twardycukierek 07.10.09, 12:29 Od mojego powrotu kilka osób dało nogę ze Szpil. Pusto, cicho. Czy to dzika mutacja 'syndromu cukierka'? Pomóż, proszę... ;/ [img]https://z.about.com/d/cameras/1/0/v/2/sadDog.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nawrotka1 Re: Mabiwy, pomocy... 07.10.09, 13:48 Droczysz się tylko z Mabiwym, mam nadzieję.... :))) Bo jeśli to jest choćby pół żartem, ćwierć serio, to natychmiast marsz na różową kozetkę...stoi chyba jeszcze gdzieś w piwnicy? Można bez skierowania, ale na wszelki wypadek wypiszę: Pacjent : Twardycukierek Objawy: szukanie dziury w Szpilce Podejrzenie: Szpiloza Maniakalna :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Mabiwy, pomocy... 07.10.09, 13:56 Auuu... a tak ładnie podałam łapę i te błagalne oczy ;))) > Pacjent : Twardycukierek > Objawy: szukanie dziury w Szpilce > Podejrzenie: Szpiloza Maniakalna :DDDD PS Ale to on zaczął! ¤.¤ Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: Mabiwy, pomocy... 07.10.09, 14:04 No widzisz, łapa i błagalne oczy, a w efekcie ko-zetka:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Mabiwy, pomocy... 07.10.09, 14:08 Na to mi przyszło Kriss ;// No nic, czołgam się na koz-etkę, mus to mus... Odpowiedz Link Zgłoś
nawrotka1 Re: Mabiwy, pomocy... 07.10.09, 14:21 Do góry brzuszkiem, bo to oznacza uległość ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Mabiwy, pomocy... 07.10.09, 14:29 ;D Ale jak kopnę tylną łapą to nie ręczę za rezultat! Odpowiedz Link Zgłoś
nawrotka1 Re: Mabiwy, pomocy... 07.10.09, 14:44 Buciki Ci kupiłam, szpilek nie było niestety :DDD [img]https://m.onet.pl/_m/73ffb7f4a07c6606adb5208d24ff3ddc,4,30.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Mabiwy, pomocy... 07.10.09, 14:49 Słooooooooooooooodkie! Dzięki! (kręcę się w kółko). No, to ewentualny drapiący mnie w brzuszek nie powinien odnieść obrażeń ani wstrząsów ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy zgłaszam do TOZ!! 07.10.09, 15:35 [img]https://www.zamek-pszczyna.pl/files/image/zakaz%20szpilki.gif [/img] Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy ostrzegawczy uśmiech najpierw 07.10.09, 15:32 [img]https://www.psy.urbanski.org/inne/smieszne/zeby.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: ostrzegawczy uśmiech najpierw 07.10.09, 15:49 A potem kop czy kopia? :D Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: ostrzegawczy uśmiech najpierw 07.10.09, 15:50 głaszczącą rękę chcesz dublować? Dobry pomysł :D kop? a kto Ci nóżkę rozmacha? :P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: ostrzegawczy uśmiech najpierw 07.10.09, 16:02 Mnie nikt nie głaszcze ;/ Jak kto: to kop warunkowy! :D Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: ostrzegawczy uśmiech najpierw 07.10.09, 23:08 a szpila na to : NIEMOŻLIWE :D czyli prowokowany? :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: ostrzegawczy uśmiech najpierw 08.10.09, 08:10 Możliwe. Tylko kopy, kopie, szpile i krytyka. To mój los ;F Oczywiście :) jak wyżej. :D Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: Mabiwy, pomocy... 07.10.09, 14:53 nawrotka1 napisała: Do góry brzuszkiem, bo to oznacza uległość ;)))) u mojego psa,absolutnie nie.ale ona ma wszystko inaczej:D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Mabiwy, pomocy... 07.10.09, 14:59 O! A co? Gotowość do ataku??? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy psiego behawiorysty jej ! 08.10.09, 01:21 :D:D a moje Suczydełko to autystyk,psie dziecko (mocno zestarzałe) specjalnej troski, a dodatku pielęgnacyjnego - brak!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: psiego behawiorysty jej ! 