flisy 17.11.09, 20:57 Tak sie nastroiłem słuchając muzyczki z filmu o jego przygodach,że robię sobie wieczór filmowy z Bourne :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: Jason Bourne 18.11.09, 08:07 Już kiedyś tak miałeś, chyba w marcu ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Jason Bourne 18.11.09, 08:13 To jest jeden z tych filmów który mogą oglądać co najmniej raz w tygodniu,drugi to "Polowanie na Czerwony Październik" a trzeci to "Działa Navarony",,,te filmy nigdy mnie nie znudzą:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Jason Bourne 18.11.09, 09:33 Taaaak... wprawdzie nie raz w tygodniu ale wiele razy widziałam Apocalypse Now, The Godfather, Tootsie ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Jason Bourne 18.11.09, 21:10 Wczoraj Tożsamość a dziś Krucjata,,,,oj będzie co oglądac :D Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: Jason Bourne 19.11.09, 00:29 kawałki dzwiękowe do całej trylogii,stworzone przez Moby-ego są swietne! www.youtube.com/watch?v=BPDqCoI4mCE&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś