twardycukierek 22.09.09, 12:46 Wiecie, co było najgorsze? To, że jak się ludziom namiętnie tłumaczyło swoje niezainteresowanie jej losami, nie wierzyli, za nic! I wyzywali od snobów. To wielka trauma mojej młodości ;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek PS 22.09.09, 12:48 ... za to teraz zamówię cały serial na dvd ;DDDD Kurde, coś w tym musiało być. [img]https://www.igu.ro/latrecut/wp-content/uploads/2006/03/sclava_isaura_45773.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
evva78 Re: PS 22.09.09, 12:52 Jak odkryjesz owe coś - podziel się wiedzą na ten temat :))) p.s. naprawdę chcesz to sobie zrobić - cała półka zawalona płytami :P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: PS 22.09.09, 12:53 Jaaaasne! :D PS nieee, to wtopa ;) Ale csiii. Co Ty, to oni MNIE mają płacić za oglądanie plus drinki i jakaś rozrywka do tego :D Odpowiedz Link Zgłoś
evva78 Re: PS 22.09.09, 12:57 aaa, skoro tak się sprawy przedstawiają to wchodź w to w ciemno. będziesz mogła powiedzieć po wszystkim "ciemność widzę..." :D p.s. drinki koniecznie zakontraktuj - na trzeźwo możesz nie dać rady! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: PS 22.09.09, 12:59 > będziesz mogła powiedzieć po wszystkim "ciemność widzę..." Znaczy te czarne oczy amanta? ;D > p.s. drinki koniecznie zakontraktuj - na trzeźwo możesz nie dać > rady! Tak się obawiam, że konsumpcja wzrośnie na poziom wskazujący... :D Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: Niewolnica Isaura 22.09.09, 13:07 Cukierku, ja Ci wierze. Hm..., jestes chyba jedyną osobą w Polsce, która nie sledziła losów gnebionej Isaury i tego kanalii Leocio:) Ja pomimo lat pacholęcych sledziłem z zapartym tchem:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Niewolnica Isaura 22.09.09, 13:09 Ojej Kriss, no ;))) więcej nas było takich zbuntowanych wtedy. Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: Niewolnica Isaura 22.09.09, 13:21 Nie wierze.... Tylko Cukierek był taki Twardy:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Niewolnica Isaura 22.09.09, 13:23 Nieeee. Obiecuję no! :D Inaczej bym siedziała sama jak ten odmieniec. Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: Niewolnica Isaura 22.09.09, 13:38 Cukierku, jak ktoś nie płakał nad losem Isaury i nie złożeczył na drania Leoncio - znaczy sie odmieniec:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Niewolnica Isaura 22.09.09, 13:40 Wiesz co, to trzeba sprawdzić empirycznie: musimy zrobić sondę ;D Nie mogę uwierzyć, że taki ze mnie aspołeczny cukierek! Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour To nie wiem czy wiecie... 22.09.09, 13:39 ale na regionalnym slaskim kanale"Tv Silesia"puszczają "Niewolnicę Isaurę"w gwarze slaskiej:D Sedno to samo,dialogi tez.przekształcone tylko na gwarę. Popularnosc serialu w sondażach zaskakująca:D www.youtube.com/watch?v=SUR7mnIBRIk&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: To nie wiem czy wiecie... 22.09.09, 13:41 No i po to się właśnie uczę! Też :DD Kriss mnie za odmieńca uważa ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: To nie wiem czy wiecie... 22.09.09, 15:45 No bo jak żesz można nie ciepriec jako i Isaura cierpiała:) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: To nie wiem czy wiecie... 22.09.09, 15:44 Oooo, bardzo ciekawe:) Szkoda że kanał nied=ostepny na Mazowsz:( Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Niewolnica Isaura 22.09.09, 22:47 Niewolnica Isaura - to właśnie TY! :D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Niewolnica Isaura 22.09.09, 22:49 Padłam na podłogę :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Niewolnica Isaura 22.09.09, 22:49 źle, pomyliłam kwestię: NIEWOLNICA ISAURA - to TAKŻE TY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Niewolnica Isaura 22.09.09, 22:50 (pamiętasz teleranek? :))) - to zdanie mnie prześladowało:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Niewolnica Isaura 22.09.09, 22:53 Nic nie szkodzi, padłam bo wiedziałam o co biega ;DDD Odlot totalny, jak Ty to robisz??? Masz wspaniałe poczucie humoru! Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Niewolnica Isaura 22.09.09, 22:55 Kiciuniu, wyspałam się:) Ależ nie, nie mam wcale az takiego pieknego humory. Ja to bym chciała tak z angielska, dystyngowanie, stetecznie, śmiać się pokazując 3/5 dwóch pzrednich, górnych ząbków.... a ja tak nieco końsko, ech..... Swojska dziewucha jezdem, tak cóż, nie ma co zaprzeczać..... :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Niewolnica Isaura 22.09.09, 23:05 Kochana, tego angielskiego stylu możesz się nauczyć, ale prawdziwego poczucia humoru: NIE! Więc ciesz się i obdarowuj siebie i nas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Niewolnica Isaura 22.09.09, 23:12 :) a za literówki, które ZAWSZE widzę po fakcie, no to tardycyjnie...wężykiem, wężykiem..... Lubię żartować słowem. W rzeczywistości jestem chyba znacznie bardziej stonowana? - oby.... :) Ale coś jest w forumowaniu, że czasem naprawdę chce się pisać śmielej, z werwą, a czasem nawet wychodzi zabawnie. Ewuniu, polubiłam to :) (jęczeć zresztą też :P) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Niewolnica Isaura 23.09.09, 07:48 E, daj spokój. Się nie zajmuję takimi detalami ;)) Dokładnie tak jest, to jak inni piszą podnosi i nas :) Czasami jestem zmęczona ale jak czytam wasze odlotowe wersety, śmieję się i muszę odpowiedzieć :D > Ewuniu, polubiłam to :) To dooooooooobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Niewolnica Isaura 22.09.09, 23:03 twardycukierek napisała: > Wiecie, co było najgorsze? Ten film był dość żenujący, to prawda. Ale nie brak zrozumienia dla Twojego niezainteresowania był najgorszy. Najgorsze było to, że ja się interesowałem! Do dziś mi wstyd. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Niewolnica Isaura 22.09.09, 23:04 Szacunek za wyznanie tego! W nagrodę... żądaj czego chesz ;D Odpowiedz Link Zgłoś