broneknotgeld Re: Jak chop z babom 05.12.04, 09:49 Echt frela Cysto sudzo i cycato Niy zaszkodzi jak sagato. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 05.12.04, 09:49 Cysto Cysto frela w cystym domu Przi niyj nigdy niy ma kromu Chop z bajtlami maras zrobi Toż posprzonto i łozdobi. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 05.12.04, 09:50 Cudzo Z cudzom zowdy wiynkszy bajer Ślubno wiy że zy mie frajer. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 05.12.04, 09:50 Cycato - hehe Cycek moze być i mały Bele dzyndzle sie dzwigały Zowdy wtedy lepi widać Że chop sie jyj musi przidać. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 05.12.04, 09:52 Sagato Ło sagaty niy napisza Bo zaś ślubno powiy - grzysza Niy uczynkym - myślom godkom Tyż sie z nudelkulom spotkom. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 05.12.04, 09:52 Już mom miech na pukel dany Cuker - wyrafinowany! Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 05.12.04, 09:53 Anioł - niy kobiyta Dropia teroz se po gowie Idzie ło te "cechy płciowe". Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 05.12.04, 09:57 Matrymonialne Ślepy łysy i szczyrbaty Wiek - coś łod mojego taty Taki karlus wom sie zdo? Możno wyśla fotka mo. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 05.12.04, 10:02 Dziołcha z Halymby Czy richtig znocie dziołchy z Halymby? Tu majom frele dość łostre gymby Dyć to tyż pedzieć karlusom musza Jo w swoji widza nawet ta - dusza Przeca ze ziobra Adama łona Nawet jak wkulo mi czasym żona Myśla - toż tako skiż iskry Boga Że wzioł mu ziobro - co za to moga? Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 05.12.04, 10:05 Chop ponoć pynko Jak kajś mo miynko. Nikero baba piyknie sie złości Co miynke wtedy zowdy se prości. Ponoć i tukej te frele som Jo we miyszkaniu jedna z nich mom. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 16.12.04, 23:16 W namiocie W namiocie zowdy mom bole krziża Coby go wygrzoć bardzi se zbliża Yno że może to być afrontym Bo przeca z zadku mom take wonty Rada - dwie frelki wziońć do namiotu I niy żałować swojego potu Toż bole krziżą pryndko se stracom Choć pot poleci za uszy glacom. Odpowiedz Link
ciupazka Re: Jak chop z babom 17.12.04, 10:24 Kie chop z dwoma babami (juz o tym marzy), to juz Ci sie Bronuś nic a nic nie przydarzy... Hehe...poza bólym w krzyzak Hehe... Hej! Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 16.04.05, 21:45 Tako magnolia Niyjedna frelka tako magnolia Gryfno jest nojpiyrw jak jako kolia Dyć chnetko kwiotki ze astow ściepnie I na karlusa paskudnie hepnie. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 10.02.15, 20:12 W gyszynku latoś dom myjna moja Mono z tym jakoś w tyn dziyń łobstoja Słepia łod wczoraj za Walyntego Z tom szpaskom chlapna juzaś głymbszego. www.dziennikzachodni.pl/artykul/3743069,walentynki-2015-nietypowe-pomysly-na-walentynki-w-wojewodztwie-slaskim,id,t.html Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 23.06.15, 15:07 Jako? Jako sia stracić A być w proficie? Ło cia wzbogacić Kuplować życie Jako być dlo cia duszom i ciałym? Ło swojim świecie przepomnieć całym Jako spokopić Co prawie dzieje? Jako sie tropić Tym iże dnieje? W Świyntego Jona wele połnocy Kej na cia kuknom zaś moje łoczy Kej cie pomacom Cycek pochalom Kej sztraby stracom Kej gorkom falom Aże przi tymu na mie wylywosz Ło Świynty Jonie - tymu sie dziwosz?! www.facebook.com/events/1451284928515856/ Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 02.09.15, 22:15 Kejby baby Cichsze były By sie w żaby Niy miyniyły Toż kusioli niy ślij żabie Co ci po wrzaskliwy babie? Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 28.09.15, 15:34 Chop a fioł A dyć tego chopa kery niy mo fioła Do świyntego Pyjtra drapci bydom wołać No i tako szkryfnońć trza by Lepszy czasym fioł łod baby Dyć dopiyro wtedy kej w kroku mniyj "fioła" Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 13.02.23, 22:03 Frelko, wiysz jako Ci pszaja Dyć niy po to coby bajać Tyn Walynty Chocioż świynty Gafto na nos, kuko z kraja Tōż trza coby my ściskali Coby za sia bardzi brali Nōm winszuja Uraduja Trza łōnaczyć głymbi, dali Jako w śniku kejsik mojim Kej sie pszaje to niy broji Mi we ciebie Jako w Niebie Pōnoć w Biblji tako stoji. Odpowiedz Link