Dodaj do ulubionych

Odczepcie się od homoseksualistów!

IP: *.kra.cdp.pl / *.kra.cdp.pl 20.01.04, 17:54
Odczepcie się w końcu od nas, cholerne faszystowskie homofoby! To wy przecież
płodzicie nas swoimi heteroseksualnymi penisami i wychowujecie nas w
swoich „cudownych” rodzinach. Jeśli macie coś przeciwko gejom to obwiniajcie
siebie i te swoje pokręcone geny i to wy się leczcie. I przestańcie nam
ubliżać! W normalnych krajach za te epitety jak „pedały” i „zboczeńcy”
gnilibyście w pierdlu.

Nauczcie się raz na zawsze, że nie jesteśmy zboczeńcami, a nasza miłość nie
polega na wkładaniu sobie do tyłków! I nie porównujcie nas do pedofilów –
pedofilami prawie zawsze jesteście wy, heteroseksualiści. I to też wy, a nie
my, jesteście gwałcicielami, dobieracie się do swoich dzieci i katujecie
swoje rodziny.

Odwalcie się od nas i dajcie nam spokojnie żyć. A jak się komuś nie podobają
homoseksualiści i lesbijki to wynocha na Kamczatkę! I niech się wykastruje,
żeby nas nie płodzić!

Obserwuj wątek
    • Gość: Nie JA Re: Odczepcie się od homoseksualistów! IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.04, 19:40
      Proponuję miły stały pobyt w Holandii. Tolerancja aż do zupełnej obojętności.
      • sweet_lubaby Biedne spłodzone pedałki... 20.02.04, 19:00
        Nie zamierzam tolerować nienormalności zionącej od obściskujących się facetów
        lub kobiet (oddzielnie). Skąd pomysł wysłania na Kamczatkę?- będący w
        większości heteroseksualiści są tu "ustrojowi"- niedostosowanym pozostaje azyl
        w państwach zezwalających na odchyły (choćby zalatująca słodkim zapachem
        zgnilizny moralnej Holandia)... Jak zwykle durne SLD szukając "elektoratu"
        wdepnęło w fanaberie "nierozumianej" grupy społecznej. Co gorsza nie
        poprzestano na folgowaniu coraz zuchwalszym wybrykom gejostwa- teraz stara się
        wmówić społeczeństwu jak to jest to bardzo liczna warstwa, taka jak inne etc.
        Nidgy nie znajdę dość tupetu by przytaknąć biernością na wyspiewywane na cześć
        złudnej tolerancji peanów. Pan Ja (jakież to mało oryginalne- niepodobne do
        geja) uważa, że heteroseksualiści nie powinni sie rozmnażać, by nie stwarzać
        sobie problemu w postaci homoseksualizmu. Niestety, taki jest przywilej
        normalności, że heteroseksualiści mogą sie rozmnażać- podtrzymywać ciągłość
        gatunkową językiem biologii. Ich jedynym błędem wobec "kochających inaczej"
        jest, nie ich płodzenie, lecz tolerowanie lub pozostawianie w obojętności.
        Swoja drogą szkoda mi was, kochający inaczej... Chętnie zamówię wam dobrego
        psychologa, który WYLECZY was z homoseksualizmu...
        • pyorunochron Dziwna homofobia 02.03.04, 23:37
          Mieszasz. Homoseksualiści są normalni i są OK. Homofobia jest patologiczna. Sam
          heteroseksualizm nie wystarcza do rozmnażania – możesz być heteroseksualny, ale
          bezpłodny. A biseksualiści i nawet homoseksualiści często się rozmnażają. No i
          przekręcasz – pan Ja nie pisze o HETEROSEKSUALISTACH tylko o HOMOFOBACH, że nie
          powinni się rozmnażać, żeby nie stwarzać sobie problemu w postaci
          homoseksualizmu, a to ogromna różnica.
          Argument „większościowy” jest przeciw tobie – skłonności homoseksualne są
          powszechne i dotyczą grubo ponad 50% ludzi.
          Jak to już ktoś napisał – dziwne to hobby walczyć z cudzym orgazmem. Nie lepiej
          skoncentrować się na orgazmie swoim i swojej partnerki (partnera)?
          No i co ci przeszkadza dwóch chłopaków albo facetów trzymających się za ręce
          razem? Jest to normalny widok we wszystkich krajach zachodnich, nie tylko w
          Holandii. Co zaproponujesz swojemu dziecku, jeśli okaże się, że woli mieć
          partnera tej samej płci?
          Twoja homofobiczna postawa jest dziwaczna, a tytuł postu niesmaczny.

• Gość: anty_pedal bo co? IP: *.topolowa.net 21.01.04, 04:28
      • sloggi_so Re: bo co? 21.01.04, 15:54
        Bo najpierw trzeba spojrzeć krytycznie na siebie.
        • Gość: BZ Re: bo co? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.04, 23:15
          To znaczy kto na kogo?
    • Gość: &/ Re: Odczepcie się od homoseksualistów! IP: *.proxy.aol.com 21.01.04, 07:38
      No i znowu nam w dupę wsadził!
      • Gość: BZ Re: Odczepcie się od homoseksualistów! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.04, 22:19
        Wsadził wam przede wszystkim w ten wasz ptasi móżdżek!!!
        • Gość: ehhehe Re: Odczepcie się od homoseksualistów! IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.02.04, 13:08
          Nasz mozdzek? Piszac nasz masz zapewne na mysli gatunek ludzki? Chociaz lepiej
          w ptasi mozdzek niz w pedalska dupke.
    • Gość: Lidka Homofobia: Dziwne Hobby... IP: 213.200.244.* 21.01.04, 18:51
      Cale zycie walczyc z cudzym orgazmem...

Bo widocznie tylko o to chodzi ?!...

Urojenia Seksualne ?!...

Dziwne Hobby...
    • Gość: gość Re: no własnie, odczepcie się ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 23:53
      ich juz i tak los pokarał !:)
    • Gość: wędrowiec cotytaksieburzyszjakbyciktośwbijałwd30cmGwozdzia IP: *.162.88.213.host.tele1europe.se 23.01.04, 22:27
      nic sie nie dzieje przeciez przeczyta to czy tamto pare frajerów i ch.
      • Gość: 30 WsadźSeTegoGwoździaWCewke IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.04, 00:41
    • Gość: deszczwtwarz Nie byłoby problemu, gdybyście tak nachalnie nie IP: *.lanet.wroc.pl 27.01.04, 01:15
      obnosili się ze swoja innością.
      • Gość: BZ Jaka nachalność? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.04, 20:36
        Geje nachalni? Tobie chyba coś się miesza...
        • Gość: deszczwtwarz Re: BZ. Jaka nachalność? IP: *.core.lanet.net.pl 04.02.04, 23:56
          Ano taka, że eskalują żądania [jakie to chyba Wiesz],próbuja wymusić akceptacje
          innych dla swoich zachowań. Każdy wg nich, który ma inny pogląd na ich
          odmienność, jest bee.
          Nie ma się co dziwić, że spotykają się z agresją, bądź dosadnym nazewnictwem.
          • Gość: BZ Re: BZ. Jaka nachalność? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.04, 23:30
            Bardzo dobrze robią, że próbują wymusić akceptację innych dla swoich
            zachowań! Dlatego, że te ich zachowania nikomu nie szkodzą i muszą być w
            normalnym społeczeństwie akceptowane. Tylko wtedy, kiedy akceptacja
            homoseksualizmu będzie powszechna (tak, jak to jest w krajach zachodnich) nie
            będzie agresji ani dosadnego nazewnictwa, jak piszesz.

Dobry skutek by odniosło porządne ukaranie paru głośniejszych homofobów dla
            przykładu.
    • Gość: chłodna Re: Odczepcie się od homoseksualistów! IP: *.dolsat.pl / 81.15.194.* 01.02.04, 12:23
      jesli o mnie chodzi ja do Was nic nie mam..i Was toleruje..mam znajoma ktora
      jest les..i jest O.K.pozdrawiam cieplutko! :))
      • prawdziwy2 Re: Odczepcie się od homoseksualistów! 02.02.04, 19:48
        No pewnie, homoseksualiści są cool!
        • Gość: poldek Re: Odczepcie się od homoseksualistów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 18:52
          kocham cie
          • prawdziwy2 Kochliwa pisia 05.02.04, 18:02
            A za co? Zakochanie się przez internet? To niepoważne, przecież nawet nie wiesz
            jak wyglądam... No chyba, że jesteś spragniona kochliwa pisia, która zakochuje
            się we wszytkim...
    • Gość: ,, Geje nie robia nic złego ! tylko tyle ze czasami.. IP: 217.110.209.* 07.02.04, 12:25
      Geje nie robia nic złego ! tylko tyle ze czasami..stoją w Parkach i grasują na ludzi.
      • Gość: Krak Re: Geje nie robia nic złego ! tylko tyle ze czas IP: 213.206.5.* 07.02.04, 19:50
        Co to znaczy "grasuja" ludzi ? Poza tym przydaloby ci sie troche kultury i
        szacunku dla osb odbiegajacych od normy.
      • prawdziwy2 A heteroseksualiści gwałcą! 09.02.04, 23:24
        A heteroseksualiści gwałcą nastolatki w bramach!
    • Gość: Wiesiu - STRAIGHT Odczepcie się od homoseksualistów! IP: 69.156.142.* 10.02.04, 02:00
      nienawidze tych kurwa pedałów,oni zawsze pierdolom sie co chwile wsadzajac
      sobie huje do dupy a pozniej to sobie lizom,nic dziwnego ze ta ZARAZA pozniej
      umiera na HIVa i AIDSa,a propo lesbijek to JESTEM ZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ale pedałów to bym wypierdolił na SYBIR !!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ... Re: Odczepcie się od homoseksualistów! IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.04, 08:14
        Wiesiu, ale ty burak jestes. SLoma w buciorow wystaje na metr.
        A i moze sobie slownik ortograficzny zafunduj.

...
        • Gość: HiHi Wiesiu to pedał! IP: *.kra.cdp.pl / *.kra.cdp.pl 10.02.04, 17:44
          Tylko, że głupi.
          • Gość: Wiesiu Re: Wiesiu to pedał! IP: 67.71.122.* 11.02.04, 04:22
            HiHI ze mnie taki pedał jak z ciebie lesbijka LOL
            • Gość: HiHi Re: Wiesiu to pedał! IP: 213.199.192.* 12.02.04, 17:56
              To by się zgadzało. Jestem 100-ową lesbijką!
      • volga_jasnowidzaca Re: Odczepcie się od homoseksualistów! 11.02.04, 16:40
        Cóż Wiesiu,

hetero też zarazają sie HIV i chorują na AIDS. Czym różnia się les od gei
        (poza płcią rzecz jasna)? Merytorycznie Twoja wypowiedź jest żenująca. A poza
        tym skąd tak wiesz dokładnie co te "pedały" robią w samotności? Czyzbys miał
        jakieś doświadczenia?;-) Wg. Freuda homofobia jest wypartą w podświadomość
        skłonnością homoseksualną.
        Pozdrawiam wszystkich homofobów.
        • Gość: Mateusz - Kanada Odczepcie się od homoseksualistów! IP: 67.71.123.* 12.02.04, 19:29
          Wiesiu ma racje...Pedalstwo do cholernie ciezka choroba
          umyslowa !!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Mateusz - Kanada Odczepcie się od homoseksualistów! IP: 67.71.123.* 12.02.04, 19:29
          Wiesiu ma racje...Pedalstwo do cholernie ciezka choroba
          umyslowa !!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: BZ Re: Odczepcie się od homoseksualistów! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.04, 13:49
            E tam, pieprzysz. Twoja choroba umysłowa jest o wiele cięższa.
            • Gość: Tomek Re: Odczepcie się od homoseksualistów! IP: *.sympatico.ca 13.02.04, 16:42
              nie mysle ze jego choroba jest ciezsza niz twoje pedalstwo BZ
              • Gość: BZ Re: Odczepcie się od homoseksualistów! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.04, 00:08
                Nie myślisz, bo w ogóle nie myślisz. Tomcio-homofobek!
                • Gość: Mietek Odczepcie się od homoseksualistów! IP: 216.13.13.* 16.02.04, 23:48
                  BZ to ty nie myslisz wsadzajoc huja w dupe innemu facetowi pedale jeden !!!!!
                  • Gość: BZ Re: Odczepcie się od homoseksualistów! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.04, 22:14
                    Tobie homoseksualizm kojarzy się od razu z wsadzaniem chuja do dupy – biedny
                    dureń!!! Tak naprawdę homoseksualizm na tym nie polega, tak jak
                    heteroseksualizm nie polega tylko na wkładaniu członka do pochwy. A gdzie i co
                    wkładają sobie według ciebie lesbijki, palancie?
                    Dla popieprzeńców i niedorobionych móżdżków jak ty, którzy seks kojarzą tylko z
                    pieprzeniem, a homoseksualizm tylko z wkładaniem do tyłka, wyjaśniam:
                    - Seks między dwoma facetami często nie ma nic wspólnego z wkładaniem członka
                    do tyłka. Robi się inne rzeczy – np. tylko pieszczoty, wzajemne onanizowanie
                    się, albo seks oralny. Jeśli cię to nie podnieca, to nie zrozumiesz tego i nie
                    musisz tego rozumieć, bylebyś odpieprzył się od nie swoich spraw.
                    - Seks to nie jest tylko pieprzenie. Heteroseksualiści mają często popieprzone
                    w głowach i uważają, że seks jest tylko wtedy, jak się złapie kobietę i wsadzi
                    jej członka do pochwy. Zapamiętaj sobie, że homoseksualistom często nie jest
                    potrzebne wsadzanie członka gdziekolwiek.
                    - Sporo homoseksualistów lubi wkładanie do tyłka – ale i co z tego? Wy
                    heteroseksualiści i tak jesteście bardziej zboczeni – wystarczy
                    kupić „Sekskrety” i poczytać tam wasze ogłoszenia. Wkładacie członki nie tylko
                    do pochwy, ale i do tyłka kobietom i uprawiacie seks oralny w czasie
                    miesiączki. Poza tym sami sobie też wkładacie do tyłków, coś o tym wiem.
                    Powinno wam się zabronić seksu, tak jak wy zabraniacie innym, a dzieci możecie
                    płodzić w probówkach.
    • Gość: mr_pope Re: Odczepcie się od homoseksualistów! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.02.04, 02:13
      Za epitet 'pedał' gnilibyśmy w pierdlu? A w którym to kraju 'pedał' jest
      powszechnie rozumiany? Może w Grecji, skąd słowo 'pedał' się wywodzi--->
      miłośnik chłopców.

