funny_game 21.09.09, 11:37 lakieru do paznokci o poranku. Tak rzekł jeden idiota do drugiego w "True Blood", a mnie to rozbawiło niezmiernie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milleniusz Re: Uwielbiam zapach 21.09.09, 11:40 Idioci bywają pożyteczni. Zapach może i ok, ale ten smak... No i pominę już zupełnie fakt, że występuje w milionach kolorów. Z czego 99,99% niczym się od siebie nie różni! W zasadzie, to chyba nie pominąłem. No cóż. Trudno. :] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Uwielbiam zapach 21.09.09, 11:41 I znowu jesteś a mnie spadu-spadu ;& Lakier... kupuję taki w odcieniu Lotus Rouge a miś w sklepie udaje, że nie kuma kiedy genialnie zauważam, że nazwano tak lakier od auta Lotus ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
evva78 Re: Uwielbiam zapach 21.09.09, 12:18 Pamiętam ten watek o Lotusie :) 455 - też lubię:) czasem jaśniejsze odcienie czerwieni, szczególnie latem... spadam też, choć bardziej daję się porwać. wir pracy się uaktywnił. Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: Uwielbiam zapach 21.09.09, 12:44 Bardzo lubie zapach wycinki gałżek w lesie:) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Uwielbiam zapach 21.09.09, 13:54 No ja też, ale nie ma co się tak tematu trzymać, bo to rozmowa durni była ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajdu Re: Uwielbiam zapach 21.09.09, 15:00 funny_game napisała: > No ja też, ale nie ma co się tak tematu trzymać, bo to rozmowa durni była ;))) > zaraz tam durnie...każdy ma prawo pazn0kcie napalmem o poranku traktować (niekenicznie swoje;)) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Uwielbiam zapach 21.09.09, 15:13 W poprzednim wcieleniu byłeś Torquemadą ale takim nowoczesnym! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajdu Re: Uwielbiam zapach 21.09.09, 15:21 eeee....tego to nie pamietam ale pamiętam jak byłem tamtego porankaw wietnamie Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Uwielbiam zapach 21.09.09, 15:26 Nie no, klasyk łesternu. Henial. Tym bardziej mnie parafraza rozbawiła i żałuję, że sama na to nie wpadłam. Odpowiedz Link Zgłoś
zielononiebiesko Re: Uwielbiam zapach 21.09.09, 15:09 ...po burzy, rozgrzanej słońcem łąki...Więcej nie napiszę, bo się wstydzę... Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Uwielbiam zapach 21.09.09, 15:14 W sęsie, że na łące są czasem krowie placki? Odpowiedz Link Zgłoś
zielononiebiesko Re: Uwielbiam zapach 21.09.09, 15:17 Ależ nie, te są bardzo w porządku - ekologicznie pachną. W "sęsie", że o innych ekologach myślałam...W rodzaju i zapachu. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Uwielbiam zapach 21.09.09, 15:21 Myślisz, że siatkarze są ekologiczni? (napisz, że tak!!!) ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zielononiebiesko Re: Uwielbiam zapach 21.09.09, 15:23 Jeszcze znam kilku innych... Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Uwielbiam zapach 21.09.09, 15:26 No to pisz, pisz, bo z pracy wyjdę taka niezaspokojona :) Wiedzowo. Odpowiedz Link Zgłoś
zielononiebiesko Re: Uwielbiam zapach 21.09.09, 15:33 Kiepsko w tej Twojej pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
zielononiebiesko Re: Uwielbiam zapach 21.09.09, 15:42 Już pędzę! Adres? To wiedzę na tysiaki przeliczasz? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Uwielbiam zapach 21.09.09, 16:46 Doooooooooooooobry dialog, dziewczyny ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
zielononiebiesko Re: Uwielbiam zapach 21.09.09, 17:11 A pisałaś o zaspokojeniu, a raczej jego braku... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Uwielbiam zapach 21.09.09, 15:23 > Tak rzekł jeden idiota do drugiego w "True Blood", a mnie to rozbawiło > niezmiernie. Czy myslisz ze to bylo nawiazanie do zapachu swiezego napalmu o poranku? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Uwielbiam zapach 21.09.09, 15:27 Jestem pewna, albo: chcę być pewna :) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Uwielbiam zapach 21.09.09, 15:30 Ale to by byl wyjatek niejaki. Moja osobista teoria jest taka ze glownym powodem dla ktorego w Hollywood kreci sie filmy "na powaznie" (Dzizas, z Cruisem T alb DiCarpio L) to to zeby je potem producenci typu Zuckerman, Zuckerman i Abrams albo Mel Brooks przerabiali na parodie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Uwielbiam zapach 21.09.09, 15:34 I z Charliem Sheenem :F Coś na rzeczy jest: najpierw nas straszą i niepokoją, później bawią i uspokajają i tak w kółko. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Uwielbiam zapach 21.09.09, 16:45 Racja! To się fachowo nazywa 'kino (nie)moralnego zaspokoju' ;P Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: Uwielbiam zapach 22.09.09, 00:27 olejku do opalania! na tegorocznym urlopie miałam migdałowo-waniliowy(z dodatkiem tego specyficznego"olejkowego"zapachu)Dzisiaj wieczorem przypadkowo rozlała mi się resztka,zapach lata w całej łazience,powaga. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Uwielbiam zapach 22.09.09, 07:27 Wiem wiem :) kiedyś dawno były właśnie TAKIE olejki, potem długo niiiiic i się pojawiły. Takie jak w dzieciństwie. Mmmmm :)))) To łazienkę masz na glanc ;D Odpowiedz Link Zgłoś