izauura 09.01.10, 15:06 A ja doskonale wiem, że punkt "G" istnieje nie tylko u kobiet, ale również u panów ;) deser.pl/deser/1,97052,7417661,_Punkt_G_prawdopodobnie_nie_istnieje____twierdza_naukowcy.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gucio712 Re: Punkt "G" 09.01.10, 15:18 wiesz dlaczego zrezygnowałem z wegetarianizmu? Bo mi potencja zaczeła nawalać, zacząłem jesć mieso z powrotem i wszystko wróciło do normy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
angelfree Re: Punkt "G" 09.01.10, 16:13 Chyba sobie żartujesz. Myślisz, że taki byk jada mięso? Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Punkt "G" 09.01.10, 16:15 Byk ma nieco dłuższe jelita, przystosowane do trawienia roślin. Odpowiedz Link Zgłoś
gucio712 Re: Punkt "G" 09.01.10, 16:38 angelfree napisała: > Chyba sobie żartujesz. Myślisz, że taki byk jada mięso? wiesz taki byk to raz w roku kilka krótkich numerków, nie zyczę ci takiego "byka" Odpowiedz Link Zgłoś
angelfree Re: Punkt "G" 09.01.10, 16:45 A taki tygrys, ktory się żywi wylącznie mięsem, to chyba też niewiele lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
gucio712 Re: Punkt "G" 09.01.10, 16:49 nie wiem jak z tygrysami, lamami i małpiatkami, wiem jak było ze mną. Odpowiedz Link Zgłoś
nowa.era Re: Punkt "G" 09.01.10, 17:42 izauura napisała: > A ja doskonale wiem, że punkt "G" istnieje... Ja też znam ten punkt i znam jeszcze punkty X oraz V ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wuzet21 Re: Punkt "G" 09.01.10, 17:57 Jeden taki punkt jest na czole - trzeba się w niego puknąć... Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Punkt "G" 09.01.10, 18:05 ostatnio tez wymacalem taki punkt. Ale pozniej sie okazalo, ze glaskalem pepek od wewnatrz Odpowiedz Link Zgłoś
pysiu.domator ijaki sens tego kiedy w sercu nie ma Boga? 09.01.10, 18:28 zreszta szukajacy tego punktu czesto wkraczaja na droge wystepku Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: ijaki sens tego kiedy w sercu nie ma Boga? 09.01.10, 21:02 pysiu.domator napisał: > zreszta szukajacy tego punktu czesto wkraczaja na droge wystepku Rozumiem Ciebie bidoczku.Zamiast w czasie kopulacji modlić się o osiągnięcie orgazmu przez partnerkę , postaraj się być lepszym kochankiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pysiu.domator Re: ijaki sens tego kiedy w sercu nie ma Boga? 10.01.10, 00:38 tam gdzie mój dotyk, tam punkt G musisz się jeszcze wiele nauczyć moja słodka, na poczatek staraj się nie patrzyć na miłosć jak na kopulację i nie daj sobie przede wszystkim wmówić że jesteś za stara na zmiany, nigdy nie jest za późno najbliższy nasz orgazm będzie w intencji Twojej sprawy i pamiętaj, Jezus Cię kocha Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: ijaki sens tego kiedy w sercu nie ma Boga? 10.01.10, 08:48 pysiu.domator napisał: > tam gdzie mój dotyk, tam punkt G > Och.... > musisz się jeszcze wiele nauczyć moja słodka Tak , tak , naucz mnie. > najbliższy nasz orgazm będzie w intencji Twojej sprawy > i pamiętaj, Jezus Cię kocha A nie byłoby fajniej gdybyś to Ty mnie kochał? Już dawno przestałam podkochiwać się w aktorach. Odpowiedz Link Zgłoś