I co z homoseksualistami, którzy sami siebie nazywają 'pedałami'? Też są
      faszystami i homofobami?

Wszystko byłoby ok gdybyście nie walczyli o jakieś prawa homoseksualistów. Są
      jedne prawa, prawa człowieka.
      • sloggi_so Re: Odczepcie się od homoseksualistów! 18.02.04, 12:05
        Gość portalu: mr_pope napisał(a):

>
        > I co z homoseksualistami, którzy sami siebie nazywają 'pedałami'? Też są
        > faszystami i homofobami?
        >
        Tylko murzyn może o sobie powiedzieć "czarnuch", tylko gej może o sobie
        mówić "ciota".
        • Gość: mr_pope Re: Odczepcie się od homoseksualistów! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.02.04, 13:38
          Nie chodziło mi o to, aby przyzwolić na używanie wyłącznie 'pedał' i 'lesba' na
          określenie homoseksualistów. Przyczepiłem się jedynie do tego, że używanie
          takiego słownictwa nie jest od razu faszyzmem ani homofobią. Piszesz, że tylko
          gej może mówić o sobie 'ciota'? Nie wydaje mi się. Zależy od tego na co ten gej
          przyzwala. Mam znajomego, pedała...Czy to, że o nim tak piszę jest
          nietolerancją, homofobią i faszyzmem? Nie. On sam kiedyś powiedział mi, że wie
          iż jest pedałem i nie ma nic przeciw temu bym tak go nazywał. Tak samo jak
          ktoś, kto przedstawia mi się jako dajmy na to 'cwel' nie może potem mieć
          pretensji, że ja tak go nazywam:/
          • Gość: :) Re: Odczepcie się od homoseksualistów! IP: *.dip.t-dialin.net 18.02.04, 16:35
            > przyzwala. Mam znajomego, pedała...Czy to, że o nim tak piszę jest
            > nietolerancją, homofobią i faszyzmem?

Alez nie, to jest raczej oznaka chamstwa. Bo slowo "Pedal" jest slowem
            obrazliwy. Mysle, ze gdybym nazwal cie nie hetero, ale dziwkarzem... to tez bys
            sie obrazil.
            Ja nie uznaje nazywania kazdego homoseksualisty gejem, bo to nie to samo.

> ktoś, kto przedstawia mi się jako dajmy na to 'cwel' nie może potem mieć
            > pretensji, że ja tak go nazywam:/

To zapytaje tego swojego znajomego czy mu odpowiada fakt, ze nazywasz go
            pedalem.
            :)
            • Gość: mr_pope Re: Odczepcie się od homoseksualistów! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.02.04, 19:02
              Gdybym przedstawiając się powiedział 'mów mi dziwkarz' albo zwyczajnie w czasie
              rozmowy stwierdził 'nie przesadzaj, jaki tam ze mnie hetero, ja normalnie
              dziwkarz jestem' raczej bym się nie obraził gdyby ktoś, komu to powiedziałem
              tak o mnie mówił.
              A co do mojego znajomego---> nie przeszkadza mu to; jak wspomniałem sam mówił,
              że nie ma nic przeciw temu bym tak go nazywał.
              • Gość: :) Re: Odczepcie się od homoseksualistów! IP: *.dip.t-dialin.net 18.02.04, 23:17
                > Gdybym przedstawiając się powiedział 'mów mi dziwkarz' albo zwyczajnie w
                czasie
                >
                > rozmowy stwierdził 'nie przesadzaj, jaki tam ze mnie hetero, ja normalnie
                > dziwkarz jestem' raczej bym się nie obraził gdyby ktoś, komu to powiedziałem
                > tak o mnie mówił.
                > A co do mojego znajomego---> nie przeszkadza mu to; jak wspomniałem sam mówi
                > ł,
                > że nie ma nic przeciw temu bym tak go nazywał.

To ze ty bas sie zgodzil na nazywanie cie dziwkarzem, nie znaczy ze kazdy
                chcialby byc tak nazywany.
                Tak samo z twoim znajomych. Jezeli mu nie przeszkadza, nazywaj go tak. Innym
                moze to ublizac.

• Gość: nitka Re: Odczepcie się od homoseksualistów! IP: 5.5.* / 80.58.33.* 28.03.04, 17:24
    • Gość: MS Re: Odczepcie się od homoseksualistów! IP: 80.51.242.* 18.02.04, 16:42
      Jako ze zyjemy w kraju dupokratyczny a znamienita wiekszosc jest
      heteresoksualna a do tego katolicka szanownych homoseksualistow nalezalo by
      poslac na kamczatke, drodzy homoseksualisci nosicie te same pokrecone geny co
      my homofoby pefofile a do tego piszecie ze wywodzicie sie z patologicznych
      rodzin a z drugiej strony nie chcecie uznac swojej spolecznej ulomnosci, troche
      logiki proponuje
      • Gość: chłodna Re: Odczepcie się od homoseksualistów! IP: 212.191.80.* 18.02.04, 22:30
        wiecie co? tak sie zastanawiam..czy niektórzy z Was nie weszli na to forum..by
        wzajemnie sie powyzywac...ludzie nie taki był chyba poczatkowy cel tego
        wątku..no nie? pozdrawiam cieplusio!:)
      • Gość: :) Re: Odczepcie się od homoseksualistów! IP: *.dip.t-dialin.net 18.02.04, 23:25
        > my homofoby pefofile a do tego piszecie ze wywodzicie sie z patologicznych
        > rodzin a z drugiej strony nie chcecie uznac swojej spolecznej ulomnosci,
        troche

A kto pisze ze z patologicznych rodzin? Ty sam/a jestes patologiczna/y.

• Gość: dii Re: Odczepcie się od homoseksualistów! IP: *.acn.pl 19.02.04, 00:20
        twoja katolicka Polska to kraj 95% katolikow jak podaja statystyki, powod
        naszej narodowej dumy, a jednoczesnie 4/5 doroslych obywateli uzywa srodkow
        antykoncepcyjnych!!!!!! (ktorych katolski kosciolek zakazuje i paluszkiem na
        kazdego kiwa z ambony :)) czy to nie jest dopiero powazny problem? alez skad!!!
        wazniejsze jest to ze geje to zaraza i trzeba ich wysiedlic jak najdalej :)) to
        jest wlasnie twoja katolicka Polska, kraina zaklamana i obludna do 100nej
        potegi. Najlepiej zepchnac wszystkie niewygodne tematy do podziemia, a jeszcze
        lepiej na kamczatke. tak samo, jak polscy katolicy milosiernie spychaja rocznie
        200 000 kobiet do aborcyjnego podziemia, jednoczesnie puszac sie z dumy, ze
        statystyki mowia o kilkudziesieciu zabiegach rocznie. i historia sie powtarza,
        zaslaniamy oczka, nie widzimy problemu, i jest nam od razu lepiej, oh jak
        cudownie :))
        gratuluje dobrego katolickiego samopoczucia
    • Gość: gostek Re: ten od Polskich Słowików też był IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.04, 00:24
      hetero ?

Takimi wypowiedziami właśnie prowokujecie do agresji nielicznych i akceptacji
      tych nielicznych przez większość.
      • Gość: Tytan Co ty pieprzysz? IP: *.crowley.pl 19.02.04, 18:05
        Co ty pieprzysz? Ten od słowików jest pedofilem. Pedofilami najczęściej są
        heteroseksualiści, pedofilia homoseksualna to tylko kilka procent. Najczęściej
        gwałcone sa młode dziewczyny, a nie słowiki. Usłyszycie coś w telewizji i już
        się od razu niezdrowo podniecacie. Zapamiętaj sobie: pedofilia =
        heteroseksualizm.
        • Gość: netoperek Re: Co ty pieprzysz? IP: *.gic.sk / *.casablanca.cz 20.02.04, 00:38
          Tytan ja nie jestem wrogiem Homoseksualistów
          ale ty z tym kilka procent mijasz sie grubo z prawdą
          jak podała ostatni polska tvp
          75 % procent ofiar to dziewczynki
          a 25 % ofiar to chłopcy tak to wygląda
          • Gość: :) Re: Co ty pieprzysz? IP: *.dip.t-dialin.net 20.02.04, 11:31
            > a 25 % ofiar to chłopcy tak to wygląda

a uwazasz, ze kobiety nie molestuja chlopcow?

• Gość: wolfram Re: Co ty pieprzysz? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 19:10
          Homoseksualizm w praktyce kojarzony jest automatycznie z pedofilią i
          efebofilią - i słusznie . Na dowód niektóre tylko fragmenty z książki pt.:
          HOMOSEKSUALIZM' Zbigniewa Lwa Starowicza, wydanej niedawno przez PZWL.

- "Dość duża część homoseksualistów kieruje swoje zainteresowania w stronę
          młodocianych. Ich budowa fizyczna i brak doświadczenia są siłą przyciągającą."
          - "Wśród nieletnich prostytutek,70% to chłopcy."
          - "Zainteresowanie homoseksualistów partnerami powyżej 25 roku życia jest
          bardzo małe."
          - "Bardzo często...pedofilia rodzi pedofilię, prostytuowanie się,
          korzystanie z prostytuujących się chłopców."
          A że więcej jest pedofilnych przestępstw u hetero? to tylko dlatego, że hetero
          w ogólnej ilości jest więcej od homo.
          • Gość: Tytan Re: Co ty pieprzysz? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.04, 22:05
            Homoseksualizm w praktyce owszem kojarzony jest automatycznie z pedofilią – ale
            tylko w zacofanej Polsce, no i może jeszcze w Kazachstanie. W całej Unii
            Europejskiej i w krajach rozwiniętych, gdzie zjawisko homoseksualizmu
            przebadano wzdłuż i wszerz, nie jest tak kojarzony, bo to po prostu bzdura.
            Niektóre z cytatów, które podajesz za Starowiczem brzmią niewiarygodnie, aż nie
            chce mi się wierzyć, żeby Starowicz pisał w obecnych czasach takie banialuki.
            Wystarczy wziąć jakikolwiek współczesny podręcznik psychiatrii. Odpowiadam na
            twoje cytaty:

> - "Dość duża część homoseksualistów kieruje swoje zainteresowania w stronę
            młodocianych. Ich budowa fizyczna i brak doświadczenia są siłą przyciągającą."

To samo można powiedzieć o heteroseksualistach. Przecież jak stoicie pod budką
            z piwem i idzie młoda dziewczyna to mówicie „ale d...”, a jak idzie starsza, to
            już się nie interesujecie.

> - "Wśród nieletnich prostytutek,70% to chłopcy."

Brzmi to niewiarygodnie. Ci chłopcy może puszczają się zresztą z paniami. A ja
            jestem ciekaw, gdzie są ich (heteroseksualni) rodzice? Dlaczego nie pilnują
            swoich dzieci?

> - "Zainteresowanie homoseksualistów partnerami powyżej 25 roku życia jest
            bardzo małe."

