maciekdol 28.11.07, 18:43 Miłośc jest dobra, miłosc jest wierna, ale czasami zimna jak lód, i ludzie czasami sa jak chłod. Ale najwieksza miłosc jest ciepła i wtedy ludzisamotnoścnienęka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: Miłosc jak lód 28.11.07, 19:21 Nie ma miłości zimnej jak lód tylko jej nie ma,skoro jest chłód Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Miłosc jak lód 12.11.10, 22:38 Pszonie z gorkości Szkryfna nojprości. Odpowiedz Link
o.krzesany Re: Miłosc jak lód 29.11.07, 05:50 "Szukajcie, a znajdziecie". Lecz czasem cuda zdarzają się na świecie. Nie szukasz, a samo w ręce ci wpada. Wtedy ziemia się pod tobą zapada. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Miłosc jak lód 31.10.11, 19:36 Z gupim znojść, czy z mondrym stracić Życie za co koże płacić? Odpowiedz Link
o.krzesany Re: Miłosc jak lód 29.11.07, 06:21 Miłość jest jak wiatr halny. Zimny poranek zamienia w upalny. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Miłosc jak lód 27.10.12, 18:44 Dyć kej fest zawieje richtig dobrze dzieje? Odpowiedz Link
o.krzesany Re: Miłosc jak lód 29.11.07, 06:23 Miłość jest jak kolor czerwony. Nie ma znaczenia, gdy inni mówią, przecież to zielony. Odpowiedz Link
o.krzesany Re: Miłosc jak lód 29.11.07, 06:24 Miłość jest jak kromka razowego chleba. Czy czegoś ci więcej, człeku potrzeba? Odpowiedz Link
o.krzesany Re: Miłosc jak lód 29.11.07, 06:28 Miłość to iskra w Twoim oku, gdy patrzysz na niego, a ja stoję z boku. Odpowiedz Link
o.krzesany Re: Miłosc jak lód 29.11.07, 06:32 Miłość to moja tęsknica. Gdy jesteś obok, aksamitem wydaje się nawet włosiennica. Odpowiedz Link
o.krzesany Re: Miłosc jak lód 29.11.07, 09:59 Miłość musi mi ból sprawiać. Inaczej, z czasem, nudna zacznie się stawać. Odpowiedz Link
o.krzesany Re: Miłosc jak lód 29.11.07, 10:00 Z miłości cierpieć. To jedyne cierpienie, które jestem w stanie ścierpieć. Odpowiedz Link
o.krzesany Re: Miłosc jak lód 29.11.07, 10:02 I nieproszona miłość zagości wszędzie. Spójrzcie na nastroszone w godach skrzydła łabędzie. Odpowiedz Link
madohora Re: Miłosc jak lód 29.11.07, 10:09 Mówisz, że miłość jest jak lód? Kto w Twoje serce wniósł ten chłód? Zimą miłość jest jak lodowisko Idziesz na ślizgawkę i w nosie masz wszystko! Jesienią jest jak liście co spadają z drzewa I ten szaro – bury skrawek nieba Zaś latem plażę w Kielcach przypomina No cóż – tylko w Kielcach plaży nie ma! Natomiast gdy nadejdzie wiosna Ona jest ciepła i radosna I tak wszystkie pory roku przeminą I znów ktoś będzie z jakąś dziewczyną Odpowiedz Link
o.krzesany Re: Miłosc jak lód 30.11.07, 07:27 Gdzie tu się z mistrzami mierzyć, gdy się chce o miłości pisać. Miłość po prostu, trzeba przeżyć, a nad losem Świata wzdychać. Odpowiedz Link
hiszna Re: Miłosc jak lód 02.12.07, 11:01 A gdzie się podział Maciek? Tak pięknie pisać tu zaczął. Odpowiedz Link
hiszna Re: Miłosc jak lód 02.12.07, 11:06 Madohora też się ulotniła, jakby w Andrzejki złoty pantofelek zgubiła, i w księżniczkę zamieniła, gdy, odnaleziony, na nóżkę założyła. Odpowiedz Link
madohora Re: Miłosc jak lód 03.12.07, 16:37 hiszna napisała: > Madohora też się ulotniła, > jakby w Andrzejki złoty pantofelek zgubiła, > i w księżniczkę zamieniła, > gdy, odnaleziony, na nóżkę założyła. Nie chodziłam po balach Problem prozaiczny – Internetu nie miałam Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Miłosc jak lód 14.11.09, 18:53 Wciepna swoje ziorko Pszoć trza zowdy gorko. Odpowiedz Link