flisy 05.12.09, 19:09 Last Train to Trancentral 12 ------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flisy Re: KLF 05.12.09, 19:40 Lubie ich,,,ostro graja :) America: What Time is Love Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: KLF 05.12.09, 19:47 lubię tych :P www.youtube.com/watch?v=2ImZTwYwCug Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: posłuchaj tego :) 05.12.09, 20:08 Kocham :) www.youtube.com/watch?v=15qc3_joy5A Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: KLF 05.12.09, 19:45 Jaka różnica po ostatnim meczu, nudnym i jednostronnym :) No i Woicki to strasznie fajny, wyważony i inteligentny facet - słuchałam, co mówił po meczu i oł je :) Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: KLF 05.12.09, 19:56 bardzo dobry i bardzo zacięty mecz,te 3:0 mogło równie dobrze być i dla Resovii:) Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: KLF 05.12.09, 20:23 Proszę,dla najlepszego kibica w Bydzi :) [img]https://www.bksch-delecta.pl/dane/klub/logo.gif[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: KLF 05.12.09, 20:40 Ostatnio kumpel o swoim synku dwutygodniowym powiedział, że piszczy jak jastrząb. No to ja jak żaba kibicowałam :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: KLF 05.12.09, 20:47 Strach pomyśleć jak maluszek będzie piszczeć jak będzie miał ze dwa miesiące :) Krzyczałaś przed telewizorem?:) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: KLF 05.12.09, 21:03 flisy napisał: > Strach pomyśleć jak maluszek będzie piszczeć jak będzie miał ze dwa miesiące :) I w ogóle po kim, bo i kumpel i kumpela spokojni, głosu bez potrzeby nie podnoszą, a już na pewno nie wpadają za często w wysokie rejestry ;))) Ale może ja o czymś nie wiem z racji tego, żem z nimi na stopie kumpelskiej? Może potrafią być drapieżni i przynoszą sobie na wycieraczkę upolowane gryzonie? ;))) > > Krzyczałaś przed telewizorem?:) Eeeeeeeee, nie :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: KLF 05.12.09, 21:11 Pewnie po sąsiedzie albo po listonoszu :) Jakoś nie przekonałaś mnie że byłas cichutko :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: KLF 05.12.09, 21:18 flisy napisał: > Pewnie po sąsiedzie albo po listonoszu :) Chyba nie powiem im tego :DDD > > Jakoś nie przekonałaś mnie że byłas cichutko :D No nie i mi wstyd. To już nie chodzi o kibicowanie, tylko o tą cholerną krzykliwość, podłą i obsraną. Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: KLF 05.12.09, 21:21 Ja byłem raczej cicho,tylko czasami coś mało kulturalnego mi się wyrwało:) Jeszcze ko0mus w Bydzi kibicujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: KLF 05.12.09, 21:29 flisy napisał: > Ja byłem raczej cicho,tylko czasami coś mało kulturalnego mi się wyrwało:) Dlaczego? Nie było powodów :) > > Jeszcze ko0mus w Bydzi kibicujesz? Tak, bankomatowi :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: KLF 05.12.09, 21:35 Hahah,,,a kto gra?:D Myślałem że może siatkarką albo żużlowcom :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: KLF 05.12.09, 21:44 flisy napisał: > Hahah,,,a kto gra?:D No ja z bankiem, a później jest zmiana stron i bank ze mną ;))) > > > Myślałem że może siatkarką albo żużlowcom :) > > Siatkarkom jakoś tam tak, ale (jak mawia nasz indiański kolega) ziuziel mnie nie interesuje kompletnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: KLF 05.12.09, 22:42 Nie, ale nie ciągnie mnie. Mam znajomych "motocyklowych" i dla nich żużel to frajda, ale dziękuję :) Wystarczy, że ich mi się udało zarazić piłką nożną, bo kiedyś nie oglądali. Musiałam się wprowadzić :D Odpowiedz Link Zgłoś