Kompletna bzdura. Wystarczy poczytać ogłoszenia na portalach gejowskich. Ludzie
            homoseksualni często dobierają się w pary podobnym wiekiem. A to, że młodzi
            ludzie są atrakcyjniejsi to banał – heteroseksualistom też bardziej podobają
            się młode dziewczyny, niż stare kobiety – dla ciebie to dziwne, prawda?

> A że więcej jest pedofilnych przestępstw u hetero? to tylko dlatego, że
            hetero w ogólnej ilości jest więcej od homo.

No właśnie! I o to chodzi! W końcu użyłeś swojej kory mózgowej zgodnie z jej
            przeznaczeniem – czyli do myślenia! Po prostu hetero jest więcej, więc
            pedofilów heteroseskualistów jest proporcjonalnie więcej.
            • Gość: wolfram Re: Co ty pieprzysz? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.02.04, 11:01
              Kup (pożycz) książkę i przeczytaj.I też kup bieżące "Wprost" i przeczytaj o
              słowikach.
              Czym innym są uwagi pod budką z piwem (i nie w odnniesieniu do 14 latki), a
              czym innym szukanie na dworcach nieletnich chłopaków na gigancie, głodnych i
              zdeterminowanych, przez pięćdziesięcioparoletnich homoseksualistów. I wiem o
              czym piszę bo mam homoseksualnego 57 letniego szwagra, którego nigdy nie
              interesowali faceci w jego wieku - tylko tak młodzi, żeby za to do pierdla nie
              wsadzili, a ze swoimi homoseksualnymi kumplami chodzili i chodzą na te
              dzieciaki, a nie ze sobą do łóżka....
              A na te dzieciaki, przedtem mówili"zwierzątka", a teraz "zmiotki"
              I taki jest on i jego kumple, a znam ich już od 30 lat...
              • Gość: Tytan Re: Co ty pieprzysz? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.04, 22:42
                Chodzi mi o to, że nie można winić homoseksualistów za winy całego świata (tak
                jak kiedyś Żydów), bo to prymitywne nadużycie. Sam homoseksualizm jak i
                biseksualizm, jak heteroseksualizm to prawidłowe orientacje. Popęd seksualny
                jednego dorosłego człowieka do drugiego jest uznany przez medycynę za
                prawidłowy, niezależnie od płci. Jeśli ktoś dobiera się do dzieci, albo
                kradnie, albo bierze łapówki, albo w inny sposób łamie prawo, to trzeba go
                osądzać tak samo, niezależnie czy jest homo, czy hetero.

Skoro twój szwagier molestuje nieletnich, to dlaczego nie zgłosisz tego na
                policji? Jesteś w takim razie współwinny i współodpowiedzialny za te nieletnie
                ofiary! Tak się oburzasz zjawiskiem homoseksualizmu (co jest nieważne, bo ma
                ono dokładnie tyle samo jasnych i ciemnych stron co heteroseksualizm, którym
                się jakoś nie oburzasz), a przez 30 lat przyzwalasz na pedofilię swojego
                szwagra! I to jest wasza moralność. Rzygać się chce. Powinna cię namierzyć
                policja z twojego IP.
            • Gość: yaro Re: Co ty pieprzysz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.04, 11:51
              Totalny brak logiki, mówię o proprcjonalności... jest wręcz odwrotnie. W
              wartościach bezwzględnych owszem, hetero przodują, tylko jakie to ma znaczenie?
              Włącz myślenie.
              pozdrawiam
              • Gość: wolfram Re: Co ty pieprzysz? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 24.02.04, 23:31
                Z 15 latkiem, zgodnie z polskim prawem wolno odbywać stosunki płciowe, również
                homoseksualne, zwłaszcza, jak on też chce, bo dostaje za to kasę, a o
                krzywdzie moralnej w tym wieku się nie myśli . A to, że z takiego 15 latka
                powstanie następny homoseksualista, to już nikogo nie obchodzi, a jeśli nawet,
                no to cóż,"będzie kochać inaczej".....
                • Gość: Tytan Re: Co ty pieprzysz? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.04, 22:52
                  > Z 15 latkiem, zgodnie z polskim prawem wolno odbywać stosunki płciowe,
                  również homoseksualne, zwłaszcza, jak on też chce, bo dostaje za to kasę, a o
                  krzywdzie moralnej w tym wieku się nie myśli . A to, że z takiego 15 latka
                  powstanie następny homoseksualista, to już nikogo nie obchodzi, a jeśli nawet,
                  no to cóż,"będzie kochać inaczej".....

15-latek powinien mieć swój rozum i nie iść z nikim do łóżka za kasę. Nie tak
                  powinna wyglądać inicjacja seksualna. Homoseksualiści nie powstają w takim
                  mechanizmie, jak to przedstawiasz. Założę się, że 99% homoseksualistów nie ma
                  za sobą takiej przeszłości, że wieku 15 lat byli uwiedzeni. 15-latek jest
                  świadomy swojego popędu. Jeśli jest hetero to nie pójdzie z facetem do łóżka.
                  Problem związków młodocianych ze starszymi jest uniwersalny, a nie tylko
                  homoseksualny – dotyczy też starszych panów i młodych dziewczyn – bo niektórzy
                  lubią takie „zielone jabłuszka”. Szwankuje u nas edukacja seksualna.
        • Gość: gostek Re:do Tytana: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 11:34
          No to żeś wynalazł (stworzył) nowa ideologię na pożytek wojujących
          homoseksualistów.

Chciałem przypomnieć, że ten od Słowików gustował tylko w "małych" mężczyznach,
          ale jednak w osobnikach płci męskiej=homoseksualizm.

Najpierw sie jest homoseksualistą,a potem homoseksualistą=pedofilem, a nie na
          odwrót chyba ?

Coś ci się chyba popieprzyło zadufany homoseksualisto - uczą was tego na
          jakichś kursach, szkoleniach ?

Gość portalu: Tytan napisał(a):

> Co ty pieprzysz? Ten od słowików jest pedofilem. Pedofilami najczęściej są
          > heteroseksualiści, pedofilia homoseksualna to tylko kilka procent.
          Najczęściej
          > gwałcone sa młode dziewczyny, a nie słowiki. Usłyszycie coś w telewizji i już
          > się od razu niezdrowo podniecacie. Zapamiętaj sobie: pedofilia =
          > heteroseksualizm.
          • Gość: Tytan Re:do Tytana: IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.04, 21:28
            Z tej ślepej nienawiści do homoseksualistów to już wam się całkiem pierdoli w
            głowach i mylą wam się pojęcia! Pedofilia to popęd seksualny do dzieci. Nie
            obrzucajcie pedofilów błotem, tylko zastanówcie się, jak im pomóc, bo z
            księżyca się nie wzięli, są zwykłymi ludźmi, którzy też kiedyś byli dziećmi i
            byli wychowywani w zwykłych rodzinach.. Pilnujcie też lepiej swoje dzieci.

Pedofilia może być heteroseksualna (najczęściej), mieszana lub homoseksualna –
            może wystąpić u człowieka o obojętnie jakiej orientacji. Żadna z orientacji nie
            predysponuje do pedofilii, i zarzucanie homoseksualistom, że są pedofilami to
            czyste żywe kretyństwo!

Zanim rzucicie kamieniem zastanówcie się lepiej nad swoimi własnymi grzeszkami.
            A grzeszków macie dużo (mówię to do porąbańców-homofobów) – np. wasza głupota,
            a po drugie obłuda. Głupota, bo nie chce wam się ruszyć szarą komórką, zanim
            napiszecie bluzgi na innych, a obłuda, bo krytykujecie innych za bzdury (tzn.
            homoseksualizm), a sami w ramach swojego heteroseksualizmu robicie rzeczy o
            wiele gorsze – żeby tylko wspomnieć o dobieraniu się do córek przez swoich
            tatusiów albo o kryptohomoseksualizmie, gdzie swoje kompleksy leczycie
            ubliżając innym. Homofobia to postawa ludzi niedojrzałych, szkodliwa społecznie
            i trzeba was leczyć jak każdą inną patologię! Na zachodzie już się za was
            porządnie wzięli.
            • Gość: gostek Re:do Tytana: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 09:20
              I kto kogo tutaj obrzuca błotem ???

Nie używaj liczby mnogiej, jeżeli chcesz odpowiedzieć na mój post - a jeżeli
              odpowiadasz, to już proszę, na temat.

Pedofilia nie wybiera - ale są pedofile "hetero" i "homo", a bronienie "homo-
              pedofili" argumentem typu, że to najwyżej kilka procent całości to absolutna
              bzdura.
              Poczytaj sobie czasami gazety - np. u księży jest na odwrót, większość "lubi"
              chłopców. U nauczycieli podobnie.

I kto z kim tutaj wojuje ???
              • Gość: Tytan Re:do Tytana: IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.04, 22:40
                Wam, to znaczy homofobom, obrzucanie błotem akurat się należy. Przez tyle lat
                bezkarnie mogliście bluzgać na homoseksualistów, a teraz jak wam się prawo
                dobiera do tyłków i szala się odwraca (bo już nie wypada niestety być
                homofobem, Unia daje za to po łapach), to jest wam głupio i się obrażacie, że
                ktoś nie pozwala sobie strugać kołków na głowie. Używam liczby mnogiej, bo dla
                mnie jesteś tylko przedstawicielem homofobicznego motłochu leczącego swoje
                kompleksy kosztem innych, jak to w historii sto razy już bywało (patrz inne
                grupy kulturowego ucisku w przeszłości – czarnoskórzy, kobiety, Żydzi, no i
                obecnie w niektórych zacofanych krajach jeszcze homoseksualiści).

Jeśli ktoś popełnia czyny pedofilskie, to nieważne, czy jest homo, czy hetero.
                Prawo tego zabrania i powinien za to odpowiadać. Odsetek pedofilów wśród ludzi
                homoseksualnych nie jest większy niż wśród heteroseksualistów.

Większość księży jest heteroseksualna. Nauczycieli też. Tak jak policjantów i
                wszystkich innych grup zawodowych.
                • Gość: gostek Re:do Tytana: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 09:36
                  I to byłoby na tyle z tej waszej pseudo-argumentacji - kto nie jest z wami, ten
                  jest przeciw.
                  A tak w ogóle to goowno mnie obchodzi unia i jej niby dawanie po łapach
                  polskim "homfobom" - czyli wszystkim, którzy majaąinne zdanie na temat
                  homoseksualistów, niz sami "homo".

A co d reszty twojego postu - chyba znasz takie przysłowie: baba o zupie, a
                  dziad o ...
                  • Gość: Tytan Re:do Tytana: IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.04, 22:51
                    > I to byłoby na tyle z tej waszej pseudo-argumentacji - kto nie jest z wami,
                    ten jest przeciw.

Zależy w jakiej kwestii i zależy przeciw czemu.

> A tak w ogóle to goowno mnie obchodzi unia i jej niby dawanie po łapach
                    polskim "homfobom" - czyli wszystkim, którzy majaąinne zdanie na temat
                    homoseksualistów, niz sami "homo".

Zdanie na temat homoseksualistów takie, że to są normalni ludzie, mają nie
                    tylko homoseksualiści, ale też wielu heteroseksualistów (tych normalnych i
                    niezakompleksionych). Można mieć inne zdanie na różne tematy, ale nie każde
                    zdanie wolno głośno artykułować. Np. nie można głośno propagować haseł
                    rasistowskich albo faszystowskich nawołujących do nienawiści wobec określonej
                    grupy ludzi. A hasła homofobów są właśnie takie – sieją nienawiść wobec
                    niewinnych ludzi. Oj, da wam Unia po tyłkach, da. Ale to dobrze i z pożytkiem
                    dla was, bo staniecie się normalniejsi, mniej agresywni i może nawet trochę
                    mądrzejsi.

> A co d reszty twojego postu - chyba znasz takie przysłowie: baba o zupie, a
                    dziad o ...

Przyrównujesz się tu do baby – i słusznie.
                    • Gość: gostek Re:do Tytana: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 07:34
                      Młody i głupi jeszcze jesteś - chyba uwierzyłeś w hasła sld o tym, że przyjdzie
                      unia i wszystko zrobi.
                      Akurat w tym temacie to unia może przeciwników homoseksualzmu jedynie
                      pocałowac w doopę to była tylko przenośnia, nie traktuj tego jako
                      komplement "homo":)

SIEJESZ NIENAWIŚCIĄ NA TYM WĄTKU DO WSZYSTKICH, KTÓRZY NIE ZGADZAJĄ SIĘ Z TWOJĄ
                      ORIENTACJĄ SEKSUALNĄ - nie jestes lepszy od tych zagorzałych "homofobów",
                      których krytykujesz.

Można mieć inne zdanie na różne tematy, ale nie każde
                      > zdanie wolno głośno artykułować.

NA TYM POLEGA DEMOKRACJA OD CZASÓW STAROŻYTNYCH JUŻ.

