drzejms-buond 20.11.09, 12:16 strasznie bym chciał, żeby na przekór wszystkim, IM SIĘ UDAŁO. tak ogólnie wszyscy mówią:- ROK! Maksymalnie! www.plotek.pl/plotek/1,78649,7274510,Alicja_i_Colin_chrzciny_w_Krakowie_.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: Alicja i Colin 20.11.09, 12:28 Ooooooooooooooooooh, Drzejms ;))) Rozczuliłeś mnie :)) serio. Czemu nie, i ja im tego życzę... > wszyscy mówią:- ROK! Maksymalnie! Ehmm, a ilu zwykłym niegwiazdom udaje się dłużej, co? ;PPP No. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Alicja i Colin 20.11.09, 13:05 no tak ale tu mają TYLKO POD GÓRKĘ on COLIN ona CÓRUŚ on w hamerykach ona w górach oba artysty, co już warunkuje do niestałości i jeszcze teściowe się nie lubią Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Alicja i Colin 20.11.09, 13:32 > i jeszcze teściowe się nie lubią Iii, to nie rzutuje. Ważne, żeby prawnicy się dogadali! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Alicja i Colin 20.11.09, 13:34 górale nie mają prawników. górale mają ciupaski ;] Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Alicja i Colin 20.11.09, 13:41 To lepiej, bo bardziej widowiskowo! Jak wydadzą na DVD, to zakupię. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Alicja i Colin 20.11.09, 15:38 Wiem od rodziny, że nie ma prawdziwego góralskiego wesela bez conajmniej jednego trupa z ciupagą w głowie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Tekst Roku! 20.11.09, 15:20 drzejms-buond napisał: > górale nie mają prawników. > górale mają ciupaski > ;] Stojące owacje!!!! :DDDD Do Słonika z tym, na pniu i ciupaską.. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Alicja i Colin 20.11.09, 15:19 Drzimi, zaraz się popłaczę ;P no mają pod górkę bo to Zakopane meets Beverly Hills ;D > i jeszcze teściowe się nie lubią I dobrze, będą się im mniej walić na głowę ;) Odpowiedz Link Zgłoś