woda.na.mlyn 10.01.10, 12:58 Dziewczyny, moda się zmienia, zacznijcie jeść ;) [img]https://blogs.lexpress.fr/cafe-mode/v-magazine-plus-size3-thumb- 600x397.jpg[/img] Więcej tutaj blogs.lexpress.fr/cafe-mode/2010/01/la-mode-en- formes.php ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: Tryndy na 2010 10.01.10, 13:15 Spadam trenować, pomyślę jakby tu dyplomatycznie wybrnąć z tego puszystego ambarasu ;DDD > Dziewczyny, moda się zmienia, zacznijcie jeść ;) Nie chcę tu być jak Funitka to zobaczy!!!! :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tryndy na 2010 10.01.10, 13:32 Co ma moda do zdrowia, Wodo? :) Otyłość czy nadwaga nawet nie są po prostu zdrowe. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tryndy na 2010 10.01.10, 13:33 Aha, no i na tym zdjęciu po prawej pani po lewej jest prześliczna i nawet jej do twarzy z sadełkiem w posiadanej ilości. Ale pani po prawej ma sadełka zdecydowanie więcej, a to jej uroku (imho) nie dodaje. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Tryndy na 2010 10.01.10, 16:24 funny_game napisała: > Co ma moda do zdrowia, Wodo? :) Nieeee Funitko :)) Taka obserwacja, mająca na celu wywołać parę komentarzy być może, o ile temat kogoś by zaciekawił ;)) > Otyłość czy nadwaga nawet nie są po prostu zdrowe. > Wiem, podobnie jak wieszakowatość, anoreksja i inne bulimie - przegięcia w każdym kierunku są niezdrowe ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tryndy na 2010 10.01.10, 16:30 woda.na.mlyn napisał: > Nieeee Funitko :)) Taka obserwacja, mająca na celu wywołać parę > komentarzy być może, o ile temat kogoś by zaciekawił ;)) Jest taki typ urody kobiecej, który fantastycznieje wraz z kilogramami na plus, naprawdę. Pełen zachwyt. Napięta skóra na apetycznych krągłościach, nawet mnie to rusza :) Ale do czasu. > > > Otyłość czy nadwaga nawet nie są po prostu zdrowe. > > > > Wiem, podobnie jak wieszakowatość, anoreksja i inne bulimie - > przegięcia w każdym kierunku są niezdrowe ;)) Oczywiście, toteż nie chcę się cofnąć do etapu studiów, gdzie mnie psor dokarmiał kanapkami, a kolega twierdził, że mogłabym grać w "Liście Schindlera" bez charakteryzacji. Tylko do liceum :D > Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Tryndy na 2010 10.01.10, 16:46 funny_game napisała: > Jest taki typ urody kobiecej, który fantastycznieje wraz z kilogramami na plus, > naprawdę. > Pełen zachwyt. > Napięta skóra na apetycznych krągłościach, nawet mnie to rusza :) > Ale do czasu. Mhm .... :DDD > Oczywiście, toteż nie chcę się cofnąć do etapu studiów, gdzie mnie psor > dokarmiał kanapkami, a kolega twierdził, że mogłabym grać w "Liście Schindlera" > bez charakteryzacji. Tylko do liceum :D > Mam Cię ;DDD - to czemu twierdzicie (Rodzie Niewieści in gremium) tak często, że liczy się charakter a nie charakteryzacja, hmmmm ...? :DD ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tryndy na 2010 10.01.10, 17:05 woda.na.mlyn napisał: > Mhm .... :DDD No cieszę się, że Ci odrobinę koloru w ten biały, biały świat wrzuciłam :DDD > Mam Cię ;DDD - to czemu twierdzicie (Rodzie Niewieści in gremium) > tak często, że liczy się charakter a nie charakteryzacja, > hmmmm ...? :DD Nawet moja hipokryzja ma granice, więc proszę mnie z tego stwierdzenia wypisać ;))) Uwielbiamy piękno, tu możesz in gremium założyć, tak! I dążymy do niego na swoje sposoby i na swoje sposoby je definiując. Ale wiesz, poznałbyś moich najlepszych przyjaciół i być może o niektórych (cząsteczka mini mnini, bo w znakomitej większości sprawiaja mi też radość estetyczną) nie powiedziałbyś "piękne powłoczki i odwłoczki" :D, ale momentalnie wiedziałbyś, że też się chcesz z nimi przyjaźnić. