szwagier_z_niemodlina 05.01.10, 13:47 [img]https://bi.gazeta.pl/im/3/7402/z7402653X.jpg[/img] tinyurl.com/y85avel Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kriss67 Re: Co wy wiecie o kobiecie... 05.01.10, 14:03 Fajna ta robota na lotnisku:) Odpowiedz Link Zgłoś
scorro Re: Co wy wiecie o kobiecie... 05.01.10, 15:23 Nasunęło mi się pewne pytanie, ale niestety nikt kompetentny mi nie udzieli na nie odpowiedzi, więc zmilczeć muszę. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Co wy wiecie o kobiecie... 05.01.10, 15:28 Pytaj, nigdy nie wiadomo ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
scorro Re: Co wy wiecie o kobiecie... 05.01.10, 15:33 Znalazłem rozwiązanie, by zapytać w nieobleśnej formie. :) Mnie się rozchodzi, czy na zdjęciu będzie można odróżnić pampersa od mat-wyb. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Co wy wiecie o kobiecie... 05.01.10, 15:44 Nie wiem, ale doczytam i napiszę jak coś znajdę. Czarno widzę moje loty w tym roku z powodu dodatkowego antyterrorystycznego 'macania' ;P Odpowiedz Link Zgłoś
scorro Re: Co wy wiecie o kobiecie... 05.01.10, 15:47 Niestety włączyła się moja kretyninowa makabryczkowość i jeszcze inne pytania mi się zrodziły po mojej ciemnej stronie księżyca. Ale ich za nic nie wypowiem, by nikt mnie później nie oskarżał, jak Wellsa za atom-bombę. :P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Co wy wiecie o kobiecie... 05.01.10, 15:52 Nie kręęęępuj się tak, bo Ci zostanie! ;P Wiesz, jak myślę o wszystkich możliwych sposobach to... nie, nie myślę. Latam więc nie myślę! :& Odpowiedz Link Zgłoś
scorro Re: Co wy wiecie o kobiecie... 05.01.10, 15:55 Bo to jak z hakerami. PS. W końcu ktoś podmienił obrazek Zapatero na Jasia Fasolę. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Aja... 05.01.10, 15:22 ... powiem tak: będzie macanie, będzie dużo bliskiego macania trzeciego stopnia na lotniskach, jak zapowiada niejaki Lord Adonis, absolutnie nie wpuszczam was w maliny, tak się nazywa ten miś... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Aja... 05.01.10, 15:44 Znaczy, ja sie bardzo ciesze ze wlasciwie (z jednym wyjatkiem, kwa**). wszelkie miejsca co je mam/chce odwiedzic w bliskiej przyszlosci sa do dojechania samochodem/pociagiem/promem. Bliska przyszlosc to te kilka lat nas dziela od Postepowego Szariatu Wolnosci z Chipami w Karku. PS. Juz jak uslyszalem o Patriotic Act to wiedzialem ze to pojdzie w strone sztuki :-)) ---- ** Jakos sobie poradze. Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Aha 05.01.10, 15:56 mam zagwozdke: Czy Ania Sobecka bedzie przeciw z przyczyn moralnych, czy tez sama sie da patriotycznie dla przykladu zeskanowac i bedzie rozpowszechniac? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Aha 05.01.10, 18:30 Oooooooo! Wiedziałam kursywa, że mi czegoś brak w tym 2010! ;DDD Teraz obraz świata jest kop.letny ;DD Już czekasz na te foty, co? ;DDDD Ostrzę sobie szpile... Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Aha 06.01.10, 08:50 "Swiat bez Anuli" to brzmi jak tytul antyutopii jakiej :-) CzeTC:-) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Aha 06.01.10, 10:41 Czeeeeść ;) jak przestajesz o niej wspominać, czuję wewnętrzny niepokój, nadchodzący armageddon oraz ból w lakierze do paznokci ;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Aha 06.01.10, 11:12 Ja czuje cos podobnego, jak o niej jakis czas nie mysle- Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Aha 06.01.10, 15:07 Wiem... i Szpile Cię ratują z anulazmu ;F :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Aja... 05.01.10, 18:32 > ** Jakos sobie poradze. Fart! :) Urlopowo tak, pracowo baaaardzo NIE ;/// Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Aja... 06.01.10, 08:54 Mnie sie czasem zdarza laczyc jedno z drugim, jak budowa w jakies ciekawe miejsce wyjezdza, I tak mi sie cos kroi ze samolotem byloby najprosciej, ale widze droge pociagiem i statkiem tez. Tylko jak ja brygade przekonam? Moze juz zaczne im obrzydzac ekshibicjonizm upanstwowiony? Argument ze w pociagu mozna pic jakos mi neizrezcnie wyciagac:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Aja... 06.01.10, 10:39 Wiesz, niedługo w samolocie już nawet do kibla nie będzie wolno iść, może tym ich przekonasz? ;P Najlepiej niech wszystkich w kaftany bezpieczeństwa wsadzą, od razu z maską tlenową i kamizelką ratunkową... Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Aja... 06.01.10, 11:12 Wsadze ich na rowery, ale bedzie wesolo! Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Co wy wiecie o kobiecie... 05.01.10, 15:39 To jest gupie ffszystko - powinno byc tak: jednym samolotem lecą golasy, drugim ich rzeczy :D Ten drugi samolot może być nawet bezzałogowy lub na holu, niech sobie go wysadzają, ot co ! Od razu by się kolejki na lotniskach zmniejszyły .... :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Co wy wiecie o kobiecie... 05.01.10, 15:53 Ale... ziiiimno, no ;)))) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Co wy wiecie o kobiecie... 05.01.10, 16:19 ... kobiety ery internetolitu nosiły zwykle przy pasie ówczesne prymitywne urządzenia służące komunikacji i rozrywce, np. Ipod czy Iphone... Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Co wy wiecie o kobiecie... 05.01.10, 18:33 Cudne! ;DDDD Tylko czemu były łyse? Aaaaa, jasne: bo nie miały suszarek i żelu ;D Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Co wy wiecie o kobiecie... 05.01.10, 21:17 Tatuowały sobie włosy na głowie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Ja wiem na przykład, że... 05.01.10, 20:09 Nie mają żadnego punktu G. A cała ta histeria to spisek cyklistów, firm farmaceutycznych i producentów monstrualnych gumowych penisów. O tu, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Ja wiem na przykład, że... 06.01.10, 08:20 Mille, muszę zamarudzić... to jest warte nowego wątku! Tutaj tylko ja ten punkt zauważę, nieistniejący ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Ja wiem na przykład, że... 06.01.10, 20:29 twardycukierek napisała: > Mille, muszę zamarudzić... to jest warte nowego wątku! Tutaj tylko ja ten punkt > zauważę, nieistniejący ;PPP Ta, wiem, nawet już gdzieśtam marudziłem, że nikt nie czyta moich bonmotów. Ale one przeważnie kontekstowe są, tak jak ten, to się na nowy wątek nie nadają. Trudno. Ich strata! Nieczytających, znaczy się. Odpowiedz Link Zgłoś