funny_game 11.02.10, 15:44 Kasza albo Mirosław. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny_game Re: Pęczak 11.02.10, 15:49 Mów mi jeszcze! Siadasz nad rzeką, czy gdzie tam leszcze żyją :DDD, czytasz im Pęczaka i one wskakują Ci na kolana? Chyba nie jadam leszcza, bo ma dużo ości, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Pęczak 11.02.10, 15:52 Pęczaka z Miodkiem najlepiej, wtedy to uuuuuuuch! Branie po kolanie, a jak mówi przysłowie - wyżej bierz, większy zwierz ;) Nie ... :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Pęczak 11.02.10, 15:58 woda.na.mlyn napisał: > Pęczaka z Miodkiem najlepiej, wtedy to uuuuuuuch! Branie po kolanie, > a jak mówi przysłowie - wyżej bierz, większy zwierz ;) No ja już normalnie powarkuję z cicha pęczak :DDD > > Nie ... :D Ale nie jadam, czy nie mają dużo ości? :D Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Pęczak 11.02.10, 16:25 Nie, dzięki, powarkujących to ja tu mam na pęczaki ... :F Jadam, jadam, duże, po litewsku duszone, pyyyycha :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Pęczak 11.02.10, 21:09 woda.na.mlyn napisał: > Nie, dzięki, powarkujących to ja tu mam na pęczaki ... :F Chodziło mi o pomrukiwanie, ale takie spęczniałe, phi! :P > > Jadam, jadam, duże, po litewsku duszone, pyyyycha :D A dużo mają ości? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś