twardycukierek Re: Master Of Puppets 27.11.09, 09:25 Kurde, co ja zrobię... chwilowo mi przeszła ochota na takie klimaty ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
tjbazuka Re: Master Of Puppets 29.11.09, 11:14 Czolem:) jak Metalica to stare dobre ACDC zaproponuje tez: Highway To Hell> www.youtube.com/watch?v=PqwFfGgLPzM ps: dzieki Cukierek za przyjecie. Obiecuje ze bede grzeczny. Pozdro :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Master Of Puppets 29.11.09, 11:21 Tomku, witaj! Baw się dobrze, ale grzeczny... hehe, tu nikt nie jest :D Dzięki za Ace piorun Dece, a ja teraz w plener lecę ;DD Do poczytania potem. :))) Miłego! Odpowiedz Link Zgłoś
diverniks Re: Master Of Puppets 29.11.09, 11:37 Metallica. www.youtube.com/watch?v=0XoyDqFy5pU Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Master Of Puppets 29.11.09, 17:23 na Szpilkach coraz wiecej mocnych tekstów :) I co, kurwa, z tego Byłem w Hastings I w Brighton Byłem też w Eastport I co I co Byłem tu Byłem tam Byłem kurwa wszędzie I co I co I co, i co, ty nudny kutasie Kogo to obchodzi Kogo obchodzi to co robisz Takk, kogo to obchodzi Kogo ty obchodzisz, ty, ty, ty, ty Pieprzyłem królową Pierdoliłem pierdolca Strzeliłem jache nawet staruchowi I co I co Pieprzyłem owcę Pieprzyłem kozła Wcisnąłem mu chuja w gardło I co I co I co, i co, ty nudny pierdoło Kogo to obchodzi Kogo obchodzi to co robisz I kogo to obchodzi Kogo ty obchodzisz, ty, ty, ty, ty Piłem tamto Piłem to Rzygałem na szczyny I co I co Paliłem Wąchałem Dawałem w zyłę, aż krwawiłem I co I co I co, i co, ty nudny kutasie Kogo to obchodzi Kogo obchodzi to co robisz Takk, kogo to obchodzi Kogo ty obchodzisz, ty, ty, ty, ty Jadłem kraby Jadłem wszy Dostałem baty i to nie było miłe I co I co Pieprzyłem to Pieprzyłem tamto Nawet pieprzyłem się z diewczynka z podstawiaka I co I co I co, i co, ty nudny pierdoło Kogo to obchodzi Kogo obchodzi to co robisz I kogo to obchodzi Kogo ty obchodzisz, ty, ty, ty, ty I co, kurwa, z tego Taaakk! Odpowiedz Link Zgłoś