> Przyrównujesz się tu do baby – i słusznie.

i KTO TO MÓWI ? HA, HA, HA :)
                      • Gość: Tytan Re:do Tytana: IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.04, 22:08
                        > Młody i głupi jeszcze jesteś - chyba uwierzyłeś w hasła sld o tym, że
                        przyjdzie unia i wszystko zrobi.

Miło mi, że ktoś uważa mnie za młodego! Zaplusowałeś :-) Unia już zaczęła robić
                        w Polsce z homofobami porządek – od stycznia br. do Kodeksu Pracy wprowadzono
                        poprawki w związku z Unią – m.in. wprowadzono zakaz dyskryminacji w miejscu
                        pracy ze względu na orientację seksualną. Polska musi zadbać o sprawiedliwość,
                        inaczej nie wypłaciłaby się z odszkodowań w Strasburgu.

> Akurat w tym temacie to unia może przeciwników homoseksualzmu jedynie
                        pocałowac w doopę to była tylko przenośnia, nie traktuj tego jako
                        komplement "homo":)

No co ty, nie pochlebiaj sobie! Na całowanie „homo” w doopę musiałbyś sobie
                        najpierw zasłużyć. Póki co całuj tam swoją narzeczoną.

> SIEJESZ NIENAWIŚCIĄ NA TYM WĄTKU DO WSZYSTKICH, KTÓRZY NIE ZGADZAJĄ SIĘ Z
                        TWOJĄ ORIENTACJĄ SEKSUALNĄ - nie jestes lepszy od tych zagorzałych "homofobów",
                        których krytykujesz.

Masz trochę racji, ale tylko trochę. Uważam, że na ludzi agresywnych i
                        jednocześnie prymitywnych (a takimi są homofoby) zadziałać można tylko dawaniem
                        po łapach, czyli działaniem zdecydowanym, nawet agresywnym. Inaczej jak im się
                        pobłaża, to mogą z nich wyrosnąć hitlerki. Takiemu homofobowi Hitlerowi nikt
                        nie dał na czas po łapach – no i wysyłał potem do gazu Żydów, homoseksualistów
                        i Polaków. Ja zresztą czuję nie tyle nienawiść, co pogardę dla homofobów.
                        Zamiast w sposób dojrzały rozwiązywać swoje prywatne problemy, to oni czepiają
                        się Bogu ducha winnych homoseksalistów, którzy prawie zawsze są porządniejszymi
                        ludźmi od nich.

> > Można mieć inne zdanie na różne tematy, ale nie każde zdanie wolno głośno
                        artykułować.
                        > NA TYM POLEGA DEMOKRACJA OD CZASÓW STAROŻYTNYCH JUŻ.

Nie do końca. Demokracja nie polega na pluciu na innych. Jest zabronione np.
                        propagowanie treści rasistowskich (ścigane z urzędu), a treści homofobiczne
                        mają taki sam charakter jak rasistowskie.

> > Przyrównujesz się tu do baby – i słusznie.
                        > i KTO TO MÓWI ? HA, HA, HA :)

Kolejny stereotyp biednego homofoba – uważa, że homoseksualiści są niemęscy.
                        Założę się, że większość gejów jest bardziej męska od ciebie.
                        • Gość: gostek Re:do Tytana: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 07:57
                          Rzucasz często na tym forum pojęciami typu rasizm, hitler, tolerancja lub
                          nietolerancja - poczytaj swoje posty jeszcze raz na spokojnie. Wychodzi z nich,
                          że sam jesteś nietolerancyjny wobec osób krytykujących homoseksualizm, albo
                          conajmniej mającym odmienne zdanie od twojego.

Żądasz swobody zachowania, wypowiedzi etc. dla "homo", a sam każesz się zamknąć
                          wszystkim, co mają inne zdanie albo są orientacji "hetero".

Wrzucasz wszystkich, co śmią się sprzeciwić wam do jednego worka "homofobów" -
                          nie dziw się w takim razie, że po twoich postach "hetero" wrzucają was, "homo"
                          też do jednego.

Wyznajesz mentalność kalego - kali ukraść krowę (dobry uczynek), kalemu ukraść
                          krowę (zły uczynek).

Jak ci brakuje siły argumentów to używasz argumentu siły.

Demokracja to swoboda wyrażania opinii i poglądów - jedynym ograniczeniem może
                          być prawo - ale to pisane, nie to co jest w głowach.

Jesteś po prostu sam takim małym rasistą hitlerkiem, który powystrzelałby
                          wszystkich, co nie zgadzają się na homoseksualizm.

Zafunduj sobie wizytę u psychoterapeuty (i to nie z powodu twojej orientacji
                          seksualn.) - masz żal i nienawiśc do wszystkich "hetero", że są inni od ciebie,
                          że niektórzy odwracajągłowy ze wstrętem albo tyko zdziwieniem...

A poza tym poczytaj sobie coś na temat konstruktywnej dyskusji i krytyki - bo
                          nijak nie można przyrównac twoje odpowiedzi na argumenty tych, którym
                          odpisujesz.

Ty nie jesteś zwykłym "homo" - ty jesteś chorym i zgorzkniałym człowiekiem, a
                          przy okazji gejem.
                          • Gość: Tytan Re:do Tytana: IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.02.04, 10:03
                            > Rzucasz często na tym forum pojęciami typu rasizm, hitler, tolerancja lub
                            nietolerancja - poczytaj swoje posty jeszcze raz na spokojnie. Wychodzi z nich,
                            że sam jesteś nietolerancyjny wobec osób krytykujących homoseksualizm, albo
                            conajmniej mającym odmienne zdanie od twojego.

Niektórych rzeczy nie wolno krytykować – nie wolno krytykować np. czyjegoś
                            koloru skóry, narodowości albo orientacji seksualnej. Wobec takiej krytyki
                            jestem nietolerancyjny i każdy powinien być nietolerancyjny – jak wobec każdego
                            zła. Homofobia ma dokładnie taki sam ciężar gatunkowy jak rasizm. Przecież sam
                            w rodzinie masz na pewno osoby homo- lub biseksualne! Powinieneś dbać o to,
                            żeby mogły spokojnie żyć i żeby nikt ich nie opluwał.

> Żądasz swobody zachowania, wypowiedzi etc. dla "homo", a sam każesz się
                            zamknąć wszystkim, co mają inne zdanie albo są orientacji "hetero". Wrzucasz
                            wszystkich, co śmią się sprzeciwić wam do jednego worka "homofobów" - nie dziw
                            się w takim razie, że po twoich postach "hetero" wrzucają was, "homo" też do
                            jednego.

Nie fałszuj! Homofobia i heteroseksualizm to całkowicie dwie różne rzeczy!
                            Heterycy są super – pod warunkiem, że są normalni. Np. moi rodzice są hetero i
                            większość moich znajomych jest hetero lub bi. Nie wmawiaj mi, że jestem
                            przeciw heterykom, ja jestem przeciw homofobom (tak jak przeciw antysemitom).
                            Nie dzielę ludzi wg orientacji seksualnej. Dzielę ludzi na normalnych i na
                            durniów. Homofoby nie zawsze są hetero, czasem są bi. Zauważyłem, że homofobia,
                            jak większość zła na tym świecie, wynika często z głupoty – ludziom się wydaje,
                            że jak nie będą homofobami, to ktoś posądzi ich o homoseksualizm, a wg nich
                            mieć skłonności homoseksualne to wstyd (nawiasem mówiąc z badań wynika, że u
                            70% ludzi występują skłonności homoseksualne w różnym nasileniu). A ty jesteś
                            hetero czy bi? I jesteś homofobem, czy nie jesteś?

> Demokracja to swoboda wyrażania opinii i poglądów - jedynym ograniczeniem
                            może być prawo - ale to pisane, nie to co jest w głowach.

No właśnie, a prawo polskie zabrania dyskryminacji ze względu na orientację
                            seksualną!!!

> Jesteś po prostu sam takim małym rasistą hitlerkiem, który powystrzelałby
                            wszystkich, co nie zgadzają się na homoseksualizm.

Nie rozumiem o co ci chodzi. Nie można się zgadzać, albo nie zgadzać na
                            homoseksualizm – to nonsens. Popęd seksualny człowieka tak jest już
                            skonstruowany –jest skierowany w stronę płci przeciwnej, własnej, albo obu,
                            czyli jest hetero-, homo- lub biseksualny. Jak się z tym nie zgadzasz to miej
                            pretensje do Pana Boga, a nie do mnie.

> Zafunduj sobie wizytę u psychoterapeuty (i to nie z powodu twojej orientacji
                            seksualn.) - masz żal i nienawiśc do wszystkich "hetero", że są inni od ciebie,
                            że niektórzy odwracajągłowy ze wstrętem albo tyko zdziwieniem... A poza tym
                            poczytaj sobie coś na temat konstruktywnej dyskusji i krytyki - bo nijak nie
                            można przyrównac twoje odpowiedzi na argumenty tych, którym odpisujesz. Ty nie
                            jesteś zwykłym "homo" - ty jesteś chorym i zgorzkniałym człowiekiem, a przy
                            okazji gejem.

Zaskakujesz mnie. Nie mogę mieć żalu, a tym bardziej nienawiści do ludzi
                            hetero! Mało tego – ja niektórych uwielbiam! Zresztą powtarzam, że nie zwracam
                            uwagi na czyjąś orientację. Co do zgorzknialca to myślę, że jestem ostatnim
                            kandydatem... :-) Poza tym nigdzie nie napisałem, że jestem homo, nie wiem
                            dlaczego mi to wmawiasz. A co do odwracania głowy ze wstrętem albo zdziwieniem –
                            nie napisałeś od czego, zakładam, że chodzi ci o to, że na widok dwóch facetów
                            trzymających się za ręce – to tak, muszę przyznać, że budzi to nie tyle moją
                            nienawiść ile gniew i pogardę. Mój największy gniew wywołują trzy rzeczy: jak
                            ktoś głosi hasła rasistowskie, jak ktoś głosi hasła homofobiczne i kiedy ktoś
                            bije dzieci. Uważam, że takim ludziom trzeba bardzo zdecydowanie dawać po
                            łapach.
            • Gość: mr_pope Re:do Tytana: IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.04, 13:30
              > Z tej ślepej nienawiści do homoseksualistów to już wam się całkiem pierdoli w
              > głowach i mylą wam się pojęcia!
              Z tej nienawiści do heteroseksualizmu mylą Ci się pojęcia.

> Pedofilia to popęd seksualny do dzieci.
              A teraz zdefiniuj pojęcie 'dziecko'. W jakim wieku jest się pedofilem a w jakim
              nie? W jakim wieku dziecko musi być, żeby pociąg seksualny do niego był
              pedofilią? Chodzi o rozwój psychiczny, fizyczny czy może jakieś pojecie prawne?

> Żadna z orientacji nie predysponuje do pedofilii, i zarzucanie
              > homoseksualistom, że są pedofilami to czyste żywe kretyństwo!
              Dlaczego przekręcasz wypowiedzi? Nie umiesz odnieść się do właściwej, tylko
              musisz komentować swoją, błędną, interpretację? Jeśli żadna z orientacji nie
              predysponuje do pedofilii to czemu tak się denerwujesz? Gostek nie napisał, że
              każdy homoseksualista jest pedofilem, stwierdził jedynie, że Wojciech K. był
              homoseksualistą-pedofilem. Konkrety człowiek!

> Homofobia to postawa ludzi niedojrzałych, szkodliwa społecznie i trzeba was
              > leczyć jak każdą inną patologię! Na zachodzie już się za was porządnie wzięli.
              I dojdziemy do wniosku, że homoseksualizm to najwyższe stadium dojrzałości
              emocjonalnej, ponieważ większość ludzi nie czerpie satysfakcji z patrzenia jak
              dwóch facetów się całuje. A przecież brak satysfakcji w takiej sytuacji to
              homofobia.

• Gość: :) Re:do Tytana: IP: *.dip.t-dialin.net 25.02.04, 17:20
                > nie? W jakim wieku dziecko musi być, żeby pociąg seksualny do niego był
                > pedofilią? Chodzi o rozwój psychiczny, fizyczny czy może jakieś pojecie
                prawne?

;:) ja pierwszy raz z mezczyzna (on mial 42) spalem w wieku 14 lat i to ja
                go "uwiodlem" a nie on mnie). Z prawnego punktu widzenia on powinien zostac
                ukarany, a ja nie (acha, i nie pochodze z marginalnej rodziny).
                Teraz jest podobnie, wielu nastolatkow, z powodu braku normalnego domu i
                oparcia w rodzicach, po prostu idzie na dworzec i sie puszcza.
                • Gość: mr_pope Re:do Tytana: IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.04, 22:09
                  Jesteś użytkownikiem o nicku Tytan? Jeśli nie, to proszę o nie udzielanie
                  odpowiedzi na pytanie skierowane do konkretnej osoby. Dziękuję, mimo wszystko,
                  za odpowiedź. Ale nie na moje pytanie, z tego co widzę.
              • Gość: :) Re:do Tytana: IP: *.dip.t-dialin.net 25.02.04, 17:21
                > ponieważ większość ludzi nie czerpie satysfakcji z patrzenia jak
                > dwóch facetów się całuje.