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Tryndy na 2010 10.01.10, 19:50 funny_game napisała: > No cieszę się, że Ci odrobinę koloru w ten biały, biały świat wrzuciłam :DDD Wiesz, my chłopy generalnie kolorów nie dostrzegamy, ot trzy podstawowe, ale dzięki ;))) > Uwielbiamy piękno, tu możesz in gremium założyć, tak! > I dążymy do niego na swoje sposoby i na swoje sposoby je definiując. > Ale wiesz, poznałbyś moich najlepszych przyjaciół i być może o niektórych > (cząsteczka mini mnini, bo w znakomitej większości sprawiaja mi też radość > estetyczną) nie powiedziałbyś "piękne powłoczki i odwłoczki" :D, ale momentalni > e > wiedziałbyś, że też się chcesz z nimi przyjaźnić. > > Ładnie, naprawdę ładnie napisane (translejszyn - każda potffora znajdzie amatora) :DDDD ;))))) A serio bardziej - powłoczki i odwłoczki mają się nijak do przyjaźni anyway ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tryndy na 2010 10.01.10, 19:57 woda.na.mlyn napisał: > Wiesz, my chłopy generalnie kolorów nie dostrzegamy, ot trzy > podstawowe, ale dzięki ;))) Pisząc "kolory" miałam na myśli "kształty", głupia czy ślepa aż tak nie jestem ;))) > > > Uwielbiamy piękno, tu możesz in gremium założyć, tak! > > I dążymy do niego na swoje sposoby i na swoje sposoby je > definiując. > > Ale wiesz, poznałbyś moich najlepszych przyjaciół i być może o > niektórych > > (cząsteczka mini mnini, bo w znakomitej większości sprawiaja mi > też radość > > estetyczną) nie powiedziałbyś "piękne powłoczki i odwłoczki" :D, > ale momentalni > > e > > wiedziałbyś, że też się chcesz z nimi przyjaźnić. > > > > > Ładnie, naprawdę ładnie napisane (translejszyn - każda potffora > znajdzie amatora) :DDDD ;))))) Właśnie zupełnie ja nie o tym! Aaaaaaaaaaaa, mam problemy z treścią przez dbanie o formę :((( > > A serio bardziej - powłoczki i odwłoczki mają się nijak do przyjaźni > anyway ;))) To tak, ale kto nas przyciąga w pierwszych chwilach? Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: Tryndy na 2010 10.01.10, 16:45 A mnie sie to trendy 2010 zdecydowanie podoba:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Tryndy na 2010 10.01.10, 17:32 Kriss, ale żadna nie jest ruda ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: Tryndy na 2010 10.01.10, 20:01 No tak.Ale kobieta zmienną jest, i jutro może być ruda:) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Tryndy na 2010 10.01.10, 17:16 To tez sie robi fotoszopa. Moda zmieniana przez ustawienie ilosci piksli. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Tryndy na 2010 10.01.10, 17:31 Kurde, tylko Anula nadal a'szopowa taka, goła i niewesoła ;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Tryndy na 2010 10.01.10, 17:34 Ja mysle ze Anula ma moc mistyczna, jej obrazy zawieszaja dzialanie Fotoszopy. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Tryndy na 2010 10.01.10, 17:50 Pixele padają jak ciałka biało-czerwone? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Tryndy na 2010 10.01.10, 18:17 Sily diabelskie truchleja i pierzcha pomiot ich homoseksualizmu! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Tryndy na 2010 11.01.10, 08:20 Oj, coś mi to pachnie hurra optymisiem! ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Tryndy na 2010 10.01.10, 18:34 Nic nie pokona pałera Fotoszopy, nic ... [img] http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/1262555424_by_apsiik_500.jpg [/img] Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Tryndy na 2010 10.01.10, 19:43 Hehehe, a gdzie opcje do męskich fotek? :DD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tryndy na 2010 10.01.10, 19:49 Ale (pfuj pfuj słowo) puszystych? :D Duzi, nieogoleni faceci są ok, w ogóle faceci są ok, ale jak zaczniecie wklejać grubasy, to ostrzegajcie :D Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Tryndy na 2010 10.01.10, 19:51 Ze zlotymi lancuchami co sie na brzuchach koncza, a na braku szyi zaczynaja? Gdzies jest takie super zdjecie, co bosow rumunskiej mafii pokazuja, jak lody na plazy jedza. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tryndy na 2010 10.01.10, 19:58 Boskie, szukam go od dawna!! Crnomorce czy jakoś tak się nazywają bądź mają w nazwie! Znajdziesz mi, Szwagrze, a wynagrodzę :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Tryndy na 2010 10.01.10, 19:52 Myślałam o takiej jednej opcji, która może dotyczyć wszystkich facetów, niezależnie od tuszy :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Tryndy na 2010 10.01.10, 20:01 Ciepło ciepło, właśnie o rozwijanie, że tak powiem, chodzi :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tryndy na 2010 10.01.10, 20:14 Idę w stronę strażaków, dobrze? :D Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Tryndy na 2010 10.01.10, 20:35 Tam gdzie są strażacy zwykle jest gorąco! :DD Odpowiedz Link Zgłoś