twardycukierek 10.10.09, 17:48 ... przemykasz się cicho jak na zjawę przystało, ale jak szpilę wbijesz, to realną ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: Vidmo... 14.10.09, 07:55 Byś, byś... ;) Tak dawno to pisałam, już nie pamiętam, jaką szpilę wbiłeś! :D Odpowiedz Link Zgłoś
vidmo76 Re: Vidmo... 14.10.09, 22:39 To straszne czuję się, jak jakiś drań wstrętny jakiś. W ramach kary oddam się publicznej chłoście, wyznacz czas i miejsce! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Vidmo... 14.10.09, 22:41 Heh, masz pecha: jestem tu w czasie i w miejscu! :D Odpowiedz Link Zgłoś
vidmo76 Re: Vidmo... 15.10.09, 06:42 O że by tylko, szarpię się, wyrywam się, niczym piskorz wije się! ;) Umknąć nie mając gdzie! Czuję się przyszpilony. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Vidmo... 15.10.09, 09:01 > Czuję się przyszpilony. No, wreszcie ;D to nie jest takie złe, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
vidmo76 Re: Vidmo... 15.10.09, 10:14 Ależ oczywiście, że nie to nie jest złe. Schwytanie forumowej zjawy tudzież przyszpilenie jej, to musiał być nie lada wyczyn! :D Teraz pozostaje tylko mi wyznaczyć karę surową. Nie wiem może zakaz pisania na forum, przez skromne jakieś 15 lat hehehe . Albo tydzień w strasznych lochach, jakiejś mrocznej posiadłości! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Vidmo... 15.10.09, 16:51 > Schwytanie forumowej zjawy tudzież przyszpilenie jej, to musiał być nie lada wyczyn! :D O tak! Jestem bezczelnie dumna z siebie ;D prawie jestem rozpuknieta ;P > tydzień w strasznych lochach, jakiejś mrocznej posiadłości! ;) Eeee, to ma byC KARA??? ;D Marny to dla mnie komplement ;/ Zakaz pisania? Zapomnij o tym! Odpowiedz Link Zgłoś