twardycukierek 10.03.10, 08:27 Bo Scorro nas zaqulturnia w ciemny róg! :D [img]https://current.newsweek.com/budgettravel/rude%20gnomes.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kriss67 Re: Chamstwa mi tu! 10.03.10, 08:41 Chamstwu i drobnomieszcaństwu sprzeciamy sie czym? Kulturom osobistom:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Chamstwa mi tu! 10.03.10, 10:22 Siłom też :) Jest nawet książka o tym, 'Siłaczka' ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: Chamstwa mi tu! 10.03.10, 10:26 Albo naszom szkapom, tez jest o tym książka:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Chamstwa mi tu! 10.03.10, 10:28 Albo Noce i Dnie, 24/7 trzeba się chamstwu przeciwstawiać! :D Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Chamstwa mi tu! 10.03.10, 10:34 ja przepraszam bardzo ale nie wiem do którego wątku to wkleić do kórtury czy hamófy? mój ulubiony cytat (JA- świadek naoczny, nauszny) TRAMWAJ TŁOK PANI O WYGLĄDZIE TARGOWYM PAN (bez wyglądu- widziałem plecy jeno) SIĘ PRZECISKA TRĄC CIAŁEM SWEM OKRUTNEM O PANIĄ szybko wychodzi bo zaraz się drzwi zamkną na co pani drąc się na cały tramwaj -KULTUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURYYYYYY! ...JEBANY! dziękuję za uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Chamstwa mi tu! 10.03.10, 10:35 Ooooh, Drzejms! Jakbym to widziała na własne uszy! CUDNE! :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś