sru_karka 18.03.10, 11:05 czasem trafiam na jakieś zdjęcie i myślę sobie WTF? :D o, takie np: [img]https://lh3.ggpht.com/_4IzrXz16ggc/SzffEBnzJFI/AAAAAAAAAXg/Cd60iiaj_Ps/small_funny%20wtf%20picture.jpg[/img] i co Wy na to? ;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: Trudna interpretacja ;> 18.03.10, 11:08 Umarłam!!! Zaraz wracam ;DDDDDDDDDDD Te ślepia psie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Trudna interpretacja ;> 18.03.10, 11:24 Nic to, muszę nad tym dobrze pomyśleć ;DDD Ten różowy AK4 jest zajebisty ;DDD ale psina najlepsza! Odpowiedz Link Zgłoś
scorro Re: Trudna interpretacja ;> 18.03.10, 11:28 Pani pacyfistka uczy swoje małe dziecko celować z różowego karabinu do zwierzaka? :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Trudna interpretacja ;> 18.03.10, 11:32 Wojna idzie czy co? Jeeeny, takie oczy miał mój pies, jak milią lat temu podpity staruszek mój stwierdził, że my w ogóle nie wychodzimy na dwór ze psem. I KAZAŁ psu nasikać do skrzynki z ziołami, żeby nam udowodnił, że mu się chce siq. Pies był tak skonfudowany i tak na nas patrzył, że się popłakałam (na serio, nie ze śmiechu), bo normalnie miał zakaz zbliżania się do skrzynki celem zakopywania w niej smakołyków na później. Więc, biduniek, zgłupiał, jak go łociec postawił obok skrzynki i powiedział "Hop! Sikaj!". Obrażona na ojca byłam tydzień. Ciekawe, o co chodzi z tą wanną, bidunio :/ Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Trudna interpretacja ;> 18.03.10, 12:06 Też się prawie popłakałam teraz... ;/ W takich momentach mam zawsze PMS ;P Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Trudna interpretacja ;> 18.03.10, 12:14 Ej no, po jakimś czasie ta historia stała się nawet zabawna. Pies potrafił miny robić najbiedniejsze :) Zresztą pies i tak zawsze z ojcem wygrywał :) Odpowiedz Link Zgłoś
sru_karka Re: Trudna interpretacja ;> 18.03.10, 12:28 Psiuniek jest boski! Słodziak całuśny :* Tylko po kiego grzyba, pan w białych skietach, kazał mu wejść do pustej wanny? Nie no, kurcze nie jestem dobra w interpretacjach ;/ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Trudna interpretacja ;> 18.03.10, 14:57 Trzeba jakiego trolla zapytać z manią prześladowczą, my tego nie ugryziemy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Trudna interpretacja ;> 19.03.10, 13:16 Wessana pracą muszę to podbić! :D Karka ma wolne! Aaaa! ;FFF :F Odpowiedz Link Zgłoś
sru_karka Re: Trudna interpretacja ;> 19.03.10, 14:33 Ten wolny piątek zdecydowanie za szybko mija! :| :> Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Trudna interpretacja ;> 20.03.10, 11:56 Taaaa, pół soboty już minęło mi na leczeniu kaca ;) Odpowiedz Link Zgłoś