razzmatazzy 16.06.10, 06:51 ... to zakładanie wątków na forum :D Ręka do góry, kto uważa, że to filmik o nim? :D (ja nie mogę podnieść ręki do góry, bo właśnie piszę ten post, sami rozumiecie :P ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
voker Re: Prokrastynacja... 16.06.10, 07:53 Takie trudne słowo od samego rana? :) Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Prokrastynacja... 16.06.10, 08:11 wygodnełóżkomasującecałemojeciało :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Prokrastynacja... 16.06.10, 08:07 Razzziku Kochany, będę całkiem szczera ;))) ten film bywa o mnie :D Niestety od dwóch tygodni nie mam czasu nawet na tak proste przyjemności życiowe jak prokrastynacja :D PS. Oddałam już ten słoik do laboratorium! ;F Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Prokrastynacja... 16.06.10, 08:20 :DDD Ja nawet nie wiem, czy mogę powiedzieć, że bywa... Spokojnie, będziesz jeszcze miała nawrót prokrastynacji, to nie mija :D PS Ogórków kiszonych? :D PPS Muszę spadać, nie mogę teraz prokrastynować, buuu... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Prokrastynacja... 16.06.10, 15:08 Kra kra kra i praca nas obie wessała ;P PRO kra! STYNACJA? Se wykrakałam. PS. Nieee! Słoik z tego klipu! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Prokrastynacja... 16.06.10, 15:15 Wessała, ale jakoś dziwnie w tym samym momencie powróciłyśmy :D A ile herbatek dziś poszło? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Prokrastynacja... 17.06.10, 08:05 To prawda! Baaardzo się z tego wczoraj śmiałam i... od razzzzu mnie wessało :DDD Eeeej, chyba góralskich? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Prokrastynacja... 16.06.10, 11:51 TT(czasem)M :D do pewnego tłumaczenia o długości pół strony zbierałam się od... piątku! a w filmiku spodobał mi się colour-coding książek :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Prokrastynacja... 16.06.10, 15:17 :D No wiadomo, jak krótkie to przecież szybko można zrobić :D Tak, też mnie to urzekło, ale gra meblami w tetris po prostu wymiata! :D W ogóle kapitalne pomysły! Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Prokrastynacja... 16.06.10, 12:38 Ja nie zwlekam. Od razu ide na Siec :-) Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Prokrastynacja... 16.06.10, 15:18 Gdybyś był rybakiem, przyznałabym Ci order z ziemniaka (w wersji frytkowej z dorszem) :D Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Prokrastynacja... 16.06.10, 15:20 A tu sie, xellohahuizzar, to nazywa "Ablenkungtätigkeit" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Prokrastynacja... 16.06.10, 15:28 BryBro! Niemcy jak zwykle musieli sobie coś wymyślić, zamiast die Prokrastination :D Ale dzięks za podrzucenie słówka :) Odpowiedz Link Zgłoś