A ciekawe czemu nie piszesz "dwie kobiety sie caluja".. ?

• Gość: mr_pope Re:do Tytana: IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.04, 22:10
                  Ok.

Ponieważ większość ludzi nie czerpie satysfakcji z patrzenia jak dwie kobiety
                  się całują.

Teraz dobrze? Czy może jeszcze chcesz sie doczepić w imię wyimaginowanych
                  wolności?
                  • Gość: :) Re:do Tytana: IP: *.dip.t-dialin.net 26.02.04, 13:42
                    nie czepiam sie, ale zwasze w 99% watkow o homoseksualizmie, wszyscy sa
                    przeciwko mezczyzna, a jakos pomija sie fakt, ze homoseksualizm dotyczy rowniez
                    kobiet. A co ciekawsze, wieszosc z tych osobnikow z checia ogladaja film z
                    dwoma paniami "w akcji".

• Gość: mr_pope Re:do Tytana: IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 21:56
                      Tak, zauważyłem, że dotyczy To głównie mężczyzn. Może dlatego, że bardzo często
                      jedna ze stron prędzej czy później napisze 'homoseksualizm=geje'.
                      • Gość: camel Re:do Tytana: IP: *.dip.t-dialin.net 27.02.04, 07:52
                        A moze po prostu kobiety sa zbyt inteligentne, zeby wdawac sie w takie
                        bezsensowne dyskusje?

camel
                        • Gość: mr_pope do camel IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.02.04, 15:43
                          Raczej nie dlatego.

Chodzi o to co zasugerował emotikon, że dwie całujace się kobiety nie rażą tak
                          jak dwóch facetów, którzy choćby trzymają się za rękę. Większość z tych
                          walczących 'heterofaszystów' lubi popatrzeć jak dwie 'laski' całują się z
                          języczkiem, wielu marzy o seksie z dwiema kobietammi biseksualistkami, więc jak
                          mogą zwalczać lesbijki?

• Gość: Tytan Co kogo razi i co kogo podnieca IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.04, 22:49
                            > Raczej nie dlatego. Chodzi o to co zasugerował emotikon, że dwie całujace się
                            kobiety nie rażą tak jak dwóch facetów, którzy choćby trzymają się za rękę.
                            Większość z tych walczących 'heterofaszystów' lubi popatrzeć jak dwie 'laski'
                            całują się z języczkiem, wielu marzy o seksie z dwiema kobietammi
                            biseksualistkami, więc jak mogą zwalczać lesbijki?

Jest tak:
                            Widok dwóch całujących się facetów jest przyjemny dla heteroseksualnych i
                            biseksualnych kobiet, przyjemny dla homoseksualnych i normalnych biseksualnych
                            mężczyzn, obojętny dla normalnych heteroseksualnych mężczyzn i nieprzyjemny dla
                            ludzi pruderyjnych (niezależnie od orientacji) lub kryptohomoseksualistów.

Widok dwóch całujących się kobiet – jak wyżej, trzeba tylko pozamieniać płcie.

To wszystko zależy jeszcze oczywiście jak wyglądają ci całujący się (wyobraźcie
                            sobie całujących się 80-latków), no i jak się całują – mniej czy bardziej
                            erotycznie. Całowanie erotyczne nie powinno być publiczne niezależnie od
                            orientacji i kombinacji.

Natomiast trzymanie się kogokolwiek za rękę razi tylko durniów.

• Gość: :) Re: Co kogo razi i co kogo podnieca IP: *.dip.t-dialin.net 29.02.04, 13:43
                              sory chlopcze, ale zadna z moich znajomych nie uwaza, zeby widok dwoch
                              calujacych sie mezczyzn byl ciekawy dla kobiet. Raczej smieszny.

• Gość: Tytan Re: Co kogo razi i co kogo podnieca IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.04, 00:00
                                > sory chlopcze, ale zadna z moich znajomych nie uwaza, zeby widok dwoch
                                calujacych sie mezczyzn byl ciekawy dla kobiet. Raczej smieszny.

Śmieszny? – biedny zaścianek. Rozumiem, że chodzi ci o dwóch ubranych facetów
                                całujących się na ulicy, dla twoich znajomych może to i śmieszne, jeśli przez
                                całe życie tkwią w Pcimce Górnej. Chociaż to dziwne, bo telewizja powinna je
                                już trochę oswoić. Mi chodzi o bardziej intymną sprawę – jakby twoja znajoma
                                oglądała sam na sam video z dwoma fajnymi gołymi całującymi się facetami, to
                                nie ma siły – będzie podniecona. No chyba że jest pruderyjna, wtedy to
                                podniecić ją może chyba tylko ogórek (niepokrojony i nie-korniszon). A ciebie
                                co podnieca? Odpowiedz szczerze!
                                • Gość: camel Re: Co kogo razi i co kogo podnieca IP: *.dip.t-dialin.net 28.03.04, 17:37
                                  A twoje znajome podniecaja sie na widok dwoch, sciskajacych sie na filmie
                                  mezczyzn? "usmiech" ma racje, pytalem swoje znajome, WSZYTSKIE wola
                                  ewentualnie patrzec na jednego, ktory sie rozbiera lub zabwia sam ze soba..
                                  Natomiwas dwoch, to nie chce ogladac zadne. Obawiam sie, ze dla kobiet dwoch
                                  mezczyzn w lozku to tez forma zniwiwescienia, a kobiety wola zdecydowanie
                                  bardziej meskich gosci.

camel
    • Gość: netoperek To prawda jesteś jakpiąta kolumna homoseksualistów IP: *.gic.sk / *.casablanca.cz 19.02.04, 15:19
      Bo ty masz pewnie chcesz osiągnąć swoimi słowami jakiś skutek a tylko robisz askutek....czyli jeszcze wiekszą nagonke na gejów
      • Gość: Tytan Idź się prześpij, może się lepiej poczujesz IP: *.crowley.pl 19.02.04, 18:09
        Nagonkę to trzeba w Polsce zrobić porządną na kutasów-homofobów. Wsadzić paru
        do kicia i niech się tam uczą kultury, jak nie potrafią inaczej.
        • Gość: Dawid - HOMOFOB Idź się prześpij, może się lepiej poczujesz IP: 67.71.130.* 19.02.04, 21:15
          Do wszyskich pedalskich ciot ?
          Czego nosice tecze ?!?
          • Gość: :) Re: Idź się prześpij, może się lepiej poczujesz IP: *.dip.t-dialin.net 20.02.04, 08:17
            > Czego nosice tecze ?!?

bo tak modnie i wygodnie, jeszcze cos "polocku"

• Gość: elka Re: Odczepcie się od homoseksualistów! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 12:11
      do pierdla wsadzają za obrazę pedałów chyba tylko w Holandii - porąbanym
      pedalskim kraju...
    • Gość: pierd...tolerancja ZŁOWIESZCZE MY-WY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.04, 03:24
      czytam, już którąś dyskusję z kolei i tylko jedna taka o zapomnianych książkach
      z dzieciństwa nie przebiegała w atmosferze jadowitych, podszytych fałszywą
      pruderią wypowiedzi, można wysnuć wnisek ,że siedzicie na tych forach nie po to
      żeby się o sobie czegoś dowiedzieć, podyskutować z braćmi ludźmi, tylko wziąść
      udział w konkursie czyja ślina bardziej zielona i mocniej szczypie w oczy. Toż
      to zgroza i o pomstę do nieba woła. Podobno najbardziej zażarte homofoby to
      kryptohomoseksualiści, którzy sami przed sobą ukrywają ten fakt, oczywiście to
      jedna z teorii na ten temat, ale podobno często się sprawdza...na marginesie
      dodane.
    • Gość: wikul Re: Odczepcie się od homoseksualistów! IP: *.acn.waw.pl 23.02.04, 01:46
      Gość portalu: Ja napisał(a):

> Odczepcie się w końcu od nas, cholerne faszystowskie homofoby! To wy przecież
      > płodzicie nas swoimi heteroseksualnymi penisami i wychowujecie nas w
      > swoich „cudownych” rodzinach. Jeśli macie coś przeciwko gejom to ob
      > winiajcie
      > siebie i te swoje pokręcone geny i to wy się leczcie. I przestańcie nam
      > ubliżać! W normalnych krajach za te epitety jak „pedały” i „z
      > boczeńcy”
      > gnilibyście w pierdlu.
      >
      > Nauczcie się raz na zawsze, że nie jesteśmy zboczeńcami, a nasza miłość nie
      > polega na wkładaniu sobie do tyłków! I nie porównujcie nas do pedofilów –
      >
      > pedofilami prawie zawsze jesteście wy, heteroseksualiści. I to też wy, a nie
      > my, jesteście gwałcicielami, dobieracie się do swoich dzieci i katujecie
      > swoje rodziny.
      >
      > Odwalcie się od nas i dajcie nam spokojnie żyć. A jak się komuś nie podobają
      > homoseksualiści i lesbijki to wynocha na Kamczatkę! I niech się wykastruje,
      > żeby nas nie płodzić!

A kto sie do was przyczepia ? Do homoseksualistów ? Nigdy w życiu . Ale do
      gejów tak !