08.10.09, 12:35 obawiam się,że cierpliwosc i warsztat behawiorysty może zostać mocno nadszarpnięty:D +skasuje jak za cięzki przypadek;) Suczydło-dziecko forever:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Mabiwy, pomocy... 08.10.09, 08:11 moonflour napisała: > raczej foch-mistrz(yni):D > Rany boskie ;DDD Foch??? Wrzuć to na youtube.. Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: Mabiwy, pomocy... 08.10.09, 12:44 twardycukierek napisała: Rany boskie ;DDD Foch??? Wrzuć to na youtube.. to by jej przypasiło,w stałym centrum uwagi milionów;D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Mabiwy, pomocy... 08.10.09, 12:47 Oooooj, coś mi to pisanie pachnie lekką samokrytyką? ;))) Wrzucaj, będę 100 komentarzy dziennie zostawiać :D Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: Mabiwy, pomocy... 08.10.09, 12:56 twardycukierek napisała: Oooooj, coś mi to pisanie pachnie lekką samokrytyką? ;))) ja na serio,tylko o moim psie. :D Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy pierwsza wizyta 07.10.09, 15:38 kriss67 napisał: > No widzisz, łapa i błagalne oczy, a w efekcie ko-zetka:) www.spedycje.pl/img/2009_19232b6f2c141af0f4466537b0502cbf_jpg/ dzieci_w_bagazniku_pies_na_tylnej_kanapie.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy na rozścmieszkę :) 07.10.09, 15:52 www.hobby-education.com.pl/zwierzaki/Grafika/pies22.gif Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: na rozścmieszkę :) 08.10.09, 08:09 Słodszy ten, co podaje łapę... i te oczy. Rozpływam się :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy kto? 07.10.09, 15:49 twardycukierek napisała: > Od mojego powrotu kilka osób dało nogę ze Szpil. Pusto, cicho. Czy to dzika mut > acja 'syndromu cukierka'? Pomóż, proszę... ;/ Kto pierwszy zerwał jabłko z drzewa? Ewa, Eewa, Eeeeewa.. :D szpila w samo serce, trafionym :D ósme cudo, tak na rudo :)Ale zdejmij już ten papierek. Dobrze jest. Pięknie się kręci :D [img]https://bi.gazeta.pl/im/0/5610/z5610050X.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: kto? 07.10.09, 16:00 Ładne to wszystko, poetycko-astronomiczne tylko... co to znaczy? :& Co jest w końcu tym 'syndromem'? Mille mówi, że mnie tu za mało, Ty, że mnie za dużo... Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: kto? 07.10.09, 23:15 Milleniusz pisze, co mu jego ego mówi i szpila na język przeyniesie. Nie odpowiadam za to! ;) Tylko ciekawe, dlaczego mój post tak wprost do siebie bierzesz? :D co znaczy? "jednak się kręci" gwoli jasności, ani tamten wątek (założony pod Twoją nieobecność) ani załączona fota nie miały i nie dotyczą MZ :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: kto? 08.10.09, 08:14 Hmmm, nie wiem jak Ty, ale posty i całe wątki wyraźnie skierowane do mnie, zawierające wyrażenie 'syndrom cukierka' odnoszę do siebie :D Coś w tym dziwnego? Zauważyłam, że po raz kolejny komentujesz ten 'syndrom' więc to raczej Ciebie pytam: dlaczego? :) Acha. :) Nie wiem co to jest MZ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: kto? 08.10.09, 09:47 Acha :D powtórzę, tamten wątek napisałem wtedy, kiedy na szpilkach w szerokim świecie biegałaś i nie miałem bladego pojęcia, kiedy będziesz wrócona. A z pewnością nie do Ciebie był skierowany. Syndrom cukierka pojawił się w dalszych postach jako odnośnik, albo praprzyczyna :) Było, minęło. Zainteresowanie dla fenomenu też. MZ: Matka Założycielka Muza Zupełna Mantra Zaśpiewna itd :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: kto? 08.10.09, 12:34 A, to dziękuję, teraz wszystko jasne :D Skoro nie do mnie to przepraszam za zawracanie szpili, gitary i czego tam jeszcze nie powinnam była zawracać. :D Nie gniewasz się? MZ? Aaaa, to tak :) Nie używam tego sugerującego postać poważnej matrony, tytułu ;) Odpowiedz Link Zgłoś