lupus76 19.11.09, 15:32 mają przesrane :D. Jak oni bedą grać? :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: Włosi i Dojcze 19.11.09, 15:50 Eeee... czemu niby tylko oni? PS Powinien też być zakaz jedzenia psów i używania rakiet jądrowych na trybunach ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Włosi i Dojcze 20.11.09, 15:35 I co zawsze mówię? Wszędzie to samo, bo wszędzie ludziska są takie same :/ Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Włosi i Dojcze 20.11.09, 09:41 A za betonowe tyłki jakie kary? ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Włosi i Dojcze 20.11.09, 10:14 Trzeba zabić tę rybę po grecku ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Włosi i Dojcze 20.11.09, 10:19 Taaaa, ale ta ryba jest pomieszana z kartoffelsalat :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Włosi i Dojcze 20.11.09, 10:21 O, to będzie jednak trochę... biegania :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Nie otwiera się ta strona PZPNu 20.11.09, 13:29 Może webmaster też jest już w drodze do Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Nie otwiera się ta strona PZPNu 20.11.09, 13:32 Mi się otwiera. Może mój internet ma bliżej do Wrocławia? :D Tu masz tekst, o który mi chodzi: Uczestnicy mundialu podpiszą kodeks honorowy Po raz pierwszy w historii wszyscy uczestnicy mistrzostw świata będą musieli podpisać kodeks honorowy opracowany przez Międzynarodową Federację Piłkarską (FIFA). Pod deklaracją będą musieli się podpisać piłkarze, trenerzy, sędziowie i działacze. Wszyscy zobowiążą się do przestrzegania zasad fair play zarówno na boisku, jak i poza nim. Jeden z punktów mówi o zakazie uczestnictwa w zakładach bukmacherskich podczas mundialu. Inne zakazują m.in. jakichkolwiek zachowań dyskryminujących, w tym rasistowskich i stosowania dopingu. - Wszyscy uczestnicy mistrzostw świata muszą się zobowiązać do przestrzegania pewnych norm - powiedział szef FIFA Sepp Blatter i dodał, że wzór deklaracji został zaczerpnięty z przysięgi olimpijskiej składanej przez zawodników przed rozpoczęciem rywalizacji sportowej. Deklaracja zostanie przedstawiona do podpisania uczestnikom MŚ w czterech językach. Będą zbierane przed pierwszym występem każdego zespołu w mundialu. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Nie otwiera się ta strona PZPNu 20.11.09, 13:38 lupus76 napisał: > Mi się otwiera. Może mój internet ma bliżej do Wrocławia? :D A to chyba akurat prawda, nie? :] > Tu masz tekst, o który mi chodzi: Ładne. Jak założenia olimpiady. Tej antycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Nie otwiera się ta strona PZPNu 20.11.09, 13:51 Założenia ładne, ale meczu Francja - Irlandia powtórzyć nie można :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Nie otwiera się ta strona PZPNu 20.11.09, 14:02 Ta, właśnie to mi w radiu powtórzyli. No cóż. Lekkie bankructwo. Przynajmniej FIFA nie pielgrzymuje do Wrocławia. Jeszcze. :) Odpowiedz Link Zgłoś