Homoseksualista kontra gej
      Gej - w przeciwieństwie do homoseksualisty - nie chce słyszeć o żadnej
      tolerancji. Dla niego odmienność to polityczny manifest. Nie spocznie, nim nie
      usłyszy, że reszta świata to zboczeńcy.
      Kiedy mowa o prawach dla homoseksualistów, to nie wiem, o kogo chodzi. O ludzi,
      którzy mimo swojej odmienności chcieliby żyć tak samo jak heteroseksualna
      większość, bez zaglądania im do sypialni? O poprzebieranych w skóry, łańcuchy i
      siatkowe pończochy picusiów, którzy od czasu do czasu przeciągają burdelowymi
      korowodami przez ulice zachodnich miast, wypinając zadki i domagając się,
      nierzadko bardzo agresywnie, by wszyscy się nimi zachwycali? Sądzę, że to dwie
      zasadniczo różne sprawy: być homoseksualistą i być gejem. Różnica taka sama jak
      między heteroseksualistą a dziwkarzem. Homoseksualista to człowiek, którego
      popęd płciowy ukierunkowany jest ku własnej płci. Gej to homoseksualista, który
      seks czyni najważniejszą sprawą w życiu i - by użyć frazy szalenie
      staroświeckiej - nurza się w rozpuście. Nie "wesołek", jak często się tę
      angielską nazwę nieudolnie tłumaczy, bo to w polszczyźnie oznacza dowcipnisia,
      ale ktoś, kto "wesoło się bawi".
      Jeśli chodzi o homoseksualistów, to przyznać muszę, że w ciągu kilkunastu lat,
      od kiedy uprawiam publicystykę, zmieniłem w tej kwestii zdanie. Swego czasu
      podpisywałem się pod tezą, że społeczeństwo powinno wywierać na nich nacisk,
      aby starali się zapanować nad swoimi popędami i znaleźć sobie miejsce w
      normalnym życiu. Wielu homoseksualistów stara się tak zrobić. Powszechnie
      niedostrzeganym efektem są ciche tragedie ich rodzin - żon poślubionych w
      ramach "przełamywania samego siebie", marnujących życie u boku mężczyzny
      walczącego ze sobą i z reguły w końcu ulegającego swej prawdziwej naturze, i
      dzieci, wyrastających w takich rodzinach na ludzi psychicznie pokręconych. Ta
      świadomość każe mi się dziś odżegnywać od chęci nakłaniania homoseksualistów,
      by próbowali w sobie swą odmienność zwalczyć. Lepiej i dla samego
      homoseksualisty, i dla ludzi z nim obcujących, i dla społeczeństwa jako
      takiego, aby mógł on bez przeszkód znajdować sobie partnerów. Najlepiej, jeśli
      przyjmujemy zasadę, że to, co dorośli ludzie robią w swoich prywatnych
      mieszkaniach albo klubach, jest wyłącznie ich prywatną sprawą i nikt nie
      powinien wtykać w to nosa. Ale ten rodzaj tolerancji, który mam do zaoferowania
      homoseksualiście, dla geja jest równie irytujący i nie do przyjęcia, jak
      nazywanie go zboczeńcem. Wiem, bo piszę o tym nie po raz pierwszy, a za każdym
      razem dostaję potem sporo listów i toczę wiele rozmów. Gej nie chce, aby jego
      homoseksualizm był jego prywatną sprawą, nie chce żyć w homoseksualnej niszy -
      on właśnie wystawia swą odmienność na pokaz, czyni z niej kategorię omalże
      polityczną i nie spocznie, póki nie usłyszy, że w zasadzie to my, "heterycy",
      jesteśmy zboczeńcami i kornie uznajemy swą niższość wobec barwnego jak tęcza,
      wesołego świata, w którym każdy bzyka się z każdym sposobem podwórkowych kotów.
      Chociaż gej używa broni bardzo w dzisiejszym, cokolwiek oszalałym, świecie
      skutecznej, jaką jest oskarżenie o nietolerancję czy zgoła o faszyzm, to nie
      zamierzam się poddawać terrorowi politpoprawności - i tak jak wobec
      homoseksualisty uważam, że należy być tolerancyjnym, tak geja po prostu trzeba
      zwalczać. Tak samo jak trzeba by zwalczać analogiczny do gejowskiego ruch,
      który by propagował rozpustę heteroseksualną.
      Który z tych dwóch, gej czy homoseksualista, jest motorem żądań, aby pary
      homoseksualne mogły zawierać oficjalne związki, zrównane w prawach z normalnymi
      małżeństwami? Przypomina się tu stare powiedzenie Kisiela, że socjalizm walczy
      bohatersko z trudnościami, które sam stwarza. Gdyby nie socjalistyczne pomysły
      podatkowe, a zwłaszcza ów najpodlejszy ze wszystkich podatków, jakim jest
      danina od spadku, nie byłoby żadnego sensownego argumentu na rzecz podobnych
      związków. Ale w sytuacji gdy państwo pazernie dobiera się do - już przecież
      wielokrotnie opodatkowanego - dorobku życia zmarłego, trudno się dziwić
      homoseksualiście, że chce być przez prawo traktowany jak małżonek swego
      partnera. Ale rozwiązanie tego problemu leży w zmianie polityki państwa, a nie
      w tworzeniu homoseksualnej parodii
      małżeństwa.
      Z całym namysłem użyłem tego słowa: związek homoseksualny z natury jest parodią
      małżeństwa. Legalizowanie go tylko po to, aby gej mógł pokazać sobie i całemu
      światu, że przełamał jeszcze jedną zmurszałą barierę tradycyjnej obyczajowości,
      to bardzo zły pomysł. Choćby dlatego, że pociąga za sobą nieuchronnie
      konieczność legalizacji konkubinatu heteroseksualnego.I że - zwłaszcza w
      polskich warunkach - doprowadzi do zamętu w prawie. Już widzę choćby tych
      biznesmenów, którzy dla celów podatkowych zawierają co kilka
      miesięcy "małżeństwa" z partnerami w interesach.
      Ciekawa rzecz, że pani profesor Szyszkowska wystąpiła z projektem, z którym
      nawet polscy geje, czując wokół siebie atmosferę społecznej niechęci, dotąd nie
      występowali. Skłonny wręcz byłbym podejrzewać, że ktoś ją podpuścił, aby po
      aferze z aborcją dodatkowo jeszcze skomplikować propagandową sytuację SLD.
      Bo oczywiście w praktyce lewica nie zrobi dla gejów nic, tak samo jak dla
      feministek. Wiem, że jako konserwatysta ze swoją ofertą dyskrecji i tolerancji
      dla wielu homoseksualistów pozostaję wrogiem. Ale wydaje mi się, że lewicy,
      która chętnie im różne rzeczy obiecuje, a żadnej nie zamierza dotrzymać, nie
      powinni postrzegać jako przyjaciela.
      Rafał A. Ziemkiewicz
      • Gość: :) Re: Odczepcie się od homoseksualistów! IP: *.dip.t-dialin.net 23.02.04, 07:52
        widze wikul, ze cie ten temat podnieca, bo ciagle grzebiesz w nim. A moze
        potrzebna ci nocka z jakims jurnym chlopem? (nie mam na mysli mnie).

ale fakt gej i homoseksualista to nie to samo).
        • Gość: Tytan Gej i homoseksualista to po polsku to samo! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.04, 22:49
          > ale fakt gej i homoseksualista to nie to samo).

Gej i homoseksualista to jest w języku polskim dokładnie to samo. Nie twórz za
          ziemkiewiczem nowej leksykologii.
          • Gość: :) Re: Gej i homoseksualista to po polsku to samo! IP: *.dip.t-dialin.net 26.02.04, 15:43
            guzik prawda
            w jezku polskimm i w innym to nie to samo.
            gej zastapil slowo "pedal", ale to nie znaczy ze kazdy homo jest gejem.
            Wsrod moich znajomych wszyscy uzywaja slowo Homo.

• Gość: mr_pope Re: Gej i homoseksualista to po polsku to samo! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.02.04, 15:48
              Zatem jaka jest różnica między gejem a homoseksualistą?
              • Gość: :) Re: Gej i homoseksualista to po polsku to samo! IP: *.dip.t-dialin.net 28.02.04, 21:01
                taka sama jak miedzy bawidamkiem (np) i heteroseksualista.
                • Gość: Tytan Re: Gej i homoseksualista to po polsku to samo! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.02.04, 10:06
                  > taka sama jak miedzy bawidamkiem (np) i heteroseksualista.

Zgłoś swoje odkrycia językowe Miodkowi. Nadają się na audycję telewizyjną.
                  Różnica między heteroseksualistą a bawidamkiem jest dokładnie taka jak między
                  tobą a bałwankiem.
                  • Gość: :) Re: Gej i homoseksualista to po polsku to samo! IP: *.dip.t-dialin.net 29.02.04, 13:22
                    no i wlasnie przytaczajac swoj argument udowodniles "swoja" racje.

mimo wszystko polecam slownik j. angielskiego.
            • Gość: Tytan Re: Gej i homoseksualista to po polsku to samo! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.04, 22:04
              > guzik prawda w jezku polskimm i w innym to nie to samo. Gej zastapil
              slowo "pedal", ale to nie znaczy ze kazdy homo jest gejem. Wsrod moich
              znajomych wszyscy uzywaja slowo Homo. :)

W języku polskim (i nie tylko) gej i homoseksualista to dokładnie to samo. Tak
              samo jest z przymiotnikiem – np. „czasopisma gejowskie” znaczy „czasopisma dla
              homoseksualistów”, a „stowarzyszenie gejów i lesbijek” znaczy „stowarzyszenie
              ludzi homoseksualnych”. Nie wiem, skąd ci przychodzą do głowy takie bzdurne
              rozróżnienia, chyba się za dużo oczytałeś ziemkiewicza, który cię odurzył swoim
              niewątpliwym autorytetem i mądrością.
              • Gość: :) Re: Gej i homoseksualista to po polsku to samo! IP: *.dip.t-dialin.net 28.02.04, 21:03
                wystarczy ze sobie przetlumaczysz slowo gej (gay) i juz widzisz jaki typ osoby
                okresla to slowo.
                niemcy uzywaja schwul, tu tez slowo gay okresla typ osoby i styl zycia.

PS.
                jakby ci sie nie chcialo szukac w slowniku: gay (ang) - rozpustny, wesolkowaty,
                rozrywkowy itp.
                • Gość: Tytan Re: Gej i homoseksualista to po polsku to samo! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.02.04, 10:04
                  wystarczy ze sobie przetlumaczysz slowo gej (gay) i juz widzisz jaki typ osoby
                  okresla to slowo. niemcy uzywaja schwul, tu tez slowo gay okresla typ osoby i
                  styl zycia.
                  PS.
                  jakby ci sie nie chcialo szukac w slowniku: gay (ang) - rozpustny, wesolkowaty,
                  rozrywkowy itp.

Pleciesz bzdury. W języku polskim gej oznacza homoseksualnego mężczyznę, tak
                  jak lesbijka homoseksualną kobietę. Czy według ciebie jest jakaś różnica między
                  lesbijką i homoseksualistką? W języku angielskim słowo „gay” ma kilka znaczeń,
                  znaczenie podstawowe było kiedyś „wesoły”. Język jest zmienny. Obecnie
                  podstawowe znaczenie to tak jak u nas „homoseksualny mężczyzna”. Nikt w Anglii
                  obecnie nie mówi o kimś, kto jest wesoły, że jest „gay”, tylko że
                  jest „cheerful” albo „good-humoured”. „Gay” oznaczało „rozpustny” w sensie
                  właśnie „zabawowy”, „rozrywkowy”. Obecnie Anglikowi jak chce o kimś powiedzieć,
                  że jest rozpustny, nawet słowo „gay” nie przyjdzie do głowy, powie
                  raczej „immoral” albo „vicious”. Nieważna jest zresztą etymologia, ważne jest
                  aktualne znaczenie.
                  • Gość: :) Re: Gej i homoseksualista to po polsku to samo! IP: *.dip.t-dialin.net 29.02.04, 13:41
                    niestety sie mylisz. nawet w utworach mozna uslyszec, "let´s be gay", co znaczy
                    po prostu "dobrze sie zabawmy".
                    w anglii tez uzywa sie slow "homoseksualny" i coraz rzadziej gay. Bo slowo
                    homoseksualny, oznacza predyspozycje biologiczne i koniec. Tak samo mowi si eo
                    kobietach, "she is homosexual". W niemczech tez nie mowi sie, ze kobieta jest
                    lesbisch, to tylko mowa uliczna. Tak samo jak gej - slowo, ktore usilnie chca
                    zaadoptowac organizacje i mlodzi homo, zeby wyparlo pedala czy ciote. A
                    niestety, ludzie albo mowia pedal, ciota, alebo homoseksualista. Niektorzy
                    uzywaja slowo gej, bo nie bardzo wiedza co maja powiedziec pedlal brzmi zle, a
                    homoseksualista zbyt biologicznie. A roznica nmiedzy homo i hetero jest tylko i
                    wylacznei biologiczna - nic poza tym.
                    • Gość: Tytan Re: Gej i homoseksualista to po polsku to samo! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.04, 00:01
                      Aleś się chłopie nagadał. W Anglii powszechnie używa się słowa „gay”. A ty
                      jakbyś był homoseksualny, to jakbyś chciał, żeby cię nazywać? Albo jak powinno
                      się nazywać homoseksualnych członków twojej rodziny? Pedały, czy cioty? Tak w
                      ogóle jesteś wulgarny. Nikt normalny na homoseksualistów nie mówi pedały, czy
                      cioty. To tak samo jak nikt normalny nie mówi na stosunek płciowy jebanie.
                      • Gość: abs Re: Gej i homoseksualista to po polsku to samo! IP: *.acn.pl 03.03.04, 04:47
                        Panowie chyba od złej strony do zagadnienia podchodzą. Najpierw bowiem była
                        przypadłość polegająca na wzajemnej skłonnosci do siebie osobnikow tej samej
                        płci. Potem tę skrywaną przypadłość nazwano jakoś - "homoseksualista" i
                        potocznie, "pedał", "ciota" itd. Dwa ostatnie wyrażały także emocje - głównie
                        pogarde i lekceważenie. "Homoseksualista"- to jak tu zauważono słusznie termin
                        biologiczny. "Gej"- niezależnie od tego kto pierwszy użył tego określenia, jest
                        lansowany przez samą społecznośc homoseksualistów. Jest wyrazem ofensywy tego
                        środowiska i także zawiera w sobie ładunek emocji, choć przeciwnego rodzaju
                        niż "pedał" czy "ciota". Mamy więc do czynienia - mówiąc w dużym uproszczeniu -
                        z sytuacją, gdy funkcjonują trzy rodzaje określeń: dwa skrajne zabarwione
                        emocjonalnie (manifestacyjne "gej" i pogardliwe "pedał") oraz jedno
                        teoretycznie pozbawione ładunku emocjonalnego "homoseksualista" ale przez to
                        własnie nie mogące szerzej zaistnieć z mowie potocznej. Nie ma i nie będzie
                        określenia neutralnego emocjonalnie, które by gładko przeszło przez gardło
                        każdemu, póki relacje między homoseksualistami i resztą świata będą takie jakie
                        są obecnie. Pojęcia, o których mówimy to rzecz wtórna, odbijają tylko
                        rzeczywistość i czasami, w ograniczonym zakresie na nią wpływają - czego
                        dowodem ta tutaj dyskusja. Klasycznym przykładem siły oddziaływania realnych
                        stosunków społecznych na "nazewnictwo" w tej dziedzinie są pamiętne słowa pani
                        posłanki Błochowiak transmitowane na całą Polskę.
                      • Gość: Mietek Re: Gej i homoseksualista to po polsku to samo! IP: 216.13.13.* 11.03.04, 23:39
                        Pierdoly TYTAN gadasz...jak ja wale swojom dziewczyne to nazywam to jebaniem na
                        zywca LOL
                        • Gość: Tytan Re: Gej i homoseksualista to po polsku to samo! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.04, 11:50
                          > Pierdoly TYTAN gadasz...jak ja wale swojom dziewczyne to nazywam to jebaniem
                          na zywca LOL

Bo jesteś prymityw, Mieciu. A prymitywy jak wiadomo racji nie mają. Jak
                          będziesz tak brzydko mówił o tym co łączy ciebie i twoją dziewczynę, to cię
                          kiedyś sprawiedliwość pokarze jakim syfem na członku.
          • Gość: anka Gej i homoseksualista to po polsku PEDAŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 20:19
            i tak to się nazywa po imieniu !:)
            • Gość: camel Re: Gej i homoseksualista to po polsku PEDAŁ IP: *.dip.t-dialin.net 27.02.04, 07:55
              A lesbijka to pedalka?

