magazynek zanim on puścił człowieka Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 17.11.16, 11:51 - Jak to idziesz na polowanie z budzkiem? - To na to aby pobudzić zajace. Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 17.11.16, 11:57 Pewien właściel restauracji, finansowa podpora jednego z kółek myśliwskich piątym z rzędu celnym strzałem dobija sarnę, która przypadkowo wyszła na linię. Uradowany niecodzienną zdobyczą woła do sąsiada: - Nastrzelałem się wprawdzie, ale jest kapitalna sztuka. Waży co najmniej 25 kg - Bój się Boga chłopie, coś ty zrobił - powiada towarzysz. Przecież kóz sarnich strzelać nie wolno? - Nic strasznego sięnie stało, odeślę ją autem do miasta a tam gdy w restauracji podam gościom porcję “sarniny” nikt nie pozna czy to był rogacz czy sarna Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 17.11.16, 12:02 Jak polują zimą na zające? W lesie lub w polu w czasie ostrej zimy zapala się wieczorem świeczki. Zające zwabione światłem a co więcej ciepłem, podchodzą do świeczek i skaczą naokoło, cieszą się że mogą się ogrzać. A zającom z oczu płyną łzy szczęścia. Tymczasem świeczki gasną i na mrozie zającom zamarzają łzy przez co stają się ślepe. Wówczas myśliwy chwyta każdego zająca z osobna i wkłada do torby. [i]Sto lat temu i już “sadystyczne” dowcipy[/i] Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 10.01.17, 13:46 Najdroższa, musimy przesunąć datę ślubu. Szyller-Szkolniik przepowiedział mi, że w ciągu trzech miesięcy poznam i poślubię blondynkę. Narzeczona (brunelka): To da się zrobić. Już idę się utlenić Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 10.01.17, 14:07 — Jak mógł się pan posunąć itak daleko, by aż dwa razy rzucić kuflem w oskarżyciela? — Przecież pierwszym razem go nie trafiłem Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 10.01.17, 14:18 Na dworcach kolejowych, jak wiadomo, znajdują się misje opieki nad samotnie podróżującą kobietą. Otóż do jednej z takich samotnie podróżującej młodej niewiasty, która wysiada na dwocu w Krakowie podchodzi delegatka ze słowami: — Uważam za wskazane przestrzec panią przez pokusami wielkiego miasta, a w szczególności przed mężczyznami, którzy bezczelnie zaczepiają kobiety nawet na ulicy. — Wiem, proszę pani, była odpowiedź — dlatego też przyjechałam z Bochni do Krakowa. Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 03.12.17, 20:47 Fryzjer:—Nie mogę dziś uczesać na polkę, bo zgubił pan drugi włos. Stały klijent: — Ależ ja muszę mieć przedziałek. Niech pan rozetnie włos na połowę Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 03.12.17, 20:57 — Wie pan co—zwraca się ktoś pod czas balu do sąsiada. — Ta niewiasta w niebieskiej sukni jest dużo starsza niżeli wygląda. — Atak! Rozumiem. To zresztą się widzi Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 03.12.17, 21:38 Nieporozumienie Panna Jadzia ma narzeczonego, Je- rzyka, i sąsiadkę — staruszkę, ta zaś ostatnia ma na wychowaniu u siebie wnuka, jedenasto-letniego Jasia. Panna Jadzia słynie pw całym domu ze swych zdolności malarskich, to też nic dziwnego, że — gdy była na czułem sam na sam ze swym narzeczonym — rozległo się pukanie do drzwi. — Kto tam? — pyta panna Jadzia. — To ja, płoszę pani, — rozlega się dziecięcy głosik za drzwiami. — Jasio? Co chcesz dziecko? — A... a... ja, płoszę pani, chciałem, żeby mi pani pomalowała... — Co mam ci pomalować? — Jajka... — odpowiada Jasio po na myśle. Panna Jadzia okrutnego spiekła racz ka, a pan Jerzyk — trzeba mu to przy znać — zrobił w tern miejscu do statecznie głupią minę. — Nie zawracaj głowy, smarkaczu — odpowiada panna Jadzia, odzyskując wreszcie przytomność umysłu. I odszedł zmartwiony Jasio z niepo- malowanemi jajkami... a jego choinka świeciła przez całe święta pustkami. Panno Jadziu! Jak można było nie pomalować jajek biednemu chłopczy-ie?! A, fe... Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 03.12.17, 22:13 Przeszkoda nie do przebycia. Kelner zwraca jsię do wstawionego jegomościa, który już parę razy wychodził i zjawiał się znowu na sali: —Czy zapomniał pan coś? —Nie drogi panie, tylko te kręcące się drzwi zawsze mię przyprowadzają z powrotem. Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 28.04.13, 12:11 - Łyżeczki, które podarowała nam ciotka Klotylda nie są srebrne. To alpaka. - Skąd wiesz, czy znasz się tak dobrze na srebrze? - Nie, ale znam się na ciotce Klotyldzie. Odpowiedz Link
madohora Wice z tego samego źródła co poprzednie czyli star 03.05.13, 12:02 -...No i wtey ja mu mówię: - Mój panie, w moich oczach jesteś pan osłem i świnią...powtarzam to panu - Słuchajże, po cóż ty właściwie takiemu bydlakowi mówiłeś “panie” - No wiesz, grzecznym ja pozostaję zawsze.. Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 03.05.13, 12:03 - Daj mi Salce nóż to ja ci pomogę pokrajać ten makaron - Czy z powodu miłości? - 10% z powodu miłości, 40% z powodu, że jestem godny a 50% z powodu, że znając ciebie to ty zrobisz ten obiad akurat na wieczór... Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 03.05.13, 12:05 - Zmiłuj się, Julciu nie ma jeszcze roku jak twój mąż umarł i jużem się zaręczyła - Mąż co prawda umarł osiem miesięcy temu ale za to przedtem pięć miesięcy chorował można więc ten czas do żałoby wliczyć Odpowiedz Link