kieprze_paczynskich 30.05.10, 22:56 Na kogo w pierwszej, na kogo w drugiej turze. Podbijający sumuje. Pierwsza tura-Komorowski Druga tura -Komorowski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kieprze_paczynskich Re: sondaż forumowy 30.05.10, 23:04 > nie będzie drugiej tury chyba będzie. Nie bierzesz udziału w sondażu? Odpowiedz Link Zgłoś
gucio712 Re: sondaż forumowy 30.05.10, 23:14 kieprze_paczynskich napisał: > > > nie będzie drugiej tury > chyba będzie. na 100% wszystko roztrzygnie się w pierwszej, wygra komorowski, mogę się nawet założyć, ostatnio mam dobrą passę do koniaków Odpowiedz Link Zgłoś
kieprze_paczynskich Re: sondaż forumowy 30.05.10, 23:20 > na 100% wszystko roztrzygnie się w pierwszej, wygra komorowski, mogę > się nawet założyć, ostatnio mam dobrą passę do koniaków Może i tak się wydarzyć. Wkrótce ujawnią zapisy czarnych skrzynek. nie założę się, bo miałbym dualizm uczuć po wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: sondaż forumowy 30.05.10, 23:06 kieprze_paczynskich napisał: > Na kogo w pierwszej, na kogo w drugiej turze. Podbijający sumuje. > Pierwsza tura-Komorowski > Druga tura -Komorowski Pierwsza tura , nie idę ! Druga Bronek z domu Komorowski ! No chyba ze Andrew Lepper się trafi w drugiej to wtedy ....Bronek z Domu Komorowski :)) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: sondaż forumowy 30.05.10, 23:06 Szczerze? Nie mam na kogo- wiec zaglosuje przeciw I tura komorowski II takoz samo Odpowiedz Link Zgłoś