Aniu, idz sie pobaw Barbie.
            • Gość: Tytan Aniu, jak Ci nie wstyd! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.04, 22:03
              > Gej i homoseksualista to po polsku PEDAŁ
              > i tak to się nazywa po imieniu !:)

Aniu, jak Ci nie wstyd! Tak to się nazywa po imieniu, ale nie po polsku, lecz
              po polskiemu! W tym samym języku Twoje słodkie miejsce na podbrzuszku, Aniu,
              nazywa się nie przyrodzeniem ani nawet pochwą, tylko pizdą. Tak to wolisz
              nazywać, prawda? I swojej córce i swojej mamusi też tak powiesz, prawda? A na
              swojego synka, jak się okaże, że jest homoseksualny, będziesz wołać pedał,
              prawda?
    • plzgora Re:Nie odczepimy sie!!! 23.02.04, 10:09
      Chciałbym uświadomić czytelników, że to nie Młodzież Wszechpolska rozpętała
      wojnę z homoseksualistami. Burzę rozpętała pani senator Szyszkowska wraz z
      Sojuszem Lewicy Demokratycznej. Jest to próba dorzucenia kolejnego chorego
      pomysłu do polityki Sojuszu.

Uwżam, że to co chcą w Polsce przyjąć nieodpowiedzialni politycy jest
      pogwałceniem wszelkich norm etycznych, a raczej ich resztek.
      Z punktu widzenia bio-anatomicznego, układ dwóch osób tej samej płci i ich
      stosunek płciowy jest niehigieniczny i pozbawiony logiki. Służy jedynie
      zadowoleniu cielesnemu bez żadnych pożytków, w sensie macierzyństwa.
      Po co za wszelką cenę zmieniać prawo? Homoseksualista może przecież dziedziczyć
      spadek po swoim partnerze na podstawie testamentu.
      Co do żądań zakazu pracy homoseksualistów w szkołach, to uważam, że każdy
      człowiek ma takie same prawa ale i obowiązki. Wszystko ma jednak swoje granice.
      Nauczyciel taki nie mógłby publicznie wygłaszać własnych teorii sprzecznych z
      prawem naturalnym a już na pewno uczyć dzieci wychowania do życia w rodzinie.
      Niech uczy matematyki, języka polskiego, angielskiego czy geografii a swoje
      hobby zostawi na czas pozalekcyjny.
      Oglądając ostatnio jeden z dzienników telewizyjnych usłyszałem, że prof.
      Szyszkowska poza ustawą o związkach partnerskich chce również usunąć lekcje
      religie ze szkół.Ponadto uważa, iż kazania duchownych(podczas katechezy czy
      mszy) są żródłem informacyjno-reklamowym partii prawicowych!?
      No więc tak : mamy już chory rząd, mamy chore prawo, mamy chorą służbę zdrowia,
      ale nie dany z siebie zrobić wariatów. Bądżmy zdrowi, chociaż My!
      • Gość: hahah Re:Nie odczepimy sie!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.02.04, 03:30
        chciało by sie powiedzieć "JEBAĆ PEDAŁÓW!!" ... ale to by im tylko przyjemność
        sprawiło... jednego tylko nie kumam.. no bo niech sobie juz te kutasy w tyłki
        wsadzaja, ale jak facet moze jeść sperme??
        • Gość: Tytan Wulgarny palant! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.04, 22:47
          > chciało by sie powiedzieć "JEBAĆ PEDAŁÓW!!" ... ale to by im tylko
          przyjemność sprawiło...

Nie wszystkim. Niektórzy woleliby wyjebać ciebie. Ale większość pewnie nawet by
          na ciebie nie splunęła, bo sądząc z tego co piszesz to musisz być odrażający i
          żeby mieć coś z tobą wspólnego to trzeba by być orangutanofilem, a nie
          homoseksualistą.

> jednego tylko nie kumam.. no bo niech sobie juz te kutasy w tyłki wsadzaja,

nie wszyscy wsadzają se w tyłki, zresztą wy też wsadzacie w tyłki – sobie i
          waszym ukochanym narzeczonym

> ale jak facet moze jeść sperme??

Nie wszyscy jedzą spermę, ale lepsze już to, niż wasze zlizywanie miesiączki.
          Tak w ogóle to jesteś wulgarny ciul, uważaj, bo takich Bozia karze impotencją.
      • Gość: Tytan Odczepicie się, odczepicie! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.04, 22:38
        Boże, człowieku, jak ty pieprzysz! Rzygać się chce jak się czyta twój
        zaściankowy bełkot. Pogwałceniem norm etycznych jest przede wszystkim ucisk
        niewinnych ludzi – np. homoseksualistów, tak jak kiedyś czarnoskórych, kobiet,
        czy Żydów.

Przestań pieprzyć o punkcie widzenia „bioanatomicznym” i o tym, że stosunek
        płciowy dwóch osób tej samej płci jest niehigieniczny! A heteroseksualiści to
        co robią? Też wkładają sobie do tyłków, pieprzą się z kobietami w ciąży i
        uprawiają seks oralny w czasie miesiączki. I to wszystko jest, kurwa mać,
        higieniczne? Niehigieniczny jest przede wszystkim twój mózg! Pojęcie higieny
        nie dotyczy orientacji. Higieniczne lub nie mogą być tylko takie czy inne
        zachowania. Seks jest w ogóle niehigieniczny – niehigieniczne jest całowanie
        (można się zarazić np. gruźlicą), jak i wkładanie gołego członka gdziekolwiek.
        A powinieneś wiedzieć, że seks homoseksualny jest bardziej higieniczny, bo
        często polega tylko na wzajemnej masturbacji, a nie na wkładaniu do tyłka, a
        jeśli już na włożeniu do tyłka, to przynajmniej w prezerwatywie. A co powiesz o
        lesbijkach, one też są niehigieniczne? I przestańcie sprowadzać sprawę
        orientacji seksualnej do technik seksualnych! Czy wam naprawdę w głowach jest
        tylko pieprzenie, nie możecie przyjąć do wiadomości, że dwie osoby
        homoseksualne to przede wszystkim powinno być partnerstwo i państwo powinno to
        wspierać? To nie Szyszkowska każe mieszkać dwóm facetom z sobą! Jest część
        ludzi, którzy tak właśnie chcą żyć, zgodnie ze swoją naturą. I mają do tego
        prawo, bo nikomu to nie szkodzi. Na szczęście Unia zrobi z wami homofobami
        prędzej czy później porządek.

Twoje wywody nt. gejów nauczycieli są chore. Prawo naturalne obejmuje
        homoseksualizm, jest on tak samo naturalny jak heteroseksualizm. A co do
        dziedziczenia – dziedzicz sobie sam na podstawie testamentu.

Nie tylko u homoseksualistów stosunek płciowy służy zadowoleniu cielesnemu bez
        żadnych pożytków, w sensie macierzyństwa. Prawie wszystkie stosunki
        heteroseksualistów służą temu samemu – wyłącznie przyjemności bez
        żadnych „pożytków”. Sama przyjemność jest przecież pożytkiem.
        • Gość: mr_pope Re: Odczepicie się, odczepicie! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.04, 00:39
          > Twoje wywody nt. gejów nauczycieli są chore. Prawo naturalne obejmuje
          > homoseksualizm, jest on tak samo naturalny jak heteroseksualizm. A co do
          > dziedziczenia – dziedzicz sobie sam na podstawie testamentu.

Ciekawy problem naświetliłeś. Czy homoseksualizm jest zgodny z prawami
          naturalnymi czy raczej prawami natury? Kwestia nazewnictwa wprawdzie, ale dosyć
          istotna...

I druga sprawa: co oznacza zgodność z prawem natury/naturalnym (dla upartych)?
          Czy pedofilia, nekrofilia i wszelkie inne preferencje seksualne też są zgodne?
          Jeśli nie to co je odróżnia, w kwestii zgodności z prawami natury, od
          homoseksualizmu czy biseksualizmu?

Proszę o spokojną i wyważoną odpowiedź.
          • Gość: Tytan Re: Odczepicie się, odczepicie! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.04, 22:42
            > Proszę o spokojną i wyważoną odpowiedź.

Myślisz, że na nią zasługujesz?

> Ciekawy problem naświetliłeś. Czy homoseksualizm jest zgodny z prawami
            naturalnymi czy raczej prawami natury? Kwestia nazewnictwa wprawdzie, ale dosyć
            istotna...

Dla mnie kwestia nieistotna. Nie są też dla mnie ważne prawa naturalne. Pojęcia
            tego nadużywają kaznodzieje katoliccy (ale już nie ewangeliccy) i szafują nim
            na własny użytek. To kwestia definicji. Można to różnie rozumieć. Ci, którzy
            używają tego pojęcia uważają, że zgodne z prawem naturalnym jest to, co oni
            uważają, że jest zgodne. Z taką postawą nie da się dyskutować. Tak naprawdę
            jest to zagadnienie filozoficzne i dyskutowali to już mądrzejsi. Można np.
            przyjąć, że wszystko, co istnieje i z czym się spotykamy jest zgodne z prawem
            naturalnym – bo skoro istnieje to jest naturalne.

> I druga sprawa: co oznacza zgodność z prawem natury/naturalnym (dla
            upartych)? Czy pedofilia, nekrofilia i wszelkie inne preferencje seksualne też
            są zgodne? Jeśli nie to co je odróżnia, w kwestii zgodności z prawami natury,
            od homoseksualizmu czy biseksualizmu?

Odkrywasz Amerykę. Skoro tak się interesujesz seksuologią, to poczytaj coś
            najpierw na ten temat. Ja uważam, że nie istnieje coś takiego jak prawo
            naturalne, więc wszystko jest z nim zgodne, albo nic nie jest z nim zgodne.
            Jest to obojętne. Trzeba najpierw zdefiniować prawo naturalne. Jeśli przyjmie
            się definicję kaznodziejów katolickich to nic nie jest zgodne z prawem
            naturalnym z wyjątkiem introdukcji falliczno-waginalnych (ale bez
            prezerwatywy!, nie dotyczy to tylko księży, gdzie wszystkie zachowania
            seksualne są zgodne z prawem naturalnym, potem wystarczy się z nich tylko
            wyspowiadać – albo i nie) oraz dawania jak największych sum na tacę. Jeśli
            przyjmie się moją poprzednią przykładową definicję, to wszystko jest zgodne z
            prawem naturalnym, ale to nie znaczy, że na wszystko trzeba zezwalać! Zezwalać
            można tylko na rzeczy nieszkodliwe i do tego potrzebne jest zwykłe prawo, a
            nie „prawo naturalne”. Poza tym ja wolę prawa statystyki.
            • Gość: mr_pope Re: Odczepicie się, odczepicie! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 11:32
              > Myślisz, że na nią zasługujesz?
              Myślę, że tak. Czemu nie?

> Dla mnie kwestia nieistotna. Nie są też dla mnie ważne prawa naturalne.
              > Pojęcia tego nadużywają kaznodzieje katoliccy (ale już nie ewangeliccy) i
              > szafują nim na własny użytek.
              Szkołę prawa natury stworzyli protestanci. O prawach naturalnych pisali zarówno
              katolicy jak i członkowie kościołów reformowanych, obecnie prawa naturalne to
              nie tylko argument 'kaznodziejów katolickich' ale też i liberałów. Jeśli nie
              jest dla Ciebie ważna ta kwestia to dlaczego ją poruszasz?

> Ja uważam, że nie istnieje coś takiego jak prawo naturalne, więc wszystko
              > jest z nim zgodne, albo nic nie jest z nim zgodne(...)
              Przyjmę definicję przyjętą przez Grocjusza, że prawo natury to takie prawo,
              które wynika z faktu, że ktoś jest człowiekiem. Nie wiem czy to zgodne z
              definicją katolicką, czy Twoją, na pewno zgodnie z moją. Wynika z tego fakt, że
              homoseksualizm jest taką samą orientacją jak heteroseksualizm czy biseksualizm.

> Zezwalać można tylko na rzeczy nieszkodliwe(...)
              I tu wkracza kolejne pojęcie do zdefiniowania 'rzeczy nieszkodliwe'. Komu mają
              szkodzić? Nekrofilia na przykład nie robi różnicy nieboszczykowi, co najwyżej
              społeczeństwu tudzież rodzinie zmarłego.

> Poza tym ja wolę prawa statystyki.
              Jeśli jedna kobieta rodzi dziecko po 9 m-cach ciąży, to 9 kobiet rodzi dziecko
              po 1 m-cu.

• Gość: Tytan Re: Odczepicie się, odczepicie! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.04, 21:59
                >> Zezwalać można tylko na rzeczy nieszkodliwe(...)
                > I tu wkracza kolejne pojęcie do zdefiniowania 'rzeczy nieszkodliwe'. Komu
                mają szkodzić? Nekrofilia na przykład nie robi różnicy nieboszczykowi, co
                najwyżej społeczeństwu tudzież rodzinie zmarłego.

Skoro nekrofilia nie szkodzi, to sobie ją uprawiaj! (oczywiście w wersji
                heteroseksualnej). Tak naprawdę szkodzi, bo uniemożliwia rozwój emocjonalny.
                Poza tym wiązanie tematu nekrofilii z orientacją seksualną jest nadużyciem,
                świadczy o twoim prymitywizmie i właściwie dyskwalifikuje cię jako dyskutanta.
                Widzę zresztą, że temat nekrofilii cię bardzo interesuje, chyba już trzeci raz
                poruszasz ten wątek. Wyjaśniam więc, że nekrofilia jest parafilią (w
                przeciwieństwie do homoseksualizmu, czy heteroseksualizmu), występuje bardzo
                rzadko, występuje prawie wyłącznie u ludzi z psychozami (chorych psychicznie),
                prawie zawsze jest heteroseksualna. Jest tak rzadka i tak nieważna społecznie,
                że nie warto o tym w ogóle myśleć. Zajmij się czymś bardziej pożytecznym.
                • Gość: mr_pope Re: Odczepicie się, odczepicie! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.02.04, 17:19
                  Owszem, poruszam po raz kolejny, bynajmniej nie dlatego, że mnie interesuje.
                  Kij z tym, jak mawiali pewni ludzie, że nekrofilia nie jest taką preferencją
                  seksualną jak biseksualizm, bo nie chodzi mi o porównanie przyczyn,
                  tylko 'efektów'. Nekrofilia szkodzi najwyżej tym co ją uprawiają, podobnie jak
                  zoofilia i wiele, wiele innych a mimo to są źle widziane i karane, podobno. Nie
                  zrozum mnie źle (bo widzę, że masz tendencje do tego), nie chodzi mi o to, że
                  homoseksualizm to choroba, schorzenie, uszkodzenie mózgu, niemoralny czyn,
                  karalny itd. Mam na myśli tylko tyle, że argumentacja 'to nic szkodliwego'
                  pasuje równie dobrze do wielu innych rzeczy, powszechnie zakazanych i
                  potępianych.
                  • Gość: Tytan Re: Odczepicie się, odczepicie! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.04, 23:57
                    > Mam na myśli tylko tyle, że argumentacja 'to nic szkodliwego' pasuje równie
                    dobrze do wielu innych rzeczy, powszechnie zakazanych i potępianych.

Podaj przykłady. Jakie to nieszkodliwe rzeczy są potępiane i zakazane? I z
                    jakiego powodu i w imię czego nieszkodliwe rzeczy mają być zakazywane?
            • Gość: mr_pope Re: Odczepicie się, odczepicie! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 11:34
              Jeszcze jedno zapomniałem dodać. Dziwisz się, że istnieja homofoby w tym
              społeczeństwie, ale wcale nie ułatwiasz zmniejszanie (likwidację?) tego
              zjawiska. Przez swoją agresywną postawę tworzysz pojęcie 'geja-wojownika',
              który zjada heteroseksualistów na śniadanie. I po co to?
              • Gość: Tytan Re: Odczepicie się, odczepicie! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.04, 22:00
                > Jeszcze jedno zapomniałem dodać. Dziwisz się, że istnieja homofoby w tym
                społeczeństwie, ale wcale nie ułatwiasz zmniejszanie (likwidację?) tego
                zjawiska.

Uważam, że ułatwiam. Na ludzi agresywnych i jednocześnie prymitywnych (a takimi
                są homofoby) zadziałać można tylko dawaniem po łapach. Inaczej jak im się
                pobłaża, to mogą z nich wyrosnąć hitlerki. Takiemu homofobowi Hitlerowi nikt
                nie dał na czas po łapach – no i wysyłał potem do gazu Żydów, homoseksualistów
                i Polaków.

> Przez swoją agresywną postawę tworzysz pojęcie 'geja-wojownika', który zjada
                heteroseksualistów na śniadanie. I po co to?

Nie heteroseksualistów tylko homofobów! Moi znajomi heteroseksualiści i
                heteroseksualiści z mojej rodziny są wspaniali. Homofobami bywają nie tylko
                heterycy ale też biseksualiści. Twój pomysł jedzenia homofobów na śniadanie
                byłby dobry gdyby nie to, że chyba bym się od razu porzygał. Raczej trzeba by
                ich rzucać hienom na pożarcie, chociaż szkoda biednych zwierząt – mogłyby się
                zadławić.
                • Gość: mr_pope Re: Odczepicie się, odczepicie! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.02.04, 18:32
                  A jednak mam wrażenie, że każdego swojego rozmówcę traktujesz jak homofoba,
                  tylko dlatego, że nie wznosi okrzyków 'hurra dla homoseksualizmu i
                  homoseksualistów'. Po co?
                  • Gość: Tytan Re: Odczepicie się, odczepicie! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.02.04, 10:05
                    > A jednak mam wrażenie, że każdego swojego rozmówcę traktujesz jak homofoba,
                    tylko dlatego, że nie wznosi okrzyków 'hurra dla homoseksualizmu i
                    homoseksualistów'. Po co?

Masz dziwne wrażenia. Nikt nie chce okrzyków hura. Niby dlaczego orientacja ma
                    wzbudzać okrzyki hura? Orientacja jest obojętna, tak jak lewo- czy
                    praworęczność, albo kolor skóry. I o to właśnie chodzi – orientacja ma być w
                    społeczeństwie traktowana jako sprawa obojętna, z powodu której nikogo nie
                    wolno dyskryminować. We wszystkich rozwiniętych społeczeństwach (bez wyjątku)
                    tak właśnie jest. Homofobem jest ktoś, kto ma uprzedzenia i wrogą postawę wobec
                    ludzi homo- lub biseksualnych, a nie ktoś kto nie krzyczy hura.
    • ewikom Re: Odczepcie się od homoseksualistów! 25.02.04, 19:27
      Osobiście jestem w stanie zrozumieć homoseksualistów i współczuje im ponieważ
      mają problem z utożsamieniem swojej płci ze swoim ciałem (to tak jak w tym
      filmie co w ciało kobiety wcielono mężczyznę)o ile są nimi. Jeśli to seksuolog
      stwierdza, a nie jakiś nastolatek, który chce eksperymentować z seksem. Takie
      osoby, które prawdziwie chcą się leczyć nawet się decydują na operację
      plastyczną swoich narządów płciowych. Kto by chciał się okaleczać dla potrzeb
      seksualnych?
      • Gość: :) Re: Odczepcie się od homoseksualistów! IP: *.dip.t-dialin.net 25.02.04, 22:00
        chyba cos ci sie w glowce poplatalo. ty nie mowisz o homoseksualistach tylko o
        transseksualistach. Zaden homoseksualista (gej) nie chce byc kobieta, ani zadna
        lesbijka nie chce byc mezczyzna.
        To co ty mowisz to jest transseksualizm, czyli dokladnie, facet chce byc
        kobieta, a np kobieta mezczyzna.

• Gość: mr_pope Re: Odczepcie się od homoseksualistów! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.04, 22:14
          Zgodnie z metodą dyskusji tytana i :) przyczepię się do sformułowania:\
          "Zaden homoseksualista (gej) nie chce byc kobieta". Gdzie mogę zdobyć
          informacje na temat poglądów wszystkich homoseksualistów? Stwierdzenie, że
          żaden, sugeruje, iż znacie się wszyscy bardzo dobrze.

I jeszcze jedno. Dlaczego pociąg seksualny kobiety do kobiety to nie
          homoseksualizm? Sam się doczepiłeś, że nie wspomniałem o braku satysfakcji z
          patrzenia się jak dwie kobiety się całują. A teraz...Cóż za niekonsekwencja!
          • Gość: :) Re: Odczepcie się od homoseksualistów! IP: *.dip.t-dialin.net 26.02.04, 09:26
            > "Zaden homoseksualista (gej) nie chce byc kobieta". Gdzie mogę zdobyć
            > I jeszcze jedno. Dlaczego pociąg seksualny kobiety do kobiety to nie
            > homoseksualizm?

Zdanie zle zostalo sformulowane, a i ty nie przytoczyles calego, tam bylo
            napisane, ze zaden homoseksualista (gej), a potem bylo dodane lesbijka..itd.
            moze dosc niezrecznie, ale chodzilo mi, ze mezczyzni i kobiety o orientacji
            homoseskualnej nie chca zmiany plci. Chec do zmiany plci to transseksualizm. No
            fakt, w pewnym sensie ma to tez cos wspolnego z homoseksualizmem, bo
            ostatecznie ma sie pociag do partnera tej samel plci, tylez ze transseksualista
            zle sie czuje we wlasnym "ciele". Natomiast "tradycyjni" :)) homo nie chca
            zmiany plci.

• Gość: lekki Re: Odczepcie się od homoseksualistów! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 26.02.04, 18:53
              zapraszam tutaj:)
              www.jestem-gejem.vel.pl/
              • Gość: :))) pozdrowenie dla marka kusza:))) IP: *.dip.t-dialin.net 26.02.04, 20:02
                nazwisko: Michał Kusz
                zawód: gitarzysta
                data ur: 14.04.1973 Gdańsk
                mieszkam: od 2002 w Warszawie
                zespoły: Bielizna, Kowalski, Paru, kabaret Kabel, współpraca z Leszkiem
                Możdżerem
                zainteresowania: Rozwój duchowy, szamanizm, buddyzm.
                Z literatury, Paulo Coelho i J.R.R.Tolkien. Poza tym uwielbiam jeździć na
                rowerze i siedzieć przy komputerze:P

Tak..ladnie to tak sie bawic internetem...???

• mw-prezes Re: Odczepcie się od homoseksualistów! 28.02.04, 20:56
      Mistrzu powiem Ci jedno - w posce nie zrobisz drugiej Holandii, czy też Niemiec
      także daj sobie z tymi pogaduchami siana. Poza tym ja jestem tolenracyjny wobec
      wszystkich mniejszości seksualnych. a ta niechę wywodzi się z tego że w Polsce
      jest taka kultura któa was nie toleruje - i walka z nimi to tak jak wlaka z
      wiatrakami.
      • Gość: Tytan Re: Odczepcie się od homoseksualistów! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.04, 23:58
        Twój post jest jak woda spragnionemu, Mistrzu! Masz absolutną rację!!! Ale ja i
        tak uważam, że z wiatrakami i z nietolerancyjną (pseudo)kulturą warto i trzeba
        walczyć! Choćby dla przyszłych pokoleń – żeby im się żyło lepiej.
        • Gość: Mrs. Norris Re: Odczepcie się od homoseksualistów! IP: *.client.comcast.net 03.03.04, 01:28
          Popieram. Nalezy walczyc! Kazdy ma prawo zyc tak jak chce (pod warunkiem, ze
          nie krzywdzi innych). Co to, homoseksualista to nie czlowiek?
          Jestem z Wami!
          • pyorunochron Re: Odczepcie się od homoseksualistów! 04.03.04, 16:55
            Oczywiscie, ze czowiek!
    • Gość: nono Widze że temat przemienił się w szkółke niedzielną IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 03.03.04, 04:00
      .......................................
      • Gość: T. Amen IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.04, 19:27
        • Gość: looooool hey tytan IP: *.aster.pl / *.acn.pl 13.03.04, 02:46
          podejrzewam ze fiuta z tytanu bo ci jaja urwalo w dziecinstwie.... z tad twoj
          wybor:P w polaczeniu z nienawiscia jaka ziejesz do swiata musisz kolegom gejom
          robic jesien sredniowiecza z zadkow tym tytanowym chujem ...hahhaha
          • Gość: Tytan hey loool IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.04, 11:52
            > podejrzewam ze fiuta z tytanu bo ci jaja urwalo w dziecinstwie.... z tad twoj
            wybor:P w polaczeniu z nienawiscia jaka ziejesz do swiata musisz kolegom gejom
            robic jesien sredniowiecza z zadkow tym tytanowym chujem ...hahhaha

Kolejny wulgarny bełkot wulgarnej hołotki, która dorwała się do komputera.
            Jesień średniowiecza i kompletne pulp fiction to ty już masz w swojej